reklama
nadzieja1984
Fanka BB :)
Hmm.. to następnym razem jakas działkę wynajme na tydzień ;-)
My w domu na urlopie byłam w czerwcu, było morze, piwko, relaks...i nic Według wykresiku, który prowadziłam stało się to chyba w święto kościelne 15 sierpnia ;P Mieliśmy oboje z mężem wolne i poraz pierwszy od dawien dawna, przytulaliśmy się 2 razy tego dnia: rano i wieczorem i...trafiliśmy w samą owulację :-)
zosiasamosia
U mnie to początek września, także dawno po naszych wakacjach 5.09 późno już wieczorem lewy jajnik zaczął mnie mega kłóć, to mