reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
hejka

Wczoraj Amelka miała swoje urodzinki a w nocy zaczęła wymiotować i tra to do teraz. Zwraca wszystko każde picie, każda ilość, już jest zupełnie wyczerpana:-( Wątpie, żeby się czymś struła bo mało jadła , nic takiego i nikomu nic nie jest obstawiam, że to jakaś jelitówka jak u Aśku..

Sorki ale nie dam rady na razie odnieść się do Waszych postów bo nawet na spokojnie nie poczytam , haftowanko co 3 min :(

Asku, Babelek biedne te Wasze dzieciaki. Dorosłemu jest ciężko, gdy nie wie czy ma klękać, czy siadać, a co dopiero dziecku. Oby szybko przeszło. My z mężem się nifuraksazydem leczymy w takich przypadkach.

dzięki dziewczyny

Zosiasamosia- nifuroksazyd to chyba jest na recepte? pamietam ,że jak Amelka miała jelitówke jak była malutku to właśnie lekarz nam to przepisał . Tam mi żal już tej mojej córy.. ostatnio ciąłe infekcje, ledwo się wyleczyła i już jakieś " nowe wrażenia" w postaci wymiotów

Tak, jest na recepte, ale staramy się mieć w domu, bo ja jestem dość podatna na to. Przez forum mam nadzieje, że nie przejdzie :D
Nadzieja drogi ten sklep z ciuchami dla mam, ale sprawdzilam, że blisko mam ich sklep stacjonarny to sobie zajrze, jak się wyprzedaże zaczną.

Tak, jest na recepte, ale staramy się mieć w domu, bo ja jestem dość podatna na to. Przez forum mam nadzieje, że nie przejdzie :D
Nadzieja drogi ten sklep z ciuchami dla mam, ale sprawdzilam, że blisko mam ich sklep stacjonarny to sobie zajrze, jak się wyprzedaże zaczną.

dzisiaj i w stacjonarnym i w on-line drugi tańszy produkt -40%

20131013_123915.jpg

Kangur dla Was :D

Załączniki

• 20131013_123915.jpg
    20131013_123915.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry