reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Ewelinka, rozumiem, że nie masz innych dolegliwości, typu ból, pieczenie, swędzenie???
Sam śluz, to nie jest jeszcze oznaką stanu zapalnego.
Ja właśnie leczę swoje zapalenie Pimafucinem. A że biorę końskie dawki luteiny, to niestety to normalne.

Nie, nie żadnych bóli ani swędzenia. Po prostu więcej śluzu i tyle :tak:

pat- eh Łuków :) zamówiłam sobie buty na allegro w właśnie stamtąd do mnie idą :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Ja po wizycie u lekarza. Kolejna fotka do kolekcji :) Wszystko jest dobrze. Wyniki super, dzidzia sie rozwija. Wkoncu jestem spokojna :D Jeju szkoda,ze nie ma takiego przyrzadu zebym mogla kazdego dnia widziec dzidzie:) Kolejny termin mam na 31.10. Wkoncu mam swoj paszport ciazy, dostalam fajna ksiazeczke,gdzie bede wklejala zdjecia , oliwke,zel pod prysznic itd

Ewelinka - buty? Z jakiego sklepu jak mogę zapytać ?;)
Nadzieja - z tymi zakupami to mnie zaskoczylas bo ja tu nigdy nic nie mogę znaleźć :d a jeśli chodzi o ciąże czy niemowlaki to jest tylko 5 10 15 :(

Ewelinka - buty? Z jakiego sklepu jak mogę zapytać ?;)
Nadzieja - z tymi zakupami to mnie zaskoczylas bo ja tu nigdy nic nie mogę znaleźć :d a jeśli chodzi o ciąże czy niemowlaki to jest tylko 5 10 15 :(

hmm... no wiesz, na wiosce to jeden spożywczy jest :) więc po coś więcej niż chleb to jeździmy do Adamowa lub Łukowa :) a przez Ryki przejeżdżam jak jedziemy w odwiedziny... dawno mnie tam nie było, a kuzynka w tym roku urodziła...

reklama
Do góry