reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
hejka

Wczoraj Amelka miała swoje urodzinki a w nocy zaczęła wymiotować i tra to do teraz. Zwraca wszystko każde picie, każda ilość, już jest zupełnie wyczerpana:-( Wątpie, żeby się czymś struła bo mało jadła , nic takiego i nikomu nic nie jest obstawiam, że to jakaś jelitówka jak u Aśku..

Sorki ale nie dam rady na razie odnieść się do Waszych postów bo nawet na spokojnie nie poczytam , haftowanko co 3 min :(

Asku, Babelek biedne te Wasze dzieciaki. Dorosłemu jest ciężko, gdy nie wie czy ma klękać, czy siadać, a co dopiero dziecku. Oby szybko przeszło. My z mężem się nifuraksazydem leczymy w takich przypadkach.

dzięki dziewczyny

Zosiasamosia- nifuroksazyd to chyba jest na recepte? pamietam ,że jak Amelka miała jelitówke jak była malutku to właśnie lekarz nam to przepisał . Tam mi żal już tej mojej córy.. ostatnio ciąłe infekcje, ledwo się wyleczyła i już jakieś " nowe wrażenia" w postaci wymiotów

Tak, jest na recepte, ale staramy się mieć w domu, bo ja jestem dość podatna na to. Przez forum mam nadzieje, że nie przejdzie :D
Nadzieja drogi ten sklep z ciuchami dla mam, ale sprawdzilam, że blisko mam ich sklep stacjonarny to sobie zajrze, jak się wyprzedaże zaczną.

Tak, jest na recepte, ale staramy się mieć w domu, bo ja jestem dość podatna na to. Przez forum mam nadzieje, że nie przejdzie :D
Nadzieja drogi ten sklep z ciuchami dla mam, ale sprawdzilam, że blisko mam ich sklep stacjonarny to sobie zajrze, jak się wyprzedaże zaczną.

dzisiaj i w stacjonarnym i w on-line drugi tańszy produkt -40%

20131013_123915.jpg

Kangur dla Was :D

Załączniki

• 20131013_123915.jpg
    20131013_123915.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry