reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
szkola, gratulacje dla męża :) dodatkowa kasa się teraz przyda :)

Straciatella, ja to mojemu codziennie odliczam dni do badań prenatalnych, więc nie ma opcji że je przegapi ;)

cześc dziewczyny

Ja dziś wogole nie spałam, tak się stresują tą dzisiejszą wizytą , że o niczym innym nie myślę....

Marze tylko o tym, żeby zobaczyć dziś dzidzię i usłyszeć serduszko
Dziś moja księżniczka kończy 3 latka :-)

nie ma czym się stresować :) ja to z ekscytacją na każdą wizytę czekam :D

100 lat dla córeczki!

Też jesteście tak pozbawione energii po pozornie lekkim dniu?
nawet mi nie mów... wejście na 4 piętro to dla mnie nie lada wyczyn... wczoraj też mało co zrobiłam, a czułam się jak po 12 godzinach pracy w kamieniołomach :baffled:

mi lekarz kazał się zapisać 12-13 tc i zapisałam się na 12td3. Jeśli się martwisz, to może przesuń je o tydzień?
ja mam prenatalne 21 października, czyli za 11 dni. To będzie chyba 11t3d.

Dla mnie to też trudny temat! Nie chciałabym mieć chorego dziecka... to rozwala plany... Mój kolega ma niepełnosprawną siostrę - masakra... Z drugiej strony jestem wierząca i jak mogłabym ZABIĆ człowieka? Zabicie człowieka to jednocześnie wydanie na samą siebie wyroku i pozbawienie się zbawienia... Modlę się, żeby dziecko było zdrowe - tylko to mi pozostaje!
ja nie wiem... też mi się wydaje że nie była bym wstanie, ale muszę też ewentualnie myśleć o tym dziecku. co z nim się stanie i jak sobie poradzi kiedy nas zabraknie? na dzień dzisiejszy trudno mi powiedzieć jaką decyzję bym podjęła...

a my po 2 latach małżeństwa w końcu kupiliśmy sobie stół i krzesła do jadalni :p M dzisiaj poskręca i dzisiaj już obiad zjemy przy nim :D a jutro imprezka, więc też się przyda :)

siedzę w biurze i jakoś nie mam weny do pracy :p no ale chyba muszę się zmusić ;)

miłego dnia :)

Lotos czekałam na te chwilę od kwietnia kiedy kupiliśmy dom i zaczęlismy remont. A teraz sie cieszę, ale męczy mnie to ze nie pozwalają mi po swojemu posprzątać, meblowanie mamy ustalone, ale co gdzie w kuchni i szafach też będę musiała albo zdać sie na mamę, bratowa i M albo z kanapy dyrygować... Nie lubię, bo ja taka zosiasamosia raczej... Zobaczymy... Na razie cieszy mnie nowa pralka i lodowka idealna. Szukałam od kwietnia lodówki, ciągle samsungi oglądałam, a dziś jak tego whirpoola zobaczyłam w środku to nie miałam pytań...

I już pooo uffff :)

A więc dzidzia jest, serduszko bije, ale słabiutko było słychać bo dzidzia się chowała. Ma 1,2 cm . Z okresu dziś jest 6t 5d a z usg 7 t2d
Karta ciąży założona, ciśnienie z nerwów podwyższone;-)

Wyszło na usg że mam torbiela na jajniki, troche sie przeraziłam. Ale zobaczcie 10 dni temu na usg co bylam na nfz zadnego torbiela nie bylo ....

Cały szereg badan mi przepisał i koszt to w lux medzie 450 zl a u nas a przychodni odplatnei 340 ... ja pierdykam

I nie wiem naal czy wykupywac ten pakiet i jak ja to wszystko ogarne ;)

Bardzo dziękuje w imieniu Amelki za wszystkie życzenia i torcik :-):-)

reklama
czesc:)
Bąbelek gratuluję wizyty:)) cudnie że usłyszałaś serduszko.
Moc życzeń też dla córci z okazji urodzinek.

U mnie tak troszkę lipnie. Mąż wraca jutro z delegacji. Była do tej pory u mnie mama ale dzis już pojechała. Nienawidzę byc sama. Ale byle do jutra:/

W ogóle trochę się stresuję bo mnie piersi przestały jakby boleć, i jakby mniej mdli. Juz sobie wkręcam najgorsze. Umysł kobiety w ciąży jest zdecydowanie zbyt powykręcany.

Zaraz zabieram synka na spacerek, trzeba korzystać z tak pieknej pogody.

Miłego dzionka da wszystkich majóweczek.

Do góry