górny pasek forum ;-) wchodzisz w ustawienie ;-) i po lewej stronie masz EDYTUJ SYGNATURĘ ;-)Dziewczyny w którym miejscu w profilu umieszcza się suwaczek? nie mogę znaleźć czegoś takiego jak podpis. Wiem, ze któraś już tu pisała, znaleźć nie mogę. plis pomóżcie
reklama
również nie mogę połapać się w tym forum ;-) zaczynalam z Mrówkiem na innym i pozostały mi tamte nawyki ;-)Dzięki Aśku, waśnie się zastanawiałam co to ta sygnatura. Zazwyczaj zwie się to podpis :-)
skorupka89
Zaangażowana w BB
weronkaa - strasznie mi przykro :-( Trzymaj się i powodzenia :-)
oj dziewuszki te wasze mdłości pewnie strasznie męczą:-( mnie pomagała woda z cytryna lub migdały. Ja miała dwa tygodnie męki, ale teraz mi już przeszło. Czasami jednak jak wywącham coś nie takiego to troszkę mnie mdli.
Rano brakowało mi energii, jednak zebrałam się w sobie i pomyłam okna:-) jestem z siebie dumna
Teraz brzuch dalej sie rozciąga, boli i boli. Czas sie chyba położyć :-)
oj dziewuszki te wasze mdłości pewnie strasznie męczą:-( mnie pomagała woda z cytryna lub migdały. Ja miała dwa tygodnie męki, ale teraz mi już przeszło. Czasami jednak jak wywącham coś nie takiego to troszkę mnie mdli.
Rano brakowało mi energii, jednak zebrałam się w sobie i pomyłam okna:-) jestem z siebie dumna
Teraz brzuch dalej sie rozciąga, boli i boli. Czas sie chyba położyć :-)
Szuszunia
Fanka BB :)
applecrumble
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
przepraszam, że tak rzadko się udzielam, ale praca plus jakieś dodatkowe zajęcia i nie mam już czasami sił zajrzeć na forum.
annte, weronka, jest mi strasznie przykro:-(przytulam Was najmocniej jak potrafię. Mam nadzieję, że niedługo będziecie znów cieszyły się z nadchodzącego macierzyństwa.
witam nowe majóweczki!
ja wczoraj byłam na wizycie u mojego nowego ginekologa. I jestem bardzo zadowolona ze wszystkich, których do tej pory spotkałam na mojej drodze ten jak na razie jest numerem 1. Uspokaja, wszystko dokładnie tłumaczy, jest kulturalny, cierpliwy. Nie czułam się jak jedna z dziesiątek pacjentek. Zrobił mi też USG. Maluszek ma już prawie 3 cm, tętno 170 :-) za 3 tyg kolejne USG, prenatalne. Pamiętacie, jak Wam pisałam, że w piątek lekarka na IP nie mogła znaleźć dzidziusia przez brzuch? On namierzył maleństwo po kilku sekundach. Wystarczyło przejechać troszkę w lewo, a ta kobieta uparcie szukała go przy samej kości łonowej
wszystkim majóweczkom dużo zdrówka. Odpoczywajcie jak najwięcej dzirewczyny
przepraszam, że tak rzadko się udzielam, ale praca plus jakieś dodatkowe zajęcia i nie mam już czasami sił zajrzeć na forum.
annte, weronka, jest mi strasznie przykro:-(przytulam Was najmocniej jak potrafię. Mam nadzieję, że niedługo będziecie znów cieszyły się z nadchodzącego macierzyństwa.
witam nowe majóweczki!
ja wczoraj byłam na wizycie u mojego nowego ginekologa. I jestem bardzo zadowolona ze wszystkich, których do tej pory spotkałam na mojej drodze ten jak na razie jest numerem 1. Uspokaja, wszystko dokładnie tłumaczy, jest kulturalny, cierpliwy. Nie czułam się jak jedna z dziesiątek pacjentek. Zrobił mi też USG. Maluszek ma już prawie 3 cm, tętno 170 :-) za 3 tyg kolejne USG, prenatalne. Pamiętacie, jak Wam pisałam, że w piątek lekarka na IP nie mogła znaleźć dzidziusia przez brzuch? On namierzył maleństwo po kilku sekundach. Wystarczyło przejechać troszkę w lewo, a ta kobieta uparcie szukała go przy samej kości łonowej
wszystkim majóweczkom dużo zdrówka. Odpoczywajcie jak najwięcej dzirewczyny
u mnie to samo. Do dziś siedzę na tamtym forum, do którego dołaczyłam ze starszą córką. To już 9 lat. Mamy kilka spotkań za sobą w gronie rodzinnym i samotnych, ale niestety na naszym wątku została juz garstka. Można za to powiedzieć, ze znamy się jak łyse konie.również nie mogę połapać się w tym forum ;-) zaczynalam z Mrówkiem na innym i pozostały mi tamte nawyki ;-)
apple fajnie, ze trafiłaś na dobrego lekarza
zophie witaj!
Ostatnia edycja:
Weronka- strasznie mi przykro :-(
Witam wszystkie nowe majóweczki!! Aleee nas przybywa- będzie bitwa o łóżko na porodówce
Straciatella ja też chciałam mieć kurtkę na 2 sezony.. niestety jest za mała i teraz czeka nas zakup nowej i oczywiście buty zimowe bo stopa też zaczęła śmigać strasznie
Lena to juz jutro - przylot rodziców. Trzymam kciuki, żeby pozytywnie zaragowali na wiadomość o dzidzi
Applecrumble fajnie, że trafiłaś na odpowiedniego lekarza. Teraz będziesz spokojna i wizyty u takiego lekarza to sama przyjemność
Witam wszystkie nowe majóweczki!! Aleee nas przybywa- będzie bitwa o łóżko na porodówce
Straciatella ja też chciałam mieć kurtkę na 2 sezony.. niestety jest za mała i teraz czeka nas zakup nowej i oczywiście buty zimowe bo stopa też zaczęła śmigać strasznie
Lena to juz jutro - przylot rodziców. Trzymam kciuki, żeby pozytywnie zaragowali na wiadomość o dzidzi
Applecrumble fajnie, że trafiłaś na odpowiedniego lekarza. Teraz będziesz spokojna i wizyty u takiego lekarza to sama przyjemność
reklama
hej, hej! witaj na majówkach ;-)Cześć dziewczyny
Jestem nowa. 6 tydzień 4 dzień - termin na 30 maja ;-)
mogę dołączyć????
a z którego czerwca masz córę?u mnie to samo. Do dziś siedzę na tamtym forum, do którego dołaczyłam ze starszą córką. To już 9 lat. Mamy kilka spotkań za sobą w gronie rodzinnym i samotnych, ale niestety na naszym wątku została juz garstka. Można za to powiedzieć, ze znamy się jak łyse konie.
na poprzednim forum również się udzielam ;-) było kilka spotkań rodzinnych, kilka tylko babskich ;-) babeczki nawet z UK przyleciały na takie spotkania tyle lat ze sobą, ale nowe obowiązki, praca, szkoła/przedszkole ... kontakt powoli urywa się ;-)
Podziel się: