witam ;-)
nocka średnia, muliło oj muliło ooo
po 6 nasilenie, plułam sobie w kiblu ;-) pusty żołądek, więc tylko plucie ;-)
zjadłam trzy wafle ryżowe ;-) hmmm ... nie jest źle ;-) może może będą pomagać ;-)
od godziny już w pracy leżę na narożniczku pod przykryciem ;-) Mrówek w nogach mi leży ;-) oglądamy Smurfy ;-) i tak sobie pracuję w ten weekend ;-) szkoda, że od poniedziałku do piątku tak nie można ;-)
wczoraj jadłam sushi z pieczonym łososiem i wegetariańskie ;-) nigiri też jadłam ale łososia i krewetki oddawałam Ślubnemu, a jedynie ryż jadłam ;-) najadłam się ;-) dzieć brzuszny nie narzekał ;-)
LENKO powodzenia na wizycie
nocka średnia, muliło oj muliło ooo
po 6 nasilenie, plułam sobie w kiblu ;-) pusty żołądek, więc tylko plucie ;-)
zjadłam trzy wafle ryżowe ;-) hmmm ... nie jest źle ;-) może może będą pomagać ;-)
od godziny już w pracy leżę na narożniczku pod przykryciem ;-) Mrówek w nogach mi leży ;-) oglądamy Smurfy ;-) i tak sobie pracuję w ten weekend ;-) szkoda, że od poniedziałku do piątku tak nie można ;-)
wczoraj jadłam sushi z pieczonym łososiem i wegetariańskie ;-) nigiri też jadłam ale łososia i krewetki oddawałam Ślubnemu, a jedynie ryż jadłam ;-) najadłam się ;-) dzieć brzuszny nie narzekał ;-)
LENKO powodzenia na wizycie
a widzisz gdy pisze się z telefonu, suwaczek się nie pojawia w podpisie ;-) trzeba zaznaczyć by się pojawiał ;-)Zrobiłam, przysięgam ale pisze z telefonu i nawet nie wiem ze go nie ma, bo waszych tez nie widzę.
Ostatnia edycja: