Wszystkie jecie mieso:-)?
mnie od mięsa odrzuciło tzn zjem krokiety z farszem, albo np kanapkę z szynką, ale na obiad mięsa nie przełknę
ja mam taki pakiet wyników ze masakra!!! chyba z 5 fiolek będą musili krwi spuscic,... do tego mam tez na HIV az sama jestem zdziwniona bo przy 1 ciąży nie miałam... ale to inny lekarz mi prowadził tez miałyście??
no ja jak zobaczyłam listę badań do zrobienia to też się przeraziłam ale to jedno ukłucie albo dwa i z tego jednego badają wszystko na hiv też miałam, teraz to norma
stazi, daj koniecznie znać co powie drugi gin! trzymam kciuki, będzie dobrze :*
A takie pytanko, czy któraś z Was ma gina z NFZ i czy ten robił Wam USG z badaniem przezierności karkowej? Pytam bo widzę, że niektóre z Was już się wybierają na USG prenatalne ale prywatnie?
ja chodzę do gina prywatnie, ale dostałam skierowanie na prenatalne na NFZ fakt, że musiał skłamać w skierowaniu, ale sam mi zaproponował, że mi da
AAAa dzieewczyny mam w domu plage biedronek , wchodza szczeslinami okien nawet gdy są zamkięte! Są ich setki ciągle zabijak i odkurzam. To jest straszne!! a jak otworze okno , gdy ciepełko to wtedy jest dramat. Czytałam w necie , że to plaga biedronek azjatyckich I faktycznie tak wyglądają! I do tego gryzą
Od wczoraj nienawidzę biedronek!!
mam to samo! wczoraj myłam okna to mi się pchały paskudy do domu :/ sąsiedzi mogli usłyszeć piekne wiązanki pod adresem biedronek mój pies je uwielbia, chce się z nimi bawić i ... bęc je łapą i nie ma biedronki
weronka, baaaardzo mi przykro jeśli tylko się wam uda wpadnij do nas się pochwalić :* my trzymamy kciuki za was :*
applecrumble, zadowolenie z gina to podstawa dobrze, że na takiego trafiłaś
miłego wieczoru wam życzę