reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dziewczyny przemyślałam sobie wszytko..
Proponuje rozejm.. Kazda z nas ma racje!

Postanowiłam jednak zostać na forum, o ile mogę.. Może nie bede sie udzielać aż tak jak dotychczas, ale jestem majówką i tego nie zmienie. A skoro juz los mnie sierował na majówki to widocznie tutaj moję miejsce :p

Co do grupy to została usunięta. Więc spokojnie mozecie założyć nową, na swoich warunkach.

Co do imion to dla chłopca mi sie marzy Marcel, juz Mateusz miał mieć to imie ale M wybrał Mateusz i tak juz zostało. A Jeśli chodzi o dziewczynkę to w poprzedniej ciązy jakby była dziewczynka byłaby Laura, zobaczymy czy sie utrzyma :)
Ja biorę kwas foliowy i witaminki, zalecenie gina.
Tak jak karmelowa przy Mateuszu zajadałam sie słodkim i chłopak :D tak ze niema reguły.
A teraz i słodkie i kwaśne :)

reklama
Właśnie i my narazie tylko folik, pamiętam, że koło 12 tygodnia przestawiałam się na witaminy. Poczekam do wizyty, pewnie wtedy jakieś mi zaleci :)
A co do upodoban jedzeniowych, nigdy w życiu nie jadłam tylu grejfrutów :szok: a sezonu na mandarynki już sie nie moge doczekać <3 od mięsa i słodyczy jakoś mnie odrzuca, a sam zapach pizzy sprawia, że pamiętam swoje tygodniowe menu :crazy:

Dziewczyny przemyślałam sobie wszytko..
Proponuje rozejm.. Kazda z nas ma racje!

Postanowiłam jednak zostać na forum, o ile mogę.. Może nie bede sie udzielać aż tak jak dotychczas, ale jestem majówką i tego nie zmienie. A skoro juz los mnie sierował na majówki to widocznie tutaj moję miejsce :p

Co do grupy to została usunięta. Więc spokojnie mozecie założyć nową, na swoich warunkach.

Co do imion to dla chłopca mi sie marzy Marcel, juz Mateusz miał mieć to imie ale M wybrał Mateusz i tak juz zostało. A Jeśli chodzi o dziewczynkę to w poprzedniej ciązy jakby była dziewczynka byłaby Laura, zobaczymy czy sie utrzyma :)
Ja biorę kwas foliowy i witaminki, zalecenie gina.
Tak jak karmelowa przy Mateuszu zajadałam sie słodkim i chłopak :D tak ze niema reguły.
A teraz i słodkie i kwaśne :)

Laura mi się tez bardzo podoba!

reklama
U nas nadal Agnieszka i Piotruś... choć to bardziej mój wybór... M podobają się tylko dwa imiona: jego i jego brata bliźniaka... i nie widzi problemu, czemu nie miałby być M junior... ehh... z babskich imion podoba mu się Ina lub Jana... ale córce by tak nie dał, a nie wie jakby dał, bo żadne mu się nie podoba... ehh...

Do góry