reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

W poprzedniej ciąży bardzo wcześnie pytałam lekarza jak to jest z płcią, co prawda odnalazł chłopięce uroki wcześnie bo ok. 15 tyg., ale mówił mi, że często przeczucia ciężarnej się sprawdzają i wtedy moje się sprawdziły! Jak to jest z Wami? Macie jakieś przeczucia ?:)
Ja myślę, że będzie dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi :)
w pierwszej ciąży mieliśmy wybrane tylko imię chłopięce ;-) miał być Antek i koniec ;-) i jest Antek :-D
teraz mamy imię i dla chłopca, i dla dziewczynki ;-)
aczkolwiek ... zawsze powtarzałam, że jestem stworzona by być matką chłopaków ;-) chłopczyca ze mnie ;-)

Młoda mi się rozchorowała ( znowu) więc poszłam do apteki , przy okazji kupiłam test. Miałam go zrobić jutro , no ale jak już mam go w domu ....
Aaaaaaaaaaa na razie sama jestem w ogromnym szoku :-):-):-):-)

Zobacz załącznik 584803
suuuuuuper!!! gratulacje :tak:
i zdrówka dla córeczki ;-)

reklama
W poniedziałek skoczę na betkę i zobaczymy - mąż jeszcze nie wie, chociaż wie , że @ się spóźnia :-)

Kurcze mam problem z lekarzem , bo tam gdzie chodzić do prywatnej przychodni- LUX MED zmieniły się pakiety i ceny powalaja pakiet roczny prawie 3 tys! A tam tylko mój ukochany lekarz przyjmuję.

Mają jakiś tańszy pakiet i żeby było śmiesznie obejmuje on pakiet ginekologiczny ale tylko wizyty( konsultacje) i badania USG ginekologiczne ale nie ciążowe i nie ma prowadzenia ciązy... Dziwne to wszystko

w pierwszej ciąży mieliśmy wybrane tylko imię chłopięce ;-) miał być Antek i koniec ;-) i jest Antek :-D
teraz mamy imię i dla chłopca, i dla dziewczynki ;-)

Jak będzie chłopak to właśnie Antek (dziadek będzie przeszczęśliwy) a dziewczynka chyba Nadia, bo mi się podoba:-)

Szuszunia, ale po co powielać niektóre tematy? Bo tabelka z wagą jest, z wiekiem, terminem porodu, wizytą u lekarza, jest wątek z imionami... Jedynie nie ma miast ;)

ale cel miałam taki alby docelowo wszystko było w jednym miejscu :) wlasnie zamiast kilku tematow i kilku tabelek.
ale jak jest tez jest ok.

Widze, ze o imionach rozprawiacie:tak:
My juz ostatecznie postanowilismy, ze jak bedzie dziewczynka to nazwiemy ja Liliana Nicole, a jak chlopczyk Lucas Alex;-)
Imiona angielskojezyczne, bo maz jest obcokrajowcem i mieszkamy za granica wiec tak bedzie nam latwiej:tak:

reklama
Do góry