reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
aesthete dzięki za stonkę. Mój mąż też lubi mięcho zupe uważa jako wodę :D
Ja też miałam pójsc na studia podyplomowe, ale zrezygnowałam może od przyszłego roku :)
Właśnie dzisiaj są w Krakowie te warsztaty no to po ptakach :(
Nie zauważyłam,że ty byłaś w Katowicach tak to bym pojechała :)

perelka86, jak na te warsztaty się nie załapałaś, to może te Cię zainteresują na ******** . pl , wchodzisz w zakładkę konferencje - zostały jeszcze właśnie w Krakowie :)

Ostatnia edycja:
pati, mail wysłany :)

perelka, a ja jeszcze myślę o tych czy nie iść :D Świadoma Mama jak byś się zdecydowała, to i ja bym się zapisała, bo sama to nie chcę iść :p to skąd Ty jesteś że i krk i kato Ci pasuje? :D

skorupka, mnie to ciągle brzuch pobolewa :/ ale chyba wolę to niż wymioty :sorry2:

Daj maila to wyślę Ci info jak to w Katowicach wyglądało :)

aesthete czy mogłabyś mi również wysłać info jak to wyglądało? zapisałam się w Lublinie z osobą towarzyszącą rzecz jasna
zosiasamosia dogadują się całkiem nieźle. koty męczą psa i pies męczy koty. ale generalnie się lubią. pies z rudym kotem bardziej może tolerują ale jest ok. pies lubi szczury, szczury olewają psa. koty są zainteresowane szczurami, szczury olewają koty. generalnie staram się nie wypuszczać ich z klatki jak kocie dzieciaki biegają bo to adhd i przez nieostrożność mogłyby zrobić szczurasom krzywdę. a gdyby szczury się zrewanżowały, zwłaszcza Kebab bo to nerwus, to chyba nie miałabym kotów:p

zrobiłam te kotleciki ziemniaczano-soczewicowe z natką pietruszki. do tego sos pomidorowo-jogurtowy i marchewki baby z odrobiną masełka w ziołach. mniam:))))))) dzidziol zaakceptował:D

aesthete ja mieszkam obecnie w Chrzanowie a wcześniej w Jaworznie godzinke mam do Katowic i Krakowa :)

A gdzie jest ta Opolska? hmm tam pisze do kiedy trzeba się zapisać? Jeśli by mi nie wypadło bym poszła;-)

A dziewczyny a sok z malin można ma swój robiony już stoi i stoi chciałam herbaty się z nim napić

A ja się teraz właśnie objadam się ciasteczkami :D Potem biore synka do kąpieli i będziemy oglądać jakąś bajkę na dvd.
Więc już chyba nie zglądne więcej dzisiaj.
Dobranoc majóweczki:tak:

reklama
Hej dziwczyny!
Bąbelek - współczuję szczekającej ferajny:-(
Makao - Oj mamy podejścia też nie zazdroszczę:-(
Aesthete - fajnie, że warsztaty wam się podobały i zawsze parę gratisów do przodu.
Ewelinka - u nas też zimno jak o 8 30 odsłaniałam rolety to cały trawnik mieliśmy srebrny. I teściowej przez tę noc zmarzły kwiatki, nie wykopała bo ostatnio popołudniami siedzi z leną a teraz nie ma co już wykopywać.
Nadzieja - gratki 11 tygodnia, ale już zleciało. Zaraz usg i drugi trymestr.
Zosiasamosia - gratki dla brata za synka
Lena - współczuję bólu głowy, oby też szybko minęły.
Karmelowa - witamy z powrotem i poprosimy ciąg dalszy przygód kluski cynamonowej i jej żywicielki
Makao - super zwierzyniec a Janko wygląda jak 100% zombie:-)
Iwonaimaja - gratuluję serduszka

Mała padła dzisiaj o 19 30, ale to był jej pierwszy dzień bez drzemki, jakoś tak wyszło. Rano my u koleżanki, potem przyjechał mój szwagier ze swoją chrześnicą pół roku starszą od małej, potem poszła do babci, potem wpadł znowu szwagier z moją siostra i tak cały dzień zleciała a mała nie miała kiedy spać bo cały czas się z kimś bawiła ;-). Podczytałam co u was więc można iść spać ;-)

Dobranoc majówczeki

Do góry