reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Makao zwierzyniec ekstra, jak się dogadują? Moja siostra miała swego czasu dwie szczurzyce: Franię i Manię :) Moja pieska bardzo je lubiła :)

aesthete dzięki za linka na te warsztaty! Są we Wrocławiu i akurat tego dnia mam wolne, więc już się zapisałam :-)

reklama
Witam

trochę miałam do czytania bylam dzisiaj w pracy na nadgodzinach i pod koniec nie mogłam już wytrzymać z bolu brzucha zadzwoniłam do lekarza i kazal przyjechać od dzisiaj mam L4 zla jestem bo nie chciałam isc na L4 ale wczoraj się dowiedziałam ze moje koleżanki z dzialu pretensje maja ze ja tylko chodze i ceny zmieniam dzisiaj jak przyszłam to pytam się dlaczego mi nie powiedzą ze cos nie tak tylko obgadują mnie na sklepie

rozmawiałam tez z dyrektorem powiedział ze mam się nie przejmować ze on to doceni ze nie poszlam od razu na L4 no ale nic jak lekarz kaze lezec to będę lezec kazal tez brac luteinę

oczywiście slyszalam dzisiaj serduszko mojej malej dzidzi

pytałam tez lekarza o ta cytomegalie powiedział ze on nie kieruje na to badanie ze względu na to ze nie ma czym tego leczyc i powoduje tylko stres u pacjetnki a stres zagraza ciąży powiedział ze jak chce to mogę pod koniec ciąży zrobić to badanie żeby mieć pewność jak już się dzidziuś urodzi

a i termin porodu mi się przesunal na 22 maja

co do zmeczenia to ja chodze spac z kurami nie potrafie wieczorem zadnego filmu zobaczyć najpzoniej chyba chodze spac o 21

iwonaimaja oj znam ten problem obgadywania w pracy :/ to chore, że ludzie potrafią obgadać Cię za plecami, ale w twarz to już nikt nie jest taki odważny żeby powiedzieć. Gratuluję serduszka :)

Iwonaimaja gratulacje usłyszenia serduszka ;-) Zwolnienie się nie przejmuj , teraz liczy się tylko dzidzia a nie to czy będziesz pracować :tak: Lekarz zalecił cały czas leżeć ? Czy bardziej odpoczywać
Ludźmi tym bardziej się nie przejmuj za plecami to każdy odważny tyłek obrobić.

Ja już dostaje świra w domu , te choroby młodej mnie wykkooończzzaaaaaa

Ostatnia edycja:
iwonaimaja gratulacje serduszka :-) a plotkami sie nie przyjmuj, zawsze będą gadać:wściekła/y:

o jejku dziewczyny jakąś godzine temu dostałam takiego kłucia w podbrzuszku, aż poprostu nie wiedziałam jak mam sie ułożyć na łóżku:-( ale po około 5 min przeszło, co robić odpuścić do następnej wizyty ?

reklama
skorupka takie kłucia są normalne i są związane z wiązadłami w pachwinach, które się rozciągają, a także rozrastaniem się macicy, jelit i pęcherza. Tak więc raczej martwić się nie powinnaś:tak: A tak z innej beczki widzę, że z Jastrzębia jesteś:tak: Rodzinkę mam z tamtąd:-)

Do góry