skorupka89
Zaangażowana w BB
to widziałyście dziewczyny :-) http://demotywatory.pl/4219158/Twarz-dziecka-z-rana-wyraza-tak-wiele-emocji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześc dziewczyny
Ja dziś wogole nie spałam, tak się stresują tą dzisiejszą wizytą , że o niczym innym nie myślę....
Marze tylko o tym, żeby zobaczyć dziś dzidzię i usłyszeć serduszko
Dziś moja księżniczka kończy 3 latka :-)
nawet mi nie mów... wejście na 4 piętro to dla mnie nie lada wyczyn... wczoraj też mało co zrobiłam, a czułam się jak po 12 godzinach pracy w kamieniołomachTeż jesteście tak pozbawione energii po pozornie lekkim dniu?
ja mam prenatalne 21 października, czyli za 11 dni. To będzie chyba 11t3d.mi lekarz kazał się zapisać 12-13 tc i zapisałam się na 12td3. Jeśli się martwisz, to może przesuń je o tydzień?
ja nie wiem... też mi się wydaje że nie była bym wstanie, ale muszę też ewentualnie myśleć o tym dziecku. co z nim się stanie i jak sobie poradzi kiedy nas zabraknie? na dzień dzisiejszy trudno mi powiedzieć jaką decyzję bym podjęła...Dla mnie to też trudny temat! Nie chciałabym mieć chorego dziecka... to rozwala plany... Mój kolega ma niepełnosprawną siostrę - masakra... Z drugiej strony jestem wierząca i jak mogłabym ZABIĆ człowieka? Zabicie człowieka to jednocześnie wydanie na samą siebie wyroku i pozbawienie się zbawienia... Modlę się, żeby dziecko było zdrowe - tylko to mi pozostaje!
Cały szereg badan mi przepisał i koszt to w lux medzie 450 zl a u nas a przychodni odplatnei 340 ... ja pierdykam
I nie wiem naal czy wykupywac ten pakiet i jak ja to wszystko ogarne