reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

dzisiaj dowiedziałam się przykrej sytuacji u moich rodziców dosłownie przez przypadek
( nie chce tutaj na ogólnym pisać jak cos to napisze na zamkniętym). Wizyte z usg napisze na odpowiednim wątku.

Perelka, to po co w ogóle zaczynasz temat?????
Dziewczyny, rozumiem, że macie swoją zamkniętą grupę, ale nie rozumiem, czemu nie można podzielić się relacją z usg na ogólnodostępnym forum????? Czy to jakaś wielka tajemnica?
I to już któryś post z kolei typu- "napiszę na odpowiednim wątku"

reklama
Perelka, to po co w ogóle zaczynasz temat?????
Dziewczyny, rozumiem, że macie swoją zamkniętą grupę, ale nie rozumiem, czemu nie można podzielić się relacją z usg na ogólnodostępnym forum????? Czy to jakaś wielka tajemnica?
I to już któryś post z kolei typu- "napiszę na odpowiednim wątku"

Ja wogole nie bardzo rozumiem celowość zakładania zamkniętych wątków?!
Dopiero sie dziś dowiedziałam o istnieniu takowego.
Czemu to ma służyć?
Kto taki założył?! Kto przeprowadza weryfikację?!
Co to wogole jest za tekst ze jeśli któraś z nas zasluzy na wejście to ja przyjmiecie?!
Do tej pory myślałam ze nasze forum jest otwarte na wszystkie nowe mamy, ze można sie dowolnie wypowiedzieć itp, ale jak widzę myliłam sie...

Wichurka, jestem tego samego zdania, co Ty :-)
Zrobił się jakiś dziwny podział na te "lepsze" osoby piszące na wątku zamkniętym i na te "gorsze" bez możliwości dołączenia. No chyba, że "się wzbudzi zaufanie" i te 19 osób wyrazi zgodę na przyjęcie nowej osoby. Gorzej jak w mensie.

Wichurka, jestem tego samego zdania, co Ty :-)
Zrobił się jakiś dziwny podział na te "lepsze" osoby piszące na wątku zamkniętym i na te "gorsze" bez możliwości dołączenia. No chyba, że "się wzbudzi zaufanie" i te 19 osób wyrazi zgodę na przyjęcie nowej osoby. Gorzej jak w mensie.

Dokładnie masz racje.
Jakaś kompletna dziecinada, jak w podstawówce. Coś w rodzaju "jak bedziesz dla mnie miła powiem ci sekret...".
Jak dla mnie porażka.
Teraz sie właściwie nad celowością tego forum i mojej obecności na nim...

Do tej pory miałam wrażenie, że to forum funkcjonuje po to, żeby się przede wszystkim wzajemnie wspierać,
dzielić swoimi smutkami i radościami. Jestem tutaj od ponad roku, co prawda zaczynałam na innym wątku, ale nigdy nie było tam podziałów. I jakoś każda wkleja zdjęcia, opisuje swoje prywatne sprawy, problemy, radości.\
Zżyłyśmy się ze sobą i to bardzo bardzo. Spotykamy się, dzwonimy do siebie. I nawet przez myśl nam nie przeszło, żeby tworzyć zamkniętą grupę dla tych "bardziej wtajemniczonych".
I myślałam, że ten wątek funkcjonuje identycznie. Ale niestety się pomyliłam.

Witam dzisiaj jako pierwsza

co do tego watku zamkniętego to tez trochę mi głupio ze w sumie dopiero co zaczelysmy pisać a już się dowiaduje ze jest jakies forum zamknięte to albo dziewczyny nie pisza ze cos tam napiszą na forum zamkniętym albo napiszą nam tutaj wszystkim bo to trochę głupio wlasnie przed tymi co do tego forum nie naleza czuje się jedna z tych gorszych ze nie zostałam zaproszona
od 6 lat pisze tez na innym forum zamknelysmy sobie ale jak już nas została garstka ale wtedy jedna z dziewczyn zapytala wszystkie czy cchemy zamykac forum a nie tak jak tutaj ze zamknięto i trzeba sobie zasluzyc żeby dolaczyc a czym ja jestem ogolnie osoba która za bardzo nie potrafi pisać ale mysle ze jak cos tam czasami wystukam na forum to będzie ok no ale widze ze jednak nie

OA co to za jaja z tym wątkiem zamkniętym? Ktos został upoważniony do otwierania czegoś takiego i dokonywania selekcji?? A jak sie można wkupic w laski?? Chyba wrócę na bociana bo od wielu lat mi na forum nikt takiej przykrości nie zrobił. Ja myślałam ze jesteśmy połączone dzięki tej brzuszkowej sprawie jak siostry. Dziewczyny z innych miesięcy na otwartym nawet numery do siebie podają żeby mieć ze sobą kontakt. Szkoda ze coś takiego robicie. Nawet nie chce wiedzieć kto jest w tej zamknietej grupie żeby sie nie uprzedzić.

A jak ktoś chciał prywatności to trzeba było stworzyć grupę zamknięta na podstawie stworzonej listy majowek a nie prywatnych upodobań. Strasznie mi przykro... Tym bardziej że jestem prawie od początku w wątku...

Ostatnia edycja:
reklama
apple plamienie może od tego, ze po mału duphaston odstawiasz. Bierz jeszcze po staremu.

Też jestem na innym zamkniętym forum, ale zamknęłyśmy je po latach, kiedy dzieci zaczeły rosnąć i jakoś nam było dziwnie, że każdy nas moze obejrzeć w necie. Za obopólna zgodą,
uważam że jedno forum jest wystarczające, zwłaszcza, ze człowiek musiałby 2 razy to samo czytać i pisać. Mi bynajmniej to jedno wystarczy. Z czasem i tak się część wykruszy i będzie nam łatwiej się poznać. A jestem tu po to, żeby dodawać sobie otuchy. Bo pamiętam, ze czy to w zdrowiu, czy w chorobie ;-)w grupie raźniej:-)

Aśku moja córa z 11.06., na imię ma Paulinka.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry