reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

W poprzedniej ciąży bardzo wcześnie pytałam lekarza jak to jest z płcią, co prawda odnalazł chłopięce uroki wcześnie bo ok. 15 tyg., ale mówił mi, że często przeczucia ciężarnej się sprawdzają i wtedy moje się sprawdziły! Jak to jest z Wami? Macie jakieś przeczucia ?:)
Ja myślę, że będzie dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi :)
w pierwszej ciąży mieliśmy wybrane tylko imię chłopięce ;-) miał być Antek i koniec ;-) i jest Antek :-D
teraz mamy imię i dla chłopca, i dla dziewczynki ;-)
aczkolwiek ... zawsze powtarzałam, że jestem stworzona by być matką chłopaków ;-) chłopczyca ze mnie ;-)

Młoda mi się rozchorowała ( znowu) więc poszłam do apteki , przy okazji kupiłam test. Miałam go zrobić jutro , no ale jak już mam go w domu ....
Aaaaaaaaaaa na razie sama jestem w ogromnym szoku :-):-):-):-)

Zobacz załącznik 584803
suuuuuuper!!! gratulacje :tak:
i zdrówka dla córeczki ;-)

reklama
W poniedziałek skoczę na betkę i zobaczymy - mąż jeszcze nie wie, chociaż wie , że @ się spóźnia :-)

Kurcze mam problem z lekarzem , bo tam gdzie chodzić do prywatnej przychodni- LUX MED zmieniły się pakiety i ceny powalaja pakiet roczny prawie 3 tys! A tam tylko mój ukochany lekarz przyjmuję.

Mają jakiś tańszy pakiet i żeby było śmiesznie obejmuje on pakiet ginekologiczny ale tylko wizyty( konsultacje) i badania USG ginekologiczne ale nie ciążowe i nie ma prowadzenia ciązy... Dziwne to wszystko

w pierwszej ciąży mieliśmy wybrane tylko imię chłopięce ;-) miał być Antek i koniec ;-) i jest Antek :-D
teraz mamy imię i dla chłopca, i dla dziewczynki ;-)

Jak będzie chłopak to właśnie Antek (dziadek będzie przeszczęśliwy) a dziewczynka chyba Nadia, bo mi się podoba:-)

Szuszunia, ale po co powielać niektóre tematy? Bo tabelka z wagą jest, z wiekiem, terminem porodu, wizytą u lekarza, jest wątek z imionami... Jedynie nie ma miast ;)

ale cel miałam taki alby docelowo wszystko było w jednym miejscu :) wlasnie zamiast kilku tematow i kilku tabelek.
ale jak jest tez jest ok.

Widze, ze o imionach rozprawiacie:tak:
My juz ostatecznie postanowilismy, ze jak bedzie dziewczynka to nazwiemy ja Liliana Nicole, a jak chlopczyk Lucas Alex;-)
Imiona angielskojezyczne, bo maz jest obcokrajowcem i mieszkamy za granica wiec tak bedzie nam latwiej:tak:

reklama
Do góry