reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

witam ;-)
nocka średnia, muliło oj muliło ooo :baffled:
po 6 nasilenie, plułam sobie w kiblu ;-) pusty żołądek, więc tylko plucie ;-)

zjadłam trzy wafle ryżowe ;-) hmmm ... nie jest źle ;-) może może będą pomagać ;-)

od godziny już w pracy :happy: leżę na narożniczku pod przykryciem ;-) Mrówek w nogach mi leży ;-) oglądamy Smurfy ;-) i tak sobie pracuję w ten weekend ;-) szkoda, że od poniedziałku do piątku tak nie można ;-)

wczoraj jadłam sushi :zawstydzona/y: z pieczonym łososiem i wegetariańskie ;-) nigiri też jadłam :-D ale łososia i krewetki oddawałam Ślubnemu, a jedynie ryż jadłam ;-) najadłam się ;-) dzieć brzuszny nie narzekał ;-)

LENKO powodzenia na wizycie :-D :tak:

Zrobiłam, przysięgam ale pisze z telefonu i nawet nie wiem ze go nie ma, bo waszych tez nie widzę.
a widzisz :-D gdy pisze się z telefonu, suwaczek się nie pojawia w podpisie ;-) trzeba zaznaczyć by się pojawiał ;-)​

Ostatnia edycja:
reklama
Lena mozesz leczyc zabki;-) jej ale jestem podekscytowana Twoja wizyta, dobrz ze masz sie juz lepiej...
Ania zdroweczka dla Natki katarek pewnie na zabki;-) gratki z tej okazji, ciesze sie ze tak u was sie pieknie uklada i zaciskam super hiper &&&&& za fasoleczke!!:*
Babelek gratuluje i zdrowka da dziecia;-)
Paty& mom z poprzednim czulam ze syn teraz odpoczatku na core mi zalatuje, ciekawe czy sie sprawdzi ale malo kiedy sie myle w plciach znajomych moglabym sie zakladac o flaszki mialabym caly barek:D:D
Kurczaczek Straciatella macie racje ja tez jakos nie przezywam tak bardzo, nie schzuje tak bardzo, i jakos szybciej tygodnie mi mijaja;D niz za 1 ciaza tak po prostu jest:D
Witaj strus;-)
Kaskasiunia ja nie bzycze z mezem bo raz zapomnialam zapytac gina czy moge dwa nie mam kompletnie ochoty, poczekam do nastepnej wizyty i zobaczymy...
Wasila zdrowka dla was
Zyrafka mam nadzieje ze plamienia przejda ...
Mamunia piekna beta Gratki;-)
Martuska tak mnie tz o tym czasie bolaly mega krzyze, a egzamin na pewno zdasz zaciskam&&&\, wiyta nastepna 17 pazdzirenik
Crystaleye mam nadzieje ze mdlosci szybko przejda...
Szkola ja nie planuje na razie bo prawie cala wyprawke mam po 1 dziecku ;D
Perelka wiedzialam ze bedzie dobrze ;-)
Nana nie pomoge... mysle ze to normalne...
Witaj Asku dobrze ze wafke pomogly;-)
My po wizycie wczoraj udalo sie jeszcze szybciej, opisane na odpowiednim watku;-)

Hej kochane:) Dobrze że dzisiaj sobota bo miałam już dosyć pracy:) Cały tydzień upłynął pod znakiem wariata hehehehe Wisienką na torcie była babeczka w piątek dwie minuty przed 16, którą ktoś śledzi i ciągle zmienia miejsce zamieszkania. Masakra
Lena trzymam kciuki za wizytę:)
Kaskasiunia, sagaa jeżeli chodzi o bzyczenie to mamy zielone światło ale jakoś czasu na to nie ma bo jak położę Bartoliniego spać to już też odpływam heheheh biedny wyposzczony mąż:)
Co do wyprawki to też mamy wszystko po Bartku. Poupychane kolanem w piwnicy:)
Ja nie mam żadnych przeczuć co do płci. Z Bartkiem od razu czułam że to facet, ale może dlatego że zawsze chciałam chłopaka i sobie wmawiałam aż wmówiłam. Teraz kompletnie nie wiem. Fajnie by było jakby była dziewczynka. Ale najważniejsze żeby zdrowe było)

Dziewczyny, co do tych wedzonych ryb to mam kolezanke, ktorej tesc ma wedzarnie i mowila, ze spokojnie cala ciaze jadla. Ja bardzo lubie lososia wedzonego i chyba od czasu do czasu zjem. Sushi uwielbiamy, ale ogranicze sie do pieczonej rybki :D
Z tymi herbatkami to o co chodzi? Ktoras wczesniej tez o hibuskusie pisala?

Gdybym miała jeszcze ze dwie mamy i trzy babcie to chyba bym z głodu umarła, słysząc co można jeść, a czego nie. W poprzedniej ciazy jak miałam chęć na sushi jadłam sushi i żadnej toxo sie nie nabawiłam, liczy sie zródło. Mam ochotę na cheesburgera czy zupke chińska to tez sobie nie odmawiam. A pasztet z puszki jem na kanapkach trzeci dzień z rzędu. Obecnie cokolwiek byśmy nie kupiły w sklepie zawiera jakieś e...
Nie dajmy sie zwariować :)
A z malinami co jest nie tak? Sok z malin do herbaty- można czy nie?

sok z malin można :) a nawet trzeba - samo zdrowie!
herbatki tez można, tego hibiskusa tam jest jak na lekarstwo, a teraz we wszystkich owocowych go dodaja... zresztą nie ma dowodów że szkodzi...

Witam sobotnio ;)

Dziś podarowałam mężowi małe pudełeczko a w środku pozytywny test - wzruszył się z radośći :-)

Weekendzik zapowiada sie w domku , bo mała cały czas gorączkuje.

Odnośnie zakazanych rzeczy to ja w 1 ciązy nie jadłam tylko serów pleśniowych, sushi, surowego miesa, jajek surowych hmmm nie piłam herbaty z liści malin i nie pamiętam co jeszcze;-)

Ale tak jak napisała szyszunia nie dajmy się zwariować;-)

Aśku biednaaś TY z tym muleniem wieczorno- nocnym. Oby szybko przeszło:tak:

Dziewczyny a jak to z tymi herbatami jest? JA teraz litrami piłam czerwona i zielona. Z tego co czytałam na temat czerwonej zdania są bardzo podzielone i już nie wiem czy można czy nie można

Zosiasamosia mój to 2 kreski akurat kojarzy z testem tylko hehe

Właśnie słyszałam o tych herbatach Rooibos muszę chyba zakupić , domyslałam się ,ze są różne rodzaje ? :tak:

reklama
Do góry