reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ptysia masz dobrą pamięć. ja kojarzę już wasze nicki, ale niestety jeszcze nie jestem w stanie "z pamięci" powiedzieć co u kogo. z czasem się pewnie nauczę. Jak już dzieci będą to będzie łatwiej

pat&mom zdrówka! wit. C 1000, tran, świeży czosnek na kanapki, płukanki z woda z solą na gardło

Nanncy ja tez obstawiam hormony

prawo jazde mu zabrali, samochod na policyjnym parkingu. Ciekawe ile nas ta przyjemnosc bedzie kosztowala.
dobrze, ze na izbę go nie zabrali. choć taka nauczka też się przydaje. Z tym, zę ty byś się bardziej martwiła i koszty i tak ze wspólnego portfela, wiec karę ponosi i małżonka. Szkoda, ze ta sprawa w dniu usg

szkoła mnie wtedy mocno zaboli ale raczej w boku

wichurka ładne buciki

Asku i pewnie ślubnego ta whisky uratuje:-D

moja córka coś się z bolącym gardłem obudziła. Zobaczymy co z tego wyjdzie:-(

pat&mom po suwaczku widzę, ze my mamy termin na 15 maja?

reklama
Cześć kochane Majówki! Dziewczynki, czy Was też nadal męczą mdłości??? Mi jest już tak źle że naprawde nie wiem co mam ze sobą zrobić... apetytu zero... jem na siłe ale bardzo mało... na razie waga nie spada więc nie ma się czym martwić ale boję się że nie dostarczam dziecku wystarczająco witaminek... do tego ból w podbrzuszu... czasami taki jak na miesiączkę a innym razem taki tępy, innym kłujący... jak wstaje z kanapy czy łóżka taki ciągnący... do tego biało przed oczami jak szybciej się zerwę ale mam dziecko i nie potrafie inaczej... :-(

Wichurka rabaty on-line na stronach:

