reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Dziewczyny jak tak oglądam inne dzidzie na etapie 10t5 d to one jakos większe są martwię się czy z wolno moje nie rośnie ono miało 3,7cm zaokraglam a w 9t1d 24,1 rośnie 1 mm na dobre z grosikiem przecież jak tak całt czas będzie rosło to nie urośnie do porodu bo to by wyszło 20 cos cm

Hej a ja czytalam ze dlugosc dzidzi w brzuchu sie mierzy od glowy do pupy, czyli tak przed porodem moze byc 20cm + a po narodzinach sie mierzy juz z nogami czyli dodatkowe 20-30cm, czyli wychodzi dobrze.

Ostatnia edycja:
Wpadam do was przelotem :)

No powiedziałam rodzicom o ciąży :p
Troszkę zaskoczeni byli, ale ogólnie pozytywnie to przyjęli :)
Strasznie marzy im się wnusia, bo dwóch wnuczków już mają :D
Jutro cały dzień planujemy spędzić poza domem.

Co do imion to jeśli będzie córeczka Liliana Nicole/Julia, a jak synek Lucas Alex.

ewelinka ej no nie możesz odejść :( Ja nie rozumiem w ogóle o co i po co tu ta kłótnia. Zostajesz i już!
No widzę, że wróciłaś :) Co do śluzu to u mnie też go bardzo dużo.

Perełka dla Twojego aniołka
[*]

Mia super wieści z wizyty :)

karmelowa dobrze tej paniusi przygadałaś :D

poczytałam was wszystkie ale nie dam rady każdej odpisać, bo padam ze zmęczenia. I w ogóle strach ile wy dzisiaj stron naprodukowałyście:szok:

Dobranoc majóweczki :*

No więc mój mąż bardzo się cieszy :) całuje brzuszek, nic nie pozwala mi nosić, jeździ ze mną na wizyty, już ogląda jak zrobi dziecku pokój itp ;) na tych warsztatach dostaliśmy płytę o pielęgnacji i opiece nad dziećmi to sam sobie włącza :szok:

A co do porodu rodzinnego to kiedyś, jak jeszcze nie planowaliśmy dziecka, to mówił że nie chce być przy porodzie. Pewna że nic się nie zmieniło, zapytałam mojej przyjaciółki która jest położną czy będzie ze mną i się zgodziła. M jak to usłyszał to się oburzyl, bo on chce być :p czyli mu się odmieniło ;) ale jak będzie to wyjdzie w praniu :)

Witam z rana z kawka

jejki ja wczoraj ogladalam seriale do 1 w nocy a dzisiaj trzeba było o 7 wstać dobrze ze nie trzeba isc do pracy do jak zawiozę majke do przedszkola to się poloze jeszcze

dzisiaj mam zamiar robic pierogi ruskie :-)

hej dziewczynki. ja też kawkuję:) M. zawieziony do pracy, dziecko wysłane do szkoły, a ja już spać nie mogę.

iwonaimaja ja nie wiem, jak Ty możesz wytrzymać do 1 przed tv:pP ja jestem po 20 zawsze mocno dętkowa:p

Lena
super, że rodzice dobrze przyjęli wiadomość o ciąży:)

ja lodówkę rozmrażałam więc zasnąć nie mogłam dopóki nie skończyłam i z powrotem jej nie włączyłam. Budzik o 7 też mnie dziś dobił.
miłego dnia majóweczki.

reklama
Do góry