ewelinka2106
Fanka BB :)
pat&mom- hm to badania moczu mają coś wspólnego ze śluzem??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelinka cieszę się, że zostałaś
Perełka
[*] dla aniołka
Dziewczyny, boję się , że wczoraj przegięłam z tym sprzątaniem. Od początku ciąży mnie tak nie bolało jak dziś , ciągnie, jakieś kłucia dziwne , lezenie odpada przy rozbrykanej 3-latce ... Ale już jutro wizta i mam nadzieję , że będzie wszystko ok!!
Ooo a co do imion to dla córci mam wybrane Kornelia ( ale waham czy czy nie za ciężkie imie dla małego dzieciątka)??
Laura też mi się bardzo podoba- ale mąż kręci nosem. A innych propozycji na razie nie mam ....
Dla synka - mąż marzy o synku Kamilu mi też już sie podoba A do tego jeszcze : Mikołaj, Dominik, Artur... i wiele innych hheh
nadzieja - leż i odpoczywaj! moj krwiak miał pierwotnie 5x3 cm a po dwóch tygodniach lezenia 1,9x1,4 cm ! Perspektywy są optymistyczne, wiec lezymy do kolejnej wizyty dwa tygodnie aby całkiem to dziadostwo znikło