Sklep All about shoes... LILIMILL, Mellow Yellow Paris, Patrizio Dolci, SKA kod: TwojStyl2013
ANSWEAR.com – sklep odzieżowy online – markowe kolekcje ubrań kod: STYLOWE
bynamesakke kod: TwojStyl2013
BATYCKI - Sklep Internetowy kod: TwojStyl2013
www.sklep.bigstar.pl kod:TS13
dziubeka.pl kod: TwojStyl2013
CORIN - Sklep internetowy kod: TwojStyl2013
www.cocktailme.pl kod: TwojStyl2013
www.drywash.pl kod: TS25JZ13
Czapki, Kapelusze, skórzane nowy targ - Gena - sklep kod: TwojStyl2013
Sklep internetowy - bieganie, tenis, fitness - FORPRO kod: TwojStyl2013
Oficjalny sklep internetowy marki Gino Rossi - obuwie damskie, buty męskie online kod: Stylowe2013
Greenpoint.pl - bluzki, sukienki, topy, spodnie kod: TwojStyl2013
HEGO'S - Sklep internetowy - HEGO'S bawi sie trendami - baw sie i Ty! kod: TwojStyl2013
Grey Wolf kod: TwojStyl2013
Happymum - odzież ciążowa kod: TwojStyl2013
Armani Jeans, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Joop! :: Sklep Gomez.pl kod: TwojStyl2013
Lingeria - Świat bielizny D+ rozmiary biustonoszy, jakich nie znajdziesz nigdzie wraz z profesjonalnym brafittingiem kod: TwojStyl2013
ww.labesandlove.pl kod: TwojStyl2013
Ekskluzywna biżuteria - MARAMBA kod: TWÓJ STYL
Warmedicine.com: The Leading War Medicine Site on the Net kod: TST25
OCHNIK sklep internetowy kod: TwojStyl2013
www.mokobelle.pl kod: TwojStyl2013
LUKAMO.PL kod: TwojStyl2013
Sklep internetowy Moodo - odzież kod: STYL
olimpia.com.pl kod: StyloweZakupy2013
OOG eyewear concept store | okulary przeciwsłoneczne, okulary markowe, okulary od projektanta, okulary designerskie kod: TwojStyl2013
Odzież damska, moda, ubrania damskie sklep internetowy - Pretty Girl kod: TwojStyl2013
paradopary - sklep internetowy oferujący buty kod: TwojStyl2013
orsay.com kod: 22190
riskmadeinwarsaw.com kod: TwojStyl2013
SAGAN - Galanteria skórzana, modne portfele, teczki i torebki damskie kod: TwojStyl2013
www.e-simple.cp.com kod: TSG132
e-sizeer.com kod: TwojStyl2013
TATUUM ESHOP kod: stylowezakupy
Sklep dla dzieci, niemowląt i mam - tysiące artykułów - SMYK.com kod: styl
SWISS: Zegarki markowe, szwajcarskie, złote, srebrne, sportowe, modne, na prezent kod: STYLOWEZAKUPY
timberland.pl kod: TwojStyl2013
Vistula sklep internetowy: garnitury, marynarki, buty, spodnie do garnituru. Szale męskie, płaszcze, swetry, koszule kod: TwojStyl2013
Eleganckie koszule męskie: wizytowe, do garnituru – krawaty męskie – swetry, płaszcze, dodatki kod: TwojStyl2013
wkruk.pl kod: TS2013
www.troll.com.pl kod: TS25JZ13
TOP SECRET - odzież damska, odzież męska, dziecięca, ubrania - sklep odzieżowy internetowy kod: TS25JZ13
Buty Wojas - sklep internetowy kod: TwojStyl2013
STENDERS :: Home kod: TwojStyl2013
Phenome – naturalna i organiczna pielęgnacja skóry. kod: TwojStyl2013
Golden Rose - Index kod: TwojStyl2013
Perfumeria Douglas Perfumy, kosmetyki, pielęgnacja, makijaż, zapachy i najnowsze trendy ze świata piękności. w Douglas.pl kod: STYL
wolczanka.com.pl kod: TwojStyl2013
Bandi - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji twarzy i ciała kod: TwojStyl2013
INGLOT Cosmetics, sklep internetowy, kosmetyki kolorowe - INGLOT Cosmetics kod: TwojStyl2013
Francuskie kosmetyki naturalne, roślinne i ekologiczne - sklep internetowy Yves Rocher kod: 310790
Denique - profesjonalne kosmetyki do włosów, skóry, paznokci i ciała kod: TwojStyl2013
Kolagen ANNA PIKURA - Zmarszczki, rozstępy, żylaki. Collagen AP LTD. Kolagen aktywny biologicznie. kod: TwojStyl2013
Meble, lampy, meble designerskie, kare design, sklep meblowy Warszawa kod: stylowe
Studiocaramella - Łóżeczko, pościel, lampki dziecięce kod: RSTSII20
www.home-you.com kod: TwojStyl2013
sklep.almi-decor.com/pl kod: TwojStyl2013
Prezenty ślubne, pościel, prezenty, ekskluzywna pościel | Calvado.pl kod: TwojStyl2013
Fabryka Form - Mieszkaj pięknie! kod: TwojStyl2013
Patelnie ceramiczne, komplety garnków, do indukcji, profesjonalne noże kuchenne - Silit kod: TwojStyl2013
Sklep internetowy kod: TwojStyl2013
alterna kod: TwojStyl2013
HAIR 2 GO kod: TwojStyl2013
Cloud Nine Hair Polska kod: TwojStyl2013
Nowoczesne meble - behome - ekskluzywne, designerskie meble kare design, wyposażenie wnętrz kod: stylowe
ww.sklep.farmona.pl kod: TwojStyl2013
www.galerialimonka.pl kod: styl
E-Bielizna - sklep z bielizną, Triumph, bielizna, damska, męska, stringi, stroje kąpielowe kod: TwojStyl2013
Bon Prix • Sklep internetowy • Odzież Damska, Męska i Dziecięca kod: ZBH2
Americanos: Sklep : Americanos kod: TwojStyl2013
antbag by ania : torby, kopertówki, torebki skórzane : sklep online kod: TwojStyl2013
dawanda.pl/s/twoj-styl
Buty Damskie, Męskie, buciki, obuwie skórzane - eobuwie.pl - sklep obuwniczy online kod: TwojStyl2013
Księgarnia Internetowa Gandalf: książki, podręczniki szkolne, muzyka kod: TwojStyl2013
GaPa Fashion kod: TwojStyl2013
Koziol - sklep internetowy Koziol kod: TwojStyl2013
limango - klub zakupowy kod: TwojStyl2013
Sklep internetowy Merlin.pl - filmy, książki, zabawki, muzyka, ... kod: TwojStyl2013
Odzież damska, obuwie, dodatki - Sklep OHSO.pl™ kod: TwojStyl2013
Odzież, buty i kosmetyki najlepszych marek | PERHAPSME.com kod: TwojStyl2013

