reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Czesc dziewczyny;) ja sie wkoncu wyspalam.
Pisalyscie o tesciowych moja jest szczeze mowiac dziwna:dry: raz jest spoko a raz doprowadza mnie do lez:( Ogolnie to ostatnio staram sie z nia nie widywac i nawet sie to udaje:) Nie mam pojecia jak zareaguje jak sie dowie o dzidzi. No ale za jakis czas sie dowie to wam napisze.
Ale musze sie wam pochwalic mojemu M dali umowe na czas nieokraslony i podwyzke
jestem mega szczesliwa:-)
Milego dnia:-)

Makao - a no:zawstydzona/y: w poniedziałek prenatalne.. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok.

Ogólnie dzisiaj u mnie tak na suwaczkach równo :-) syn 2l 11 msc, rocznica 5 l 7 msc, 11 tc :-)

szkola
- gratulacje dla męża!

U nas teraz kiepska sytuacja finansowa :sorry2: tyle wydatków się zebrało, raty kredytów, rachunki... nie wiem jak to będzie w tym miesiącu :confused:

szkola gratulacje dla meza

ja tez nie wiem jak wytrzymałam przed telewizorem do 1 w nocy ostatnio chodze spac po 20, 21 to już było bardzo pozno ale bardzo spodobal mi się serial zobaczyłam 6 odcinkow :-)

majka już w przeszkolu a ja się za pozadki wzielam jutro mam mieć gości i nie wiem czy maz przyjedzie jak na zlosc co tydzień był w domu to teraz nie wiadomo dzwoniłam do niego czeka az go zaladuja a to może trochę potrwać a jest na wegrzech i jak go nie zlapie pauza 45h to powinien zdarzyć po prostu praca kierowcy jest okropna

Kurcze, ja właśnie odpoczywam po śniadaniu, zaraz ruszam do pracy. Po samopoczuciu pt. "żadnych objawów" od trzech dni nie ma śladu. Nie jest bardzo źle, bo nie zdarzyło mi się jeszcze przytulić muszli, ale mdłości są. I brak apetytu! Jak sobie myślę na co miałabym ochotę to na prawdę na nic! Ale jak już jem to jakoś to idzie. Chyba muszę częściej podjadac, żeby nie było pusto w brzuchu, bo wtedy jest najgorzej. Mój mąż się ze mnie śmiał: martwiłas się, że nie masz mdłości no to już masz ;)

Czesc dziewczyny.ja dzisiaj wstalam z okropnym bolem plecow :( nie wiem, czy jakos zle spalam, czy od czego to. Ogolnie wstalam bardzo glodna, wiec ide cos szukac do kuchni :) cala noc mi sie straszne rzeczy snily, bo dzisiaj mam tego lekarza i chyba stres wychodzil. Milego dnia :)

reklama
cześc dziewczyny

Ja dziś wogole nie spałam, tak się stresują tą dzisiejszą wizytą , że o niczym innym nie myślę....

Marze tylko o tym, żeby zobaczyć dziś dzidzię i usłyszeć serduszko

Iwonaimaja ojj ja dużo wiem na temat nieprzewidywalności pracy kierowcy- mój mąż wykonuje ten sam zawód- lekko nie jest

Straciatella 12 tydzień poważna sprawa :-)

Dziś moja księżniczka kończy 3 latka :-)

Do góry