reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

aesthete czy mogłabyś mi również wysłać info jak to wyglądało? zapisałam się w Lublinie z osobą towarzyszącą rzecz jasna
zosiasamosia dogadują się całkiem nieźle. koty męczą psa i pies męczy koty. ale generalnie się lubią. pies z rudym kotem bardziej może tolerują ale jest ok. pies lubi szczury, szczury olewają psa. koty są zainteresowane szczurami, szczury olewają koty. generalnie staram się nie wypuszczać ich z klatki jak kocie dzieciaki biegają bo to adhd i przez nieostrożność mogłyby zrobić szczurasom krzywdę. a gdyby szczury się zrewanżowały, zwłaszcza Kebab bo to nerwus, to chyba nie miałabym kotów:p

Raaany... Ja z dwoma kotami pierd@lca czasem dostaję :szok: Cienias jestem :-)

reklama
cześć dziewczyny. nie zaglądałam do was, ale potrzebuję porady. Jestem w 9 t.c. objawy mam raczej falowo. Mdłości, bolesne piersi i zmęczenie - czasem są, a czasem zupełnie nie ma. i o to Was chciałam spytać. Dziwią mnie najbardziej piersi, z bardzo bolesnych i nabrzmiałych potrafią zrobić się normalne. Czy wy też tak macie? to efekt hormonów, których poziomy się jeszcze wahają?
Do tego dziś dziwnie bolał mnie brzuch.
Od razu wtedy schizy łapię:-(

hej dziewczyny!!!! jestem tu nowa.. ma na imie beata.. wczoraj bylam u lekarza... i 7 tydzien ciazy :) serduszko juz bije..i moj bejbik ma juz 6.5 mm :))

witam wszytskich i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :)

aesthete a na tym warsztacie podobno jakies próbki rozdają, tak? jakie to? no i ile ich? :-D
no i ciekawe to? Bo ja musze trochę podjechać i dlatego zastanawiam się czy opłaca mi się... :-)
a jak z tymi konkursami? idzie coś wygrać, czy raczej trudno? :-)

No i witamy sebata :-)

Ostatnia edycja:
Hej i majowe mamy dzis sie czuja???:) wiecie co? Wlasnie ogarnelam ze byc moze na nastepnej wizycie poznam plec maluszka tzn.potwierdzi sie moja teoria,ze dziewczynka :) gadalam wczoraj z kuzynka i kazala zrobic mi prosty sposob z obraczka no i wyszla dziewczynka :) wiec zobaczymy a wy probujecie jakis babcinych sposobow na poznanie plec dziecka ????

Sebata hej! Skad jestes? Ile masz lat? Pierwsze bobo? :)

Niuniaa Mi kolezanka robila taki właśnie test ile dzieci będę miała i jakiej płci i wyszło, że parke. Mam nadzieje, że się spełni. Ale chyba rodzeństwa jednoplciowe lepiej się dogadają.

Lotos mnie trochę bolał jajnik, ale przestał. Mdłości nie mam, a piersi cały czas zaokrąglone, tylko czasem sutki bolą. Też się zastanawiam, czy to ok, bo usg jeszcze nie miałam. Ale jestem dobrej myśli :) Ginekolog mówiła, żeby alarmowac, jeśli miałabym mocne bóle i plamienia.

Ostatnia edycja:
Poczytalam trochę o tych darmowych warsztatach i zapisałam sie też na ******** bo jest akurat w dniu mojej wizyty u endo :-)

U mnie dalej piersi w sumie nie bolą ale sutki bardzo, a miseczka z dużego B lub małego C zmieniła sie w duże D małe E ;-)

Lotos, niejedna z Nas miała czasem zanik objawów, po czym wracały. Jedną, z takich osób jestem ja :happy2:

Niuniaa, ja też robiłam ten test z obrączka, wyszedł synek

reklama
Makao, podaj maila to Ci podeślę, bo nie będę wątku zawalać agendą ze szkolenia :p

perelka, opolska jest praktycznie w samym centrum Katowic :) nie wiem czy kojarzysz kluby w Katowicach, ale np. Spiż jest na Opolskiej :D niedaleko imaxu :D jak wchodzę na stronę i chcę się zapisać on-line to coś błąd mi wyskakuje :/ ale można też mailowe zgłoszenie wysłać, więc jakbyś chciała to daj znać, to spróbujemy zapisać się przez maila :) może saga by też miała ochotę? bo też jest z bliska :D

pati, no dostałam smoczek firmy NUK, próbki kosmetyków dla pań w ciąży, próbkę mleka dla dziecka, śliniaczek, bony rabatowe do smyka i innych sklepów dziecięcych... nawet nie wiem co tam jeszcze jest, bo nie rozpakowałam tej torby :p no i można wygrać nagrody, bardzo fajne. Główną nagrodą jest fotelik maxi cosi cabrio fix, były też szlafroczki (ja akurat jeden zgarnęłam :p ), materacyk do łóżeczka, poduszki do karmienia, zestawy startowe z NUK... no dużo rzeczy :)

niunia, ja to nie testuję, bo nie wierzę w takie rzeczy :p jak dla mnie są tu szanse 50/50 że się uda :p

sebata​, witaj :)

Do góry