reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ptysia, możesz też przez kilka stron klikać w ten cudzysłów z plusem bo forum zapamiętuje wszystkie co kliknęłaś ;) bo ja za pierwszym razem się bałam że tylko z jednej strony tak można kilka postów cytować :p

Naciskasz, naciskasz a potem na dole dajesz odpowiedz i wszystkie cytowane się wklejaja :)

reklama
wkleiłam fotki z usg jakby ktoś chciał podejrzeć;-)Ptysia-a wiesz kto?

Ewelinka 2106 :)

Ptysia niezły z Ciebie analizator:) kim jesteś z wykształcenia/zawodu? Ja dziś podejrzałąm sobie tylko jedną majówkę bo tak sobie uświadomiłam że nagle przestałą pisać - niestety poroniła;((
z wyksztalcenia jestem specjalista ds. reklamy ale pracuje w kancelarii prawnej ;)

Ptysia masz dobrą pamięć. ja kojarzę już wasze nicki, ale niestety jeszcze nie jestem w stanie "z pamięci" powiedzieć co u kogo. z czasem się pewnie nauczę. Jak już dzieci będą to będzie łatwiej

eeee, no cos ty - gdzie pamiec :) za duzo nas zeby wszystko spamietac :p

chyba sie udalo :)

Fajnie, że wytłumaczyłyście z tymi cytatami, bo też nie umiałam. Choć teraz częściej z telefonu piszę.
Aesthete mi na pryszczyki ciazowe (u mnie to takie małe krosteczki na czole) pomaga maseczka oczyszczajaca np. z glinka.

My dziś idziemy w odwiedziny do forumowiczki, którą poznałam na staraczkach. Już się widzialysmy dwa razy na spacerku z jej córeczką, a teraz się panowie poznają :) Będzie mile popoludnie z grami planszowymi :D

Fajnie, że wytłumaczyłyście z tymi cytatami, bo też nie umiałam. Choć teraz częściej z telefonu piszę.
Aesthete mi na pryszczyki ciazowe (u mnie to takie małe krosteczki na czole) pomaga maseczka oczyszczajaca np. z glinka.

My dziś idziemy w odwiedziny do forumowiczki, którą poznałam na staraczkach. Już się widzialysmy dwa razy na spacerku z jej córeczką, a teraz się panowie poznają :) Będzie mile popoludnie z grami planszowymi :D

No mi wyskakują pryszcze, ale pojedynczo... Jeden wielki bolący i pod skórą :/

No to udanego spotkania :) ja byłam u sagi, więc dwie majówki ;) i mam nadzieję że mężowie też szybko się poznają :D

reklama
Do góry