Antoni ;-) czyli Ant :-) Mrówka = Ant ;-) więc od małego mówimy na niego Mrówka Ant :-) ewentualnie Ant Mrówka ;-)Asku, jak ma na imie Twoj syn, i dlaczego nazywasz go Mrowka?
reklama
wichurka82
Fanka BB :)
Nanncy - wysłałam ci pare dni temu zaproszenie ale bez echa :-) wysyłam ponownie. Tak samo pat&mom.
Co porabiacie?
Czy ja tez dostałam zaproszenie? Bo korzystam głownie z aplikacji w tel i sie nie orientuje
karmelowa
A ja dzisiejszego wieczora zostałam słomianą wdową Tatuś kluski umówił się z kumplami na popijawę a w zamian, że go zawiozłam zahaczyliśmy o Maca Jestem spełniona dzisiejszego wieczora
Tak się zastanawiam, czy zrobić sobie jaja i napisać smsa do meża " możesz przyjść mąż poszedł na impreze, tylko weź wino" i wyłaczyć tel..ale czasami mógłby być szybciej niż raport a przydałby mi się samotny wieczorek
Tak się zastanawiam, czy zrobić sobie jaja i napisać smsa do meża " możesz przyjść mąż poszedł na impreze, tylko weź wino" i wyłaczyć tel..ale czasami mógłby być szybciej niż raport a przydałby mi się samotny wieczorek
Szuszunia
Ranking wózków 2013 | Wózki Dla Dzieci Opinie
może komuś się przyda... jako punk zaczepienia...
ja się chyba "resetuję" i od nowa szukam..
eh... miałam dodać na wątku wózkowym... sorrki
może komuś się przyda... jako punk zaczepienia...
ja się chyba "resetuję" i od nowa szukam..
eh... miałam dodać na wątku wózkowym... sorrki
nadzieja1984
Jestem ;-). Pół dnia spędziliśmy na noszeniu rzeczy do nowego domku. Zaczyna nabierać kolorów. Ale jeszcze trochę przed nami. Dziś montowali też nowa bramę garazowa...
Jutro za to cały dzień w poznaniu. Od rana targi happy baby a po 15 warsztaty bezpieczny maluch, więc wrócę na forum dopiero wieczorkiem...
Szuszunia dzięki za ranking... Wybór wózka to dla mnie kolejna czarna magia.
A propos dziewczyny które macie juz macierzynskie doświadczenie pytanko: czy wózki z przednimi kołami obracajacymi sie wokół własnej osi sa wygodne? Bo jakoś tak nastawilam sie ze takiego nie chce, ale wszystkie kt mi sie podobają właśnie takie maja... I czy szukać wózka 3 w 1, 2 w 1 czy kupować osobno głęboki, spacerowke i fotelik?
Jutro za to cały dzień w poznaniu. Od rana targi happy baby a po 15 warsztaty bezpieczny maluch, więc wrócę na forum dopiero wieczorkiem...
Szuszunia dzięki za ranking... Wybór wózka to dla mnie kolejna czarna magia.
A propos dziewczyny które macie juz macierzynskie doświadczenie pytanko: czy wózki z przednimi kołami obracajacymi sie wokół własnej osi sa wygodne? Bo jakoś tak nastawilam sie ze takiego nie chce, ale wszystkie kt mi sie podobają właśnie takie maja... I czy szukać wózka 3 w 1, 2 w 1 czy kupować osobno głęboki, spacerowke i fotelik?
Cały dzień zabiegana byłam więc dopiero teraz zaglądam do was
Już spakowana i rano muszę wstać o 5, bo mamy wczesny odlot
Dostęp w Polsce będe mieć do internetu więc będe się starać do was zaglądać
Straciatella powiem Ci, że po pierwszej ciąży jako, że nabrałam doświadczenia jakie są te ruchy to mam wrażenie od kilku dni, że też powoli coś czuje
Karoli tak mój mąż śmiga bardzo dobrze po polsku Tylko, że z obcym akcentem więc czasem jest zabawnie. Nauczył się dużo mieszkając z moją rodziną i miał też sporo polskich znajomych wcześniej
ewwe widzę, że też cierpisz na bóle żołądka współczuję :*
ewelinka mój synek też ostatnio stwierdził, że on ma w brzuszku dzidzię Mój mąż wcześniej umiał już trochę polskiego, bo miał dużo polskich znajomych. Potem dokształcał się mieszkając z moją rodziną
matita super wieści z wizyty
lawendowy_sen super, że maleństwo ma się dobrze
nanncy ja też ostatnio ryczę co chwile przez jakąś bzdurę albo nawet i bez powodu Mój mąż powoli ma mnie dość
sebata zdrówka dla synka! U mnie brzuszek też już widoczny
Dobranoc majóweczki!
Już spakowana i rano muszę wstać o 5, bo mamy wczesny odlot
Dostęp w Polsce będe mieć do internetu więc będe się starać do was zaglądać
Straciatella powiem Ci, że po pierwszej ciąży jako, że nabrałam doświadczenia jakie są te ruchy to mam wrażenie od kilku dni, że też powoli coś czuje
Karoli tak mój mąż śmiga bardzo dobrze po polsku Tylko, że z obcym akcentem więc czasem jest zabawnie. Nauczył się dużo mieszkając z moją rodziną i miał też sporo polskich znajomych wcześniej
ewwe widzę, że też cierpisz na bóle żołądka współczuję :*
ewelinka mój synek też ostatnio stwierdził, że on ma w brzuszku dzidzię Mój mąż wcześniej umiał już trochę polskiego, bo miał dużo polskich znajomych. Potem dokształcał się mieszkając z moją rodziną
matita super wieści z wizyty
lawendowy_sen super, że maleństwo ma się dobrze
nanncy ja też ostatnio ryczę co chwile przez jakąś bzdurę albo nawet i bez powodu Mój mąż powoli ma mnie dość
sebata zdrówka dla synka! U mnie brzuszek też już widoczny
Dobranoc majóweczki!
nadzieja1984
Lena - szczęśliwego przelotu :-*
Właśnie wysmarowalam sie olejem kokosowym i muszę uważać bo mój pies próbuje go ze mnie zlizać ;-)
Właśnie wysmarowalam sie olejem kokosowym i muszę uważać bo mój pies próbuje go ze mnie zlizać ;-)
Czy ja tez dostałam zaproszenie? Bo korzystam głownie z aplikacji w tel i sie nie orientuje
no ja tez nic nie dostalam
A o co w ogole z ta grupa chodzi... ?
Ostatnia edycja:
reklama
ja już uciekam spać film obejrzałam, wykąpałam się, nasmarowałam oliwką, więc jestem gotowa do snu
jeszcze dam wam na dobranoc zdjęcia bossa to pan i władca naszego domu
PS. on zawsze się tak podpiera na łokciu najlepiej wygląda to w aucie jak jest otwarte okno
edit: nadzieja, bo Ty mieszkasz w Śremiu, tak? czy jak to się tam odmienia mój szwagier tam w wojsku był
co do wózków to ja tylko spacerówkę kupuję, no i fotelik, bo gondolę mam od siostry mojej
ale Ci zazdroszczę nowego domku.... my to dopiero zmieniać będziemy najwcześniej za 5 lat :/ ale ważne że w ogóle mamy własne mieszkanie
jeszcze dam wam na dobranoc zdjęcia bossa to pan i władca naszego domu
PS. on zawsze się tak podpiera na łokciu najlepiej wygląda to w aucie jak jest otwarte okno
edit: nadzieja, bo Ty mieszkasz w Śremiu, tak? czy jak to się tam odmienia mój szwagier tam w wojsku był
co do wózków to ja tylko spacerówkę kupuję, no i fotelik, bo gondolę mam od siostry mojej
ale Ci zazdroszczę nowego domku.... my to dopiero zmieniać będziemy najwcześniej za 5 lat :/ ale ważne że w ogóle mamy własne mieszkanie
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: