reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Straciatella - potwierdzam odbior zaproszenia, dzięki ! :)
Karoli- może na ten kaszel przetrenuj herbatki z sokiem malinowym, wode z miodem itp. na mnie podziałało, chociaż rozkładał mnie katar, kaszel i kichanie :) zdrówka !

A ja dzisiejszego wieczora zostałam słomianą wdową :-D Tatuś kluski umówił się z kumplami na popijawę a w zamian, że go zawiozłam zahaczyliśmy o Maca :D Jestem spełniona dzisiejszego wieczora :-D

Tak się zastanawiam, czy zrobić sobie jaja i napisać smsa do meża " możesz przyjść mąż poszedł na impreze, tylko weź wino" i wyłaczyć tel..ale czasami mógłby być szybciej niż raport a przydałby mi się samotny wieczorek :-D

Jestem ;-). Pół dnia spędziliśmy na noszeniu rzeczy do nowego domku. Zaczyna nabierać kolorów. Ale jeszcze trochę przed nami. Dziś montowali też nowa bramę garazowa...

Jutro za to cały dzień w poznaniu. Od rana targi happy baby a po 15 warsztaty bezpieczny maluch, więc wrócę na forum dopiero wieczorkiem...

Szuszunia dzięki za ranking... Wybór wózka to dla mnie kolejna czarna magia.

A propos dziewczyny które macie juz macierzynskie doświadczenie pytanko: czy wózki z przednimi kołami obracajacymi sie wokół własnej osi sa wygodne? Bo jakoś tak nastawilam sie ze takiego nie chce, ale wszystkie kt mi sie podobają właśnie takie maja... I czy szukać wózka 3 w 1, 2 w 1 czy kupować osobno głęboki, spacerowke i fotelik?

Cały dzień zabiegana byłam więc dopiero teraz zaglądam do was :)
Już spakowana i rano muszę wstać o 5, bo mamy wczesny odlot :p
Dostęp w Polsce będe mieć do internetu więc będe się starać do was zaglądać :)

Straciatella powiem Ci, że po pierwszej ciąży jako, że nabrałam doświadczenia jakie są te ruchy to mam wrażenie od kilku dni, że też powoli coś czuje :D

Karoli tak mój mąż śmiga bardzo dobrze po polsku :D Tylko, że z obcym akcentem więc czasem jest zabawnie. Nauczył się dużo mieszkając z moją rodziną i miał też sporo polskich znajomych wcześniej :)

ewwe widzę, że też cierpisz na bóle żołądka :( współczuję :*

ewelinka mój synek też ostatnio stwierdził, że on ma w brzuszku dzidzię :D Mój mąż wcześniej umiał już trochę polskiego, bo miał dużo polskich znajomych. Potem dokształcał się mieszkając z moją rodziną :D

matita super wieści z wizyty :)

lawendowy_sen super, że maleństwo ma się dobrze :)

nanncy ja też ostatnio ryczę co chwile przez jakąś bzdurę albo nawet i bez powodu :( Mój mąż powoli ma mnie dość :p

sebata zdrówka dla synka! U mnie brzuszek też już widoczny :)

Dobranoc majóweczki!

reklama
ja już uciekam spać :D film obejrzałam, wykąpałam się, nasmarowałam oliwką, więc jestem gotowa do snu ;)
jeszcze dam wam na dobranoc zdjęcia bossa :D to pan i władca naszego domu :-D
WP_000453.jpg
PS. on zawsze się tak podpiera na łokciu :p najlepiej wygląda to w aucie jak jest otwarte okno :D

edit: nadzieja, bo Ty mieszkasz w Śremiu, tak? czy jak to się tam odmienia :p mój szwagier tam w wojsku był :D

co do wózków to ja tylko spacerówkę kupuję, no i fotelik, bo gondolę mam od siostry mojej ;)
ale Ci zazdroszczę nowego domku.... my to dopiero zmieniać będziemy najwcześniej za 5 lat :/ ale ważne że w ogóle mamy własne mieszkanie :D

Załączniki

• WP_000453.jpg
    WP_000453.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Do góry