Ostatnia edycja:
Nie zmieściło się w 1 poście ;)

www.rossi.pl kod: TwojStyl2013
www.outletstore.pl kod: TwojStyl2013
www.miuki.pl kod: TwojStyl2013
lot.com kod: STYL2013
www.labohemia.eu kod: StyloweZakupy2013
www.key4u.pl kod: TwojStyl2013
www.girlsloveshopping.pl kod: TwojStyl2013
www.heppin.com na buty: TwojStyl30 na resztę: kod: TwojStyl10
www.kokai.pl kod: TwojStyl2013
www.magum.pl kod: TwojStyl2013
www.sklep.manufakturamody.pl kod: TwojStyl2013
www.mytshirtdress.pl kod: TwojStyl2013
www.pakamera.pl kod: TwojStyl2013
www.saltandpepper.pl kod: Fashion13
www.e-schiesser.pl kod: TwojStyl2013
www.topgal-plecaki.pl kod: styloweplecaki
www.zlotewyprzedaze.pl kod: Stylowe1
www.empik.com kod: TwojStyl2013
www.westwing.pl kod: TwojStyl2013
www.showroom.pl kod: TwojStyl2013
www.smiths.pl kod: TwojStyl2013
www.zalando.pl kod: TwojStyl2013
www.ekosfera24.pl kod: TwojStyl2013
www.tchibo.pl kod: TwojStyl2013

uff... skończyłam, cały poranek mi zeszło :) rabaty są do 10 do 25%, czasem tylko na część asortymentu...

jak któryś sklep Was szczególnie interesuje to opiszę szczegółowe warunki promocji :)

dziś mnie nic nie boli, więc jestem happy :-)

M w pracy do 24, na 16 idę na kawkę urodzinową do kumpeli, a tak po poleżę sobie...

cudownej niedzieli kochane :D

No i sie dorobiłam! M przyniósł do domu przeziębienie, ale nawet kwarantanna nie pomogła. Już czuje ból gardła i katar... Jeszcze tego mi brakowało :/ tylko on cwaniak wyleczy sie fervexem a ja herbatka naprzemian z miodem albo sokiem malinowym :/ macie jakieś pomysły ?
Ja używałam syropu *spam* i 3 razy dziennie go piłam plus raz dziennie zrobiony syrop z cebuli, dużo herbaty i pod kocem i przeszło :)

Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia.

prawo jazde mu zabrali, samochod na policyjnym parkingu. Ciekawe ile nas ta przyjemnosc bedzie kosztowala.

teraz zagoniony do kuchni cos tam pichci. Czeka go jeszcze sprzatanie lazienki, mycie podlog i pranie.prynajmiej tyle a niego porzytku

a i calkowity zakaz picia az do odwolania.

w ogole nawet nie wiem o czym teraz na forum jest mowa, ale kiedys nadrobie.

moj m. Sie chyba naprawde przejal bo juz nawet sie nie odzywa. Chyba to do niego dotarly I brak prawka go zaboli.

ja mam usg w tym samym dniu co on ma spawe w sadzie I wiem ze b. chcial byc wiec kolejne kara dla niego.

To bedzie moj 12 tydz i 3 dzien ciazy. Myslicie ze bedzie widac plec?

tak sie cos dzisiaj zle czuje ze sobie zrobie jakas kapiel rozluxniajaca musze w koncu debacle o siebie i babla a nie tylko w stresie ciagle.
No ja mojego to bym chyba zabiła więc podziwiam Cię za cierpliwość... Co do płci to mi gin mówił że najwcześniej w 13 tyg się da rozpoznać.
A z kąpielą uważaj żeby za ciepła nie była :)

Ja nie mam mdłości, ani razu nie wymiotowałam. Tylko spać strasznie się chce, mam trądzik jak nastolatka i bolą piersi.

O! Ja też teraz pryszczata chodzę :/ już nie wiem jak z tym walczyć :/

wichurka, super te buciki :)

Ptysia, a kto się obraził i nie pisze? :>

U nas wczoraj imprezka urodzinowa była i jak goście wyszli to padłam :O obudziłam się niedawno :p
A dzisiaj do kina się wybieramy :)

Miłego dnia :)

Ptysia pod każdym postem z prawej strony masz coś takiego jak cudzysłów z plusikiem... kliknij to przy każdym poście, który chcesz zacytować, a potem na samym dole +Odpowiedz :)

reklama
Do góry