reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

zbieram się po pierworodnego, coby z nudów szkoły nie rozniósł..

mam ochotę na krupnik :szok: z 3 lata nie gotowałam bo u nas zupa to dla chłopaków zbędny dodatek do głównego dania:confused2: ale będą musieli się przemęczyć bo dwie baby chcą i koniec...a jak to mawia mój tatko kobietom w ciazy, z pms'em i chorym na wścieklizne się ustepuje :D

Ewelinko :* :)

Perełko przykra rocznica
[*] tulę

U nas będzie Zoja Elena albo mąż będzie sobie sam rodził o!:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
O tak zmienić się może :tak: Mateusz miał być Igorem, przez całą ciąze tak się do niego wzracaliśmy, urodził się Igorek który został Mateuszem :-D

Dziewczyny ja zaczynam już schizować. W nocy się obudziłam i poczułam ze mi mokro.. lece szybko do łazienki a tam tylko śluz. Masakra.

I cały czas czuje takie upławy śluzu, ma któraś podobnie?

Ostatnia edycja:
Ja myślałam nad Antkiem albo Marcelem, bo Antków coraz więcej. Dziewczyna będzie Nadią to na pewno. Całe szczęście M jest ugodowy i każde imie za wyjatkiem swoich albo moich byłych zaakceptuje :D

karmelowa - Zoja, pierwsze słyszę o takim imieniu dla dziecka, może dlatego że sąsiadka nazwała tak swoją suczke, ale to bardziej złoja niż zoja :-)

ewelinka- ja tak miałam, zrobiłam badanie moczu przed wizytą i dostałam jakieś globulki zapobiegające infekcjom, bo o te w ciąży nietrudno :)

Ostatnia edycja:
Ewelinka cieszę się, że zostałaś :tak:

Perełka
[*] dla aniołka

Dziewczyny, boję się , że wczoraj przegięłam z tym sprzątaniem. Od początku ciąży mnie tak nie bolało jak dziś , ciągnie, jakieś kłucia dziwne , lezenie odpada przy rozbrykanej 3-latce ... Ale już jutro wizta i mam nadzieję , że będzie wszystko ok!! :tak:

Ooo a co do imion to dla córci mam wybrane Kornelia ( ale waham czy czy nie za ciężkie imie dla małego dzieciątka)??

Laura też mi się bardzo podoba- ale mąż kręci nosem. A innych propozycji na razie nie mam ....

Dla synka - mąż marzy o synku Kamilu mi też już sie podoba :) A do tego jeszcze : Mikołaj, Dominik, Artur... i wiele innych :D hheh

reklama
witam!

Karmelowa ciesze sie ze wrocilas;-)

Sa ludzie ktorzy sie moga zrzyc przez forum a nawet poznac na zywo i my tego dokonalysmy z Aesthete;-);*

Czytam was na bieaco niestety nie odpisuje z braku czasu i zlego samopoczucia...
jesli chodzi o imie syn Borys chyba ze inna laska da bo ma zamiar, a dziolszka nie wiem chodzi za mna Nina i Oliwia bede sie martwic po prenatralnych i "bic" z mezem...

Do góry