reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Straciatella - potwierdzam odbior zaproszenia, dzięki ! :)
Karoli- może na ten kaszel przetrenuj herbatki z sokiem malinowym, wode z miodem itp. na mnie podziałało, chociaż rozkładał mnie katar, kaszel i kichanie :) zdrówka !

A ja dzisiejszego wieczora zostałam słomianą wdową :-D Tatuś kluski umówił się z kumplami na popijawę a w zamian, że go zawiozłam zahaczyliśmy o Maca :D Jestem spełniona dzisiejszego wieczora :-D

Tak się zastanawiam, czy zrobić sobie jaja i napisać smsa do meża " możesz przyjść mąż poszedł na impreze, tylko weź wino" i wyłaczyć tel..ale czasami mógłby być szybciej niż raport a przydałby mi się samotny wieczorek :-D

Jestem ;-). Pół dnia spędziliśmy na noszeniu rzeczy do nowego domku. Zaczyna nabierać kolorów. Ale jeszcze trochę przed nami. Dziś montowali też nowa bramę garazowa...

Jutro za to cały dzień w poznaniu. Od rana targi happy baby a po 15 warsztaty bezpieczny maluch, więc wrócę na forum dopiero wieczorkiem...

Szuszunia dzięki za ranking... Wybór wózka to dla mnie kolejna czarna magia.

A propos dziewczyny które macie juz macierzynskie doświadczenie pytanko: czy wózki z przednimi kołami obracajacymi sie wokół własnej osi sa wygodne? Bo jakoś tak nastawilam sie ze takiego nie chce, ale wszystkie kt mi sie podobają właśnie takie maja... I czy szukać wózka 3 w 1, 2 w 1 czy kupować osobno głęboki, spacerowke i fotelik?

Cały dzień zabiegana byłam więc dopiero teraz zaglądam do was :)
Już spakowana i rano muszę wstać o 5, bo mamy wczesny odlot :p
Dostęp w Polsce będe mieć do internetu więc będe się starać do was zaglądać :)

Straciatella powiem Ci, że po pierwszej ciąży jako, że nabrałam doświadczenia jakie są te ruchy to mam wrażenie od kilku dni, że też powoli coś czuje :D

Karoli tak mój mąż śmiga bardzo dobrze po polsku :D Tylko, że z obcym akcentem więc czasem jest zabawnie. Nauczył się dużo mieszkając z moją rodziną i miał też sporo polskich znajomych wcześniej :)

ewwe widzę, że też cierpisz na bóle żołądka :( współczuję :*

ewelinka mój synek też ostatnio stwierdził, że on ma w brzuszku dzidzię :D Mój mąż wcześniej umiał już trochę polskiego, bo miał dużo polskich znajomych. Potem dokształcał się mieszkając z moją rodziną :D

matita super wieści z wizyty :)

lawendowy_sen super, że maleństwo ma się dobrze :)

nanncy ja też ostatnio ryczę co chwile przez jakąś bzdurę albo nawet i bez powodu :( Mój mąż powoli ma mnie dość :p

sebata zdrówka dla synka! U mnie brzuszek też już widoczny :)

Dobranoc majóweczki!

reklama
ja już uciekam spać :D film obejrzałam, wykąpałam się, nasmarowałam oliwką, więc jestem gotowa do snu ;)
jeszcze dam wam na dobranoc zdjęcia bossa :D to pan i władca naszego domu :-D
WP_000453.jpg
PS. on zawsze się tak podpiera na łokciu :p najlepiej wygląda to w aucie jak jest otwarte okno :D

edit: nadzieja, bo Ty mieszkasz w Śremiu, tak? czy jak to się tam odmienia :p mój szwagier tam w wojsku był :D

co do wózków to ja tylko spacerówkę kupuję, no i fotelik, bo gondolę mam od siostry mojej ;)
ale Ci zazdroszczę nowego domku.... my to dopiero zmieniać będziemy najwcześniej za 5 lat :/ ale ważne że w ogóle mamy własne mieszkanie :D

Załączniki

• WP_000453.jpg
    WP_000453.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Do góry