reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ptysia, możesz też przez kilka stron klikać w ten cudzysłów z plusem bo forum zapamiętuje wszystkie co kliknęłaś ;) bo ja za pierwszym razem się bałam że tylko z jednej strony tak można kilka postów cytować :p

Naciskasz, naciskasz a potem na dole dajesz odpowiedz i wszystkie cytowane się wklejaja :)

reklama
wkleiłam fotki z usg jakby ktoś chciał podejrzeć;-)Ptysia-a wiesz kto?

Ewelinka 2106 :)

Ptysia niezły z Ciebie analizator:) kim jesteś z wykształcenia/zawodu? Ja dziś podejrzałąm sobie tylko jedną majówkę bo tak sobie uświadomiłam że nagle przestałą pisać - niestety poroniła;((
z wyksztalcenia jestem specjalista ds. reklamy ale pracuje w kancelarii prawnej ;)

Ptysia masz dobrą pamięć. ja kojarzę już wasze nicki, ale niestety jeszcze nie jestem w stanie "z pamięci" powiedzieć co u kogo. z czasem się pewnie nauczę. Jak już dzieci będą to będzie łatwiej

eeee, no cos ty - gdzie pamiec :) za duzo nas zeby wszystko spamietac :p

chyba sie udalo :)

Fajnie, że wytłumaczyłyście z tymi cytatami, bo też nie umiałam. Choć teraz częściej z telefonu piszę.
Aesthete mi na pryszczyki ciazowe (u mnie to takie małe krosteczki na czole) pomaga maseczka oczyszczajaca np. z glinka.

My dziś idziemy w odwiedziny do forumowiczki, którą poznałam na staraczkach. Już się widzialysmy dwa razy na spacerku z jej córeczką, a teraz się panowie poznają :) Będzie mile popoludnie z grami planszowymi :D

Fajnie, że wytłumaczyłyście z tymi cytatami, bo też nie umiałam. Choć teraz częściej z telefonu piszę.
Aesthete mi na pryszczyki ciazowe (u mnie to takie małe krosteczki na czole) pomaga maseczka oczyszczajaca np. z glinka.

My dziś idziemy w odwiedziny do forumowiczki, którą poznałam na staraczkach. Już się widzialysmy dwa razy na spacerku z jej córeczką, a teraz się panowie poznają :) Będzie mile popoludnie z grami planszowymi :D

No mi wyskakują pryszcze, ale pojedynczo... Jeden wielki bolący i pod skórą :/

No to udanego spotkania :) ja byłam u sagi, więc dwie majówki ;) i mam nadzieję że mężowie też szybko się poznają :D

reklama
Do góry