reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Ewelinka cieszę się, że zostałaś :tak:

Perełka
[*] dla aniołka

Dziewczyny, boję się , że wczoraj przegięłam z tym sprzątaniem. Od początku ciąży mnie tak nie bolało jak dziś , ciągnie, jakieś kłucia dziwne , lezenie odpada przy rozbrykanej 3-latce ... Ale już jutro wizta i mam nadzieję , że będzie wszystko ok!! :tak:

Ooo a co do imion to dla córci mam wybrane Kornelia ( ale waham czy czy nie za ciężkie imie dla małego dzieciątka)??

Laura też mi się bardzo podoba- ale mąż kręci nosem. A innych propozycji na razie nie mam ....

Dla synka - mąż marzy o synku Kamilu mi też już sie podoba :) A do tego jeszcze : Mikołaj, Dominik, Artur... i wiele innych :D hheh

spróbuj poodpoczywać... ja też poszalałam w pon i wt ze sprzątaniem przed przeprowadzką i teraz żałuję, bo boję się, że od tego mi się ten krwiak zrobił... teraz leżę i też mnie brzuch pobolewa... ciągle sprawdzam, czy nie plamię :(

Ewelinka mam to samo. gęsty śluz. tzn. miałam bo mnie jakaś paskudna grzybica dopadła i lekarz przepisał globulki. A tak się śmiesznie dorobiłam tej grzybicy, że szok. Przed usg przez pomyłkę zamiast chusteczek do higieny intymnej zabrałam antybakteryjne. i w klinice pięknie się antybakteryjnymi wytarłam niszcząc całą florę bakteryjną. na drugi dzień już masakra była:///////

Nadzieja ja tak samo gam i patrze czy czasami nie ma krwawienia- schiza jakaś. Ale tak to jest jak już sie dorwałam do sprzątania to wszystko na raz.
A teraz intensywny weekend nas czeka Amelka ma urodzinki jutro więc w sobote iprezka

Makaoo kurde przez " podmycie" chusteczkami odrazu grzybica, to faktycznie się dorobiłaś przez pierdołke

Karmelowa - to zapraszam na krupnik, wczoraj gotowałam. Ja za to mam ochotę na taką kwaśną szczawiową ;-)
Lena - Mam nadzieję, że przeżyjesz wizytację rodziców bez żadnych nieporozumień.
Perełka -
[*] dla aniołka.
Ewelinka - ja też od wczoraj mam więcej śluzu, do wizyty jeszcze trochę, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.

Po wczorajszej wizycie znajomych z dziećmi, jestem z siebie zadowolona, że nauczyliśmy naszą mała spać w łóżeczku od małego. Było ciężko na początku i były momenty kryzysowe, ale mam wrażenie, że małej wygodnie jak sama śpi. Ona strasznie się kręci, dlatego ja nie lubię z nią spać, bo muszę jej pilnować czy mi nie spadnie z łóżka, zawsze ucieka w nogi przez sen. Ci znajomi mają córkę 1 rok i 9 miesięcy i syna 4 miesiące, teraz mają podział jedno śpi z jednym dzieckiem a drugie śpi w drugim pokoju z drugim dzieckiem. Ja sobie jakoś nie wyobrażam tak codziennie spać :-(

nadzieja - leż i odpoczywaj! moj krwiak miał pierwotnie 5x3 cm a po dwóch tygodniach lezenia 1,9x1,4 cm ! Perspektywy są optymistyczne, wiec lezymy do kolejnej wizyty dwa tygodnie aby całkiem to dziadostwo znikło :)

reklama
nadzieja - leż i odpoczywaj! moj krwiak miał pierwotnie 5x3 cm a po dwóch tygodniach lezenia 1,9x1,4 cm ! Perspektywy są optymistyczne, wiec lezymy do kolejnej wizyty dwa tygodnie aby całkiem to dziadostwo znikło :)

Leżysz cały czas, czy siedzisz też trochę? Na którymś forum czytałam, że dziewczyny nawet starają się nóg nie podkurczać, a nie jestem w stanie tak uleżeć, zawsze śpię ze zgiętymi nogami czy na boku czy na plecach...

Do góry