reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

ZOSIU cola też odpada :zawstydzona/y: przy Mrówku pomagała, teraz niestety nie ;-)
co do kolczyka ;-) rok temu sprawdzałam swoje nadprogramowe dziurki w uszach i mimo że nie noszę w nich kolczyków od 7 lat, nie zarosły ;-)

reklama
Nie do wiary.... Ziewam --> wymioty / Kaszlę --> wymioty / Kicham -->...
Dzidziuch mnie zamęczy :)
Odliczam do 17.00 i weekend nic nie robienia!

Szuszunia, już byłą taka tabelka tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/lista-majowych-mam-2014-a-67734/ Teraz jest to troszkę zmodyfikowane, ale ogólne informacje są... było więcej...
Podstawowe informację są. Płeć dziecka myślałam dopisać jak juz bedziemy wiedziec. A jesli chodzi o to skąd jesteśmy to zawsze mozna to dopisac. Myślałam ze sie wam podoba. Ale jeśli macie z tym problem to mogę usunąć . Sorry chciałam dobrze

Kurde dziewczyny nie nadążam z czytaniem Was wszystkich, ja siedze przy kompie tylko z rana, popołudniami mam lenia i śpie :) albo zajadam się ogórami kiszonymi!!
Bąbelku a kiedy rodziłaś w szpitalu w Sosnowcu w 1 może?? Ja jestem z Sosnowca może któraś z Was też myśli o tym szpitalu, odezwijciwe się do mnie będzie mi raźniej :)
zrobiłam dziś bete ale wynik dopiero na wizycie 03-10 ale jestem dobrej myśli
mega buziole dla nowych majóweczek :-D:-D

Witam się mamusie;);*

czytam Was regularnie niczym zaskoczyć mnie nie możecie hehe prawda aesthete??:)

podziwiam wasze zdięcia z Usg śliczne fasoleczki macie w brzuszkach;) no i podwójne blizniaki cudoo!!!;)
Gratuluję Wam dziewczęta;)

nowe mamuśki witam serdecznie;) i życzę również spokojnej i bez problemowej ciąży;*

perełka, a ty cały czas się martwisz kochana głowa do gory myślimy pozytywnie;) buziaki;**

;-)chciała bym do was wszystkich coś napisać;( ale tak was dużo że nie umiem spamiętać co u ktorej z Was się wydarzyło;) a nie chce strzelić gafy:p

mdłości i złe samopoczucie życze żeby mineły bardzo szybko!!!;)

hmmm.. a co u nas..

żyjemy jakby nic się nie wydarzyło... próbujemy przynajmniej.. nikt nic nie wie więc jest łatwiej;) staranek specjalnych nie ma.. co ma być to będzie ;) ale nie ukrywam że mio by było gdyby się udało;)
Nati za dwa dni skończy 9 miesięcy:szok: boże jak to leci.. jeszcze chwila i roczek..;)
coś nam się mała smarkata zrobila... katarek dość mocny.. mam nadzieję że nic się nie rozkręci bo będzie żle:no:

Aaaaaaaa... no i miałam się pochwalić;) córeczka zrobiła mamusi prezent na urodzinki i wyrósł nam pierwszy ząbek;) i idzie następny;)

pisalyście o kwasie foliowym mi lekarz mówił że nie idzie tego przedawkować;) ale nie trzeba szaleć:D
i baseny..uwarzajcie dziewczęta bo jest mnóstwo zarazków w wodzie żebyście się nie dorobiły jakiegoś zapalenia bo póżniej leki i martwić się znowu będziecie;*

no i już nie wiem co pisać;)
aha no jeszcze jedno proszę o przepisy kulinarne przynajmniej jakieś nowe obiadki możemy robić;)

aesthete znowu mnie przywoła i odezwę się ;) nie no częściej będę się odzywać;-)
buziaki kochane trzymajcie się;****
aaa.. i dbajcie o brzuszki i fasolki no i macie nie odmawiać fasolką jeśli mają jakieś smaki:biggrin2:

Ewelinka, dobrze jest :happy2: Szuszunia zaproponowała tabelkę, to napisałam, że mamy taki wątek :)

Dziewczyny, ratunku! ponawiam temat herbatek owocowych i zagadnienia hibiskusa oraz malin. Chciałabym uniknąć tych składników. Podajcie mi proszę konkretne firmy/nazwy herbatek, które pijecie w ciąży. Przeglądając w sklepie herbatki, na każdej widziałam hibiskusa :/

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Młoda mi się rozchorowała ( znowu) więc poszłam do apteki , przy okazji kupiłam test. Miałam go zrobić jutro , no ale jak już mam go w domu ....

Aaaaaaaaaaa na razie sama jestem w ogromnym szoku :-):-):-):-)

20130927_112704.jpg

Załączniki

• 20130927_112704.jpg
    20130927_112704.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 63
W poprzedniej ciąży bardzo wcześnie pytałam lekarza jak to jest z płcią, co prawda odnalazł chłopięce uroki wcześnie bo ok. 15 tyg., ale mówił mi, że często przeczucia ciężarnej się sprawdzają i wtedy moje się sprawdziły! Jak to jest z Wami? Macie jakieś przeczucia ?:)
Ja myślę, że będzie dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi :)

*bąbelek* - w takim razie gratulacje! :))

reklama
Do góry