reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dziewczyny przemyślałam sobie wszytko..
Proponuje rozejm.. Kazda z nas ma racje!

Postanowiłam jednak zostać na forum, o ile mogę.. Może nie bede sie udzielać aż tak jak dotychczas, ale jestem majówką i tego nie zmienie. A skoro juz los mnie sierował na majówki to widocznie tutaj moję miejsce :p

Co do grupy to została usunięta. Więc spokojnie mozecie założyć nową, na swoich warunkach.

Co do imion to dla chłopca mi sie marzy Marcel, juz Mateusz miał mieć to imie ale M wybrał Mateusz i tak juz zostało. A Jeśli chodzi o dziewczynkę to w poprzedniej ciązy jakby była dziewczynka byłaby Laura, zobaczymy czy sie utrzyma :)
Ja biorę kwas foliowy i witaminki, zalecenie gina.
Tak jak karmelowa przy Mateuszu zajadałam sie słodkim i chłopak :D tak ze niema reguły.
A teraz i słodkie i kwaśne :)

reklama
Właśnie i my narazie tylko folik, pamiętam, że koło 12 tygodnia przestawiałam się na witaminy. Poczekam do wizyty, pewnie wtedy jakieś mi zaleci :)
A co do upodoban jedzeniowych, nigdy w życiu nie jadłam tylu grejfrutów :szok: a sezonu na mandarynki już sie nie moge doczekać <3 od mięsa i słodyczy jakoś mnie odrzuca, a sam zapach pizzy sprawia, że pamiętam swoje tygodniowe menu :crazy:

Dziewczyny przemyślałam sobie wszytko..
Proponuje rozejm.. Kazda z nas ma racje!

Postanowiłam jednak zostać na forum, o ile mogę.. Może nie bede sie udzielać aż tak jak dotychczas, ale jestem majówką i tego nie zmienie. A skoro juz los mnie sierował na majówki to widocznie tutaj moję miejsce :p

Co do grupy to została usunięta. Więc spokojnie mozecie założyć nową, na swoich warunkach.

Co do imion to dla chłopca mi sie marzy Marcel, juz Mateusz miał mieć to imie ale M wybrał Mateusz i tak juz zostało. A Jeśli chodzi o dziewczynkę to w poprzedniej ciązy jakby była dziewczynka byłaby Laura, zobaczymy czy sie utrzyma :)
Ja biorę kwas foliowy i witaminki, zalecenie gina.
Tak jak karmelowa przy Mateuszu zajadałam sie słodkim i chłopak :D tak ze niema reguły.
A teraz i słodkie i kwaśne :)

Laura mi się tez bardzo podoba!

reklama
U nas nadal Agnieszka i Piotruś... choć to bardziej mój wybór... M podobają się tylko dwa imiona: jego i jego brata bliźniaka... i nie widzi problemu, czemu nie miałby być M junior... ehh... z babskich imion podoba mu się Ina lub Jana... ale córce by tak nie dał, a nie wie jakby dał, bo żadne mu się nie podoba... ehh...

Do góry