reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Hej Dziewczyny;) a ja Dzis tez wizyta - ale dopiero wieczorem kolo 18.30 i tez mnie lekki stres łapie dodatkowo przezywam,ze ide do zupelnie nowego Gina co mnie nieco stresuje :p nie lubie nowych ginow;P łoo byle do wieczora i jakos to przetrwac- oby bylo dobrze...

hej wszystkim ja tylko na krótko
od ponad tygodnia byłam w szpitalu dziś dostałam przepustkę na weekend
Oczywiście moje plamienia (i nawet krwawienia) nie były bez przyczyny
USG wykazało krwiaka 6x10mm
Ale mamy się dobrze dziś mija nam 8 tydzień ciąży :) wg USG
serducho bije a HCG zaskoczyło dziś lekarza swym wysokim poziomem

wybaczcie nie będę w stanie Was nadrobić :(
a teraz zmykam się położyć by krwiaczysko się wchłaniało
Pozdrawiam :)

Hej Dziewczyny ;-)
Straciatella - gratki 12 tygodnia ;-)
Bąbelek - Wszystkiego Najlepszego dla córeczki Zobacz załącznik 587386
Żyrafka - super, że serducho bije a krwiak się wchłonie. W domku odpoczywaj
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Słoneczko świeci, chyba trzeba z małą na spacer się udać ;-)

Miłego dnia :-)

Iwonaimaja - Europa to jeszcze pół biedy, mój tata zatrudnia ukrainca który jeździ pod granice z chinami. Miesiąc trwa kurs, a on wracając prosi o kolejny. W domu jest raz na pół roku, ale sam tego chce ;p
Żyrafka - w takim razie leżymy obie, będzie dobrze! Ważne, ze w domu, bo szpital nie napaja pozytywnym nastrojem :/

Dzień dobry !:) i czekam na wieści z dzisiejszych wizyt :)

reklama
babelek wszystkiego najlepszego dla coreczki

moj maz ma teraz stala trase wegry poznan wczesniej jezdzil prawie po calej europie

zyrafka odpooczywaj

Ostatnia edycja:
Do góry