reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

zbieram się po pierworodnego, coby z nudów szkoły nie rozniósł..

mam ochotę na krupnik :szok: z 3 lata nie gotowałam bo u nas zupa to dla chłopaków zbędny dodatek do głównego dania:confused2: ale będą musieli się przemęczyć bo dwie baby chcą i koniec...a jak to mawia mój tatko kobietom w ciazy, z pms'em i chorym na wścieklizne się ustepuje :D

Ewelinko :* :)

Perełko przykra rocznica
[*] tulę

U nas będzie Zoja Elena albo mąż będzie sobie sam rodził o!:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
O tak zmienić się może :tak: Mateusz miał być Igorem, przez całą ciąze tak się do niego wzracaliśmy, urodził się Igorek który został Mateuszem :-D

Dziewczyny ja zaczynam już schizować. W nocy się obudziłam i poczułam ze mi mokro.. lece szybko do łazienki a tam tylko śluz. Masakra.

I cały czas czuje takie upławy śluzu, ma któraś podobnie?

Ostatnia edycja:
Ja myślałam nad Antkiem albo Marcelem, bo Antków coraz więcej. Dziewczyna będzie Nadią to na pewno. Całe szczęście M jest ugodowy i każde imie za wyjatkiem swoich albo moich byłych zaakceptuje :D

karmelowa - Zoja, pierwsze słyszę o takim imieniu dla dziecka, może dlatego że sąsiadka nazwała tak swoją suczke, ale to bardziej złoja niż zoja :-)

ewelinka- ja tak miałam, zrobiłam badanie moczu przed wizytą i dostałam jakieś globulki zapobiegające infekcjom, bo o te w ciąży nietrudno :)

Ostatnia edycja:
Ewelinka cieszę się, że zostałaś :tak:

Perełka
[*] dla aniołka

Dziewczyny, boję się , że wczoraj przegięłam z tym sprzątaniem. Od początku ciąży mnie tak nie bolało jak dziś , ciągnie, jakieś kłucia dziwne , lezenie odpada przy rozbrykanej 3-latce ... Ale już jutro wizta i mam nadzieję , że będzie wszystko ok!! :tak:

Ooo a co do imion to dla córci mam wybrane Kornelia ( ale waham czy czy nie za ciężkie imie dla małego dzieciątka)??

Laura też mi się bardzo podoba- ale mąż kręci nosem. A innych propozycji na razie nie mam ....

Dla synka - mąż marzy o synku Kamilu mi też już sie podoba :) A do tego jeszcze : Mikołaj, Dominik, Artur... i wiele innych :D hheh

reklama
witam!

Karmelowa ciesze sie ze wrocilas;-)

Sa ludzie ktorzy sie moga zrzyc przez forum a nawet poznac na zywo i my tego dokonalysmy z Aesthete;-);*

Czytam was na bieaco niestety nie odpisuje z braku czasu i zlego samopoczucia...
jesli chodzi o imie syn Borys chyba ze inna laska da bo ma zamiar, a dziolszka nie wiem chodzi za mna Nina i Oliwia bede sie martwic po prenatralnych i "bic" z mezem...

Do góry