reklama
Szuszunia, już byłą taka tabelka tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/lista-majowych-mam-2014-a-67734/
Teraz jest to troszkę zmodyfikowane, ale ogólne informacje są... było więcej...
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/lista-majowych-mam-2014-a-67734/
Teraz jest to troszkę zmodyfikowane, ale ogólne informacje są... było więcej...
ewelinka2106
Fanka BB :)
Podstawowe informację są. Płeć dziecka myślałam dopisać jak juz bedziemy wiedziec. A jesli chodzi o to skąd jesteśmy to zawsze mozna to dopisac. Myślałam ze sie wam podoba. Ale jeśli macie z tym problem to mogę usunąć . Sorry chciałam dobrzeSzuszunia, już byłą taka tabelka tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/maj-2014-f535/lista-majowych-mam-2014-a-67734/ Teraz jest to troszkę zmodyfikowane, ale ogólne informacje są... było więcej...
Początkująca
Zaciekawiona BB
Kurde dziewczyny nie nadążam z czytaniem Was wszystkich, ja siedze przy kompie tylko z rana, popołudniami mam lenia i śpie albo zajadam się ogórami kiszonymi!!
Bąbelku a kiedy rodziłaś w szpitalu w Sosnowcu w 1 może?? Ja jestem z Sosnowca może któraś z Was też myśli o tym szpitalu, odezwijciwe się do mnie będzie mi raźniej
zrobiłam dziś bete ale wynik dopiero na wizycie 03-10 ale jestem dobrej myśli
mega buziole dla nowych majóweczek
Bąbelku a kiedy rodziłaś w szpitalu w Sosnowcu w 1 może?? Ja jestem z Sosnowca może któraś z Was też myśli o tym szpitalu, odezwijciwe się do mnie będzie mi raźniej
zrobiłam dziś bete ale wynik dopiero na wizycie 03-10 ale jestem dobrej myśli
mega buziole dla nowych majóweczek
Witam się mamusie;*
czytam Was regularnie niczym zaskoczyć mnie nie możecie hehe prawda aesthete??
podziwiam wasze zdięcia z Usg śliczne fasoleczki macie w brzuszkach no i podwójne blizniaki cudoo!!!
Gratuluję Wam dziewczęta
nowe mamuśki witam serdecznie i życzę również spokojnej i bez problemowej ciąży;*
perełka, a ty cały czas się martwisz kochana głowa do gory myślimy pozytywnie buziaki;**
;-)chciała bym do was wszystkich coś napisać;( ale tak was dużo że nie umiem spamiętać co u ktorej z Was się wydarzyło a nie chce strzelić gafy
mdłości i złe samopoczucie życze żeby mineły bardzo szybko!!!
hmmm.. a co u nas..
żyjemy jakby nic się nie wydarzyło... próbujemy przynajmniej.. nikt nic nie wie więc jest łatwiej staranek specjalnych nie ma.. co ma być to będzie ale nie ukrywam że mio by było gdyby się udało
Nati za dwa dni skończy 9 miesięcy boże jak to leci.. jeszcze chwila i roczek..
coś nam się mała smarkata zrobila... katarek dość mocny.. mam nadzieję że nic się nie rozkręci bo będzie żle
Aaaaaaaa... no i miałam się pochwalić córeczka zrobiła mamusi prezent na urodzinki i wyrósł nam pierwszy ząbek i idzie następny
pisalyście o kwasie foliowym mi lekarz mówił że nie idzie tego przedawkować ale nie trzeba szaleć
i baseny..uwarzajcie dziewczęta bo jest mnóstwo zarazków w wodzie żebyście się nie dorobiły jakiegoś zapalenia bo póżniej leki i martwić się znowu będziecie;*
no i już nie wiem co pisać
aha no jeszcze jedno proszę o przepisy kulinarne przynajmniej jakieś nowe obiadki możemy robić
aesthete znowu mnie przywoła i odezwę się nie no częściej będę się odzywać;-)
buziaki kochane trzymajcie się;****
aaa.. i dbajcie o brzuszki i fasolki no i macie nie odmawiać fasolką jeśli mają jakieś smaki
czytam Was regularnie niczym zaskoczyć mnie nie możecie hehe prawda aesthete??
podziwiam wasze zdięcia z Usg śliczne fasoleczki macie w brzuszkach no i podwójne blizniaki cudoo!!!
Gratuluję Wam dziewczęta
nowe mamuśki witam serdecznie i życzę również spokojnej i bez problemowej ciąży;*
perełka, a ty cały czas się martwisz kochana głowa do gory myślimy pozytywnie buziaki;**
;-)chciała bym do was wszystkich coś napisać;( ale tak was dużo że nie umiem spamiętać co u ktorej z Was się wydarzyło a nie chce strzelić gafy
mdłości i złe samopoczucie życze żeby mineły bardzo szybko!!!
hmmm.. a co u nas..
żyjemy jakby nic się nie wydarzyło... próbujemy przynajmniej.. nikt nic nie wie więc jest łatwiej staranek specjalnych nie ma.. co ma być to będzie ale nie ukrywam że mio by było gdyby się udało
Nati za dwa dni skończy 9 miesięcy boże jak to leci.. jeszcze chwila i roczek..
coś nam się mała smarkata zrobila... katarek dość mocny.. mam nadzieję że nic się nie rozkręci bo będzie żle
Aaaaaaaa... no i miałam się pochwalić córeczka zrobiła mamusi prezent na urodzinki i wyrósł nam pierwszy ząbek i idzie następny
pisalyście o kwasie foliowym mi lekarz mówił że nie idzie tego przedawkować ale nie trzeba szaleć
i baseny..uwarzajcie dziewczęta bo jest mnóstwo zarazków w wodzie żebyście się nie dorobiły jakiegoś zapalenia bo póżniej leki i martwić się znowu będziecie;*
no i już nie wiem co pisać
aha no jeszcze jedno proszę o przepisy kulinarne przynajmniej jakieś nowe obiadki możemy robić
aesthete znowu mnie przywoła i odezwę się nie no częściej będę się odzywać;-)
buziaki kochane trzymajcie się;****
aaa.. i dbajcie o brzuszki i fasolki no i macie nie odmawiać fasolką jeśli mają jakieś smaki
Ewelinka, dobrze jest Szuszunia zaproponowała tabelkę, to napisałam, że mamy taki wątek
Dziewczyny, ratunku! ponawiam temat herbatek owocowych i zagadnienia hibiskusa oraz malin. Chciałabym uniknąć tych składników. Podajcie mi proszę konkretne firmy/nazwy herbatek, które pijecie w ciąży. Przeglądając w sklepie herbatki, na każdej widziałam hibiskusa :/
Dziewczyny, ratunku! ponawiam temat herbatek owocowych i zagadnienia hibiskusa oraz malin. Chciałabym uniknąć tych składników. Podajcie mi proszę konkretne firmy/nazwy herbatek, które pijecie w ciąży. Przeglądając w sklepie herbatki, na każdej widziałam hibiskusa :/
Ostatnia edycja:
W poprzedniej ciąży bardzo wcześnie pytałam lekarza jak to jest z płcią, co prawda odnalazł chłopięce uroki wcześnie bo ok. 15 tyg., ale mówił mi, że często przeczucia ciężarnej się sprawdzają i wtedy moje się sprawdziły! Jak to jest z Wami? Macie jakieś przeczucia ?
Ja myślę, że będzie dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi
*bąbelek* - w takim razie gratulacje! )
Ja myślę, że będzie dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi
*bąbelek* - w takim razie gratulacje! )
reklama
Początkująca
Zaciekawiona BB
Ale Ty jesteś niecierpliwa Bąbelku
ale starsznie sie ciszę na Wasze 2 kreseczki
jupi
ale starsznie sie ciszę na Wasze 2 kreseczki
jupi