reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
weronkaa - strasznie mi przykro :-( Trzymaj się i powodzenia :-)

oj dziewuszki te wasze mdłości pewnie strasznie męczą:-( mnie pomagała woda z cytryna lub migdały. Ja miała dwa tygodnie męki, ale teraz mi już przeszło. Czasami jednak jak wywącham coś nie takiego to troszkę mnie mdli.

Rano brakowało mi energii, jednak zebrałam się w sobie i pomyłam okna:-) jestem z siebie dumna :-D
Teraz brzuch dalej sie rozciąga, boli i boli. Czas sie chyba położyć :-)

Cześć dziewczyny :-D
Jestem nowa. 6 tydzień 4 dzień - termin na 30 maja ;-)
mogę dołączyć????
Byłam na usg, zarodek ma 4mm, jest serducho :szok:
teraz mdłości-ale nie poranne, a całodniowe, no i totalne zmęczenie! Fatalnie

Cześć Dziewczyny!
przepraszam, że tak rzadko się udzielam, ale praca plus jakieś dodatkowe zajęcia i nie mam już czasami sił zajrzeć na forum.

annte, weronka, jest mi strasznie przykro:-(przytulam Was najmocniej jak potrafię. Mam nadzieję, że niedługo będziecie znów cieszyły się z nadchodzącego macierzyństwa.

witam nowe majóweczki!

ja wczoraj byłam na wizycie u mojego nowego ginekologa. I jestem bardzo zadowolona:tak: ze wszystkich, których do tej pory spotkałam na mojej drodze ten jak na razie jest numerem 1. Uspokaja, wszystko dokładnie tłumaczy, jest kulturalny, cierpliwy. Nie czułam się jak jedna z dziesiątek pacjentek. Zrobił mi też USG. Maluszek ma już prawie 3 cm, tętno 170 :-) za 3 tyg kolejne USG, prenatalne. Pamiętacie, jak Wam pisałam, że w piątek lekarka na IP nie mogła znaleźć dzidziusia przez brzuch? On namierzył maleństwo po kilku sekundach. Wystarczyło przejechać troszkę w lewo, a ta kobieta uparcie szukała go przy samej kości łonowej:angry:

wszystkim majóweczkom dużo zdrówka. Odpoczywajcie jak najwięcej dzirewczyny:tak:

:-D:-D:-Drównież nie mogę połapać się w tym forum ;-) zaczynalam z Mrówkiem na innym i pozostały mi tamte nawyki ;-)
u mnie to samo. Do dziś siedzę na tamtym forum, do którego dołaczyłam ze starszą córką. To już 9 lat. Mamy kilka spotkań za sobą w gronie rodzinnym i samotnych, ale niestety na naszym wątku została juz garstka. Można za to powiedzieć, ze znamy się jak łyse konie.

apple fajnie, ze trafiłaś na dobrego lekarza

zophie witaj!

Ostatnia edycja:
Weronka- strasznie mi przykro :-(

Witam wszystkie nowe majóweczki!! Aleee nas przybywa- będzie bitwa o łóżko na porodówce :-D:-D

Straciatella ja też chciałam mieć kurtkę na 2 sezony.. niestety jest za mała i teraz czeka nas zakup nowej i oczywiście buty zimowe bo stopa też zaczęła śmigać strasznie

Lena to juz jutro - przylot rodziców. Trzymam kciuki, żeby pozytywnie zaragowali na wiadomość o dzidzi :tak:

Applecrumble fajnie, że trafiłaś na odpowiedniego lekarza. Teraz będziesz spokojna i wizyty u takiego lekarza to sama przyjemność :tak:

reklama
Cześć dziewczyny :-D
Jestem nowa. 6 tydzień 4 dzień - termin na 30 maja ;-)
mogę dołączyć????
hej, hej! witaj na majówkach ;-)

u mnie to samo. Do dziś siedzę na tamtym forum, do którego dołaczyłam ze starszą córką. To już 9 lat. Mamy kilka spotkań za sobą w gronie rodzinnym i samotnych, ale niestety na naszym wątku została juz garstka. Można za to powiedzieć, ze znamy się jak łyse konie.
a z którego czerwca masz córę?
na poprzednim forum również się udzielam ;-) było kilka spotkań rodzinnych, kilka tylko babskich ;-) babeczki nawet z UK przyleciały na takie spotkania :-D tyle lat ze sobą, ale nowe obowiązki, praca, szkoła/przedszkole ... kontakt powoli urywa się ;-)

Do góry