reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

W koncu nadeszla moja pora na lunch :D
Kanapki juz zjadlam, a teraz przyszla pora na banana :)

struss witaj i gratulacje :) Czasem nawet i lekarze sie myla. Mamy taki sam termin :)

straciatella zazdroszcze Ci takiej opieki! Tak powinno byc wszedzie.

wasila zdrowka! Kuruj sie :*

Ostatnia edycja:
reklama
My sie normalnie seksimy, tez sobie nie zaluje ;) Nic mnie nie boli, nie ma plamien, a przyjmnosc dla mamusi musi być hehe
Ja na razie idę na nfz, jak coś będzie nie tak to dopiero zaczne szukać. Chyba się jednak już w poniedzialek wybiore :)

Bąbelek a skąd dokładnie jesteś? Luxmed miałaś z pracy czy sama sobie oplacałaś? My ostatnio z meżem zmieniliśmy luxmed na medicover - płacimy 105/0s/msc w pełnym pakiecie (chyba tylko bez leczenia szpitalnego) ale wszyscy specjaliści, badania w pakiecie.

Bąbelek a skąd jesteś? Ja chodzę do Katowic do p. Katarzyny Korona. Najlepsza pod słońcem. Miałam tylu lekarzy... ona jest najlepsza. Mogę polecić każdemu :-)

JA jestem dokładnie z Jaworzna ale chodziłam do Katowic;) Wiec to nie problem tylko kurcze jakoś bałabym się zmieniać lekarza bo dr Gościniewicza byłam tak zadowolona super prowadzenie ciąży, podejście do pacjenta no i sam poród - dobrze wszystko wspominam.
W 1 ciąży płaciłam tez sama za pakiet ale wtedy kosztował 1000 zł na rok więc mniej niż 100 zł miesięcznie to wychodziło .
I nie wiem jak to ugryźć wszystko. A trzeba się ogarnąć chociaż z umówieniem wizyty

Straciatella - z nieba mi spadlaś bo zastanawiałam się na gin kobietą z medicoveru ale prawdę mówiąc w sieci o żadnej nie znalazłam najlepszych opinii - ale to tylko sieć. Co możesz o p. Korona powiedzieć?

Mimo, że mam 2 lekarzy to ten z NFZ nie wie o tym, że jeszcze odwiedzam i kontaktuję się z prywatnym, dlatego mam tylko 1 kartę ciąży.

reklama
Do góry