reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Ewelinka cieszę się, że zostałaś :tak:

Perełka
[*] dla aniołka

Dziewczyny, boję się , że wczoraj przegięłam z tym sprzątaniem. Od początku ciąży mnie tak nie bolało jak dziś , ciągnie, jakieś kłucia dziwne , lezenie odpada przy rozbrykanej 3-latce ... Ale już jutro wizta i mam nadzieję , że będzie wszystko ok!! :tak:

Ooo a co do imion to dla córci mam wybrane Kornelia ( ale waham czy czy nie za ciężkie imie dla małego dzieciątka)??

Laura też mi się bardzo podoba- ale mąż kręci nosem. A innych propozycji na razie nie mam ....

Dla synka - mąż marzy o synku Kamilu mi też już sie podoba :) A do tego jeszcze : Mikołaj, Dominik, Artur... i wiele innych :D hheh

spróbuj poodpoczywać... ja też poszalałam w pon i wt ze sprzątaniem przed przeprowadzką i teraz żałuję, bo boję się, że od tego mi się ten krwiak zrobił... teraz leżę i też mnie brzuch pobolewa... ciągle sprawdzam, czy nie plamię :(

Ewelinka mam to samo. gęsty śluz. tzn. miałam bo mnie jakaś paskudna grzybica dopadła i lekarz przepisał globulki. A tak się śmiesznie dorobiłam tej grzybicy, że szok. Przed usg przez pomyłkę zamiast chusteczek do higieny intymnej zabrałam antybakteryjne. i w klinice pięknie się antybakteryjnymi wytarłam niszcząc całą florę bakteryjną. na drugi dzień już masakra była:///////

Nadzieja ja tak samo gam i patrze czy czasami nie ma krwawienia- schiza jakaś. Ale tak to jest jak już sie dorwałam do sprzątania to wszystko na raz.
A teraz intensywny weekend nas czeka Amelka ma urodzinki jutro więc w sobote iprezka

Makaoo kurde przez " podmycie" chusteczkami odrazu grzybica, to faktycznie się dorobiłaś przez pierdołke

Karmelowa - to zapraszam na krupnik, wczoraj gotowałam. Ja za to mam ochotę na taką kwaśną szczawiową ;-)
Lena - Mam nadzieję, że przeżyjesz wizytację rodziców bez żadnych nieporozumień.
Perełka -
[*] dla aniołka.
Ewelinka - ja też od wczoraj mam więcej śluzu, do wizyty jeszcze trochę, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.

Po wczorajszej wizycie znajomych z dziećmi, jestem z siebie zadowolona, że nauczyliśmy naszą mała spać w łóżeczku od małego. Było ciężko na początku i były momenty kryzysowe, ale mam wrażenie, że małej wygodnie jak sama śpi. Ona strasznie się kręci, dlatego ja nie lubię z nią spać, bo muszę jej pilnować czy mi nie spadnie z łóżka, zawsze ucieka w nogi przez sen. Ci znajomi mają córkę 1 rok i 9 miesięcy i syna 4 miesiące, teraz mają podział jedno śpi z jednym dzieckiem a drugie śpi w drugim pokoju z drugim dzieckiem. Ja sobie jakoś nie wyobrażam tak codziennie spać :-(

nadzieja - leż i odpoczywaj! moj krwiak miał pierwotnie 5x3 cm a po dwóch tygodniach lezenia 1,9x1,4 cm ! Perspektywy są optymistyczne, wiec lezymy do kolejnej wizyty dwa tygodnie aby całkiem to dziadostwo znikło :)

reklama
nadzieja - leż i odpoczywaj! moj krwiak miał pierwotnie 5x3 cm a po dwóch tygodniach lezenia 1,9x1,4 cm ! Perspektywy są optymistyczne, wiec lezymy do kolejnej wizyty dwa tygodnie aby całkiem to dziadostwo znikło :)

Leżysz cały czas, czy siedzisz też trochę? Na którymś forum czytałam, że dziewczyny nawet starają się nóg nie podkurczać, a nie jestem w stanie tak uleżeć, zawsze śpię ze zgiętymi nogami czy na boku czy na plecach...

Do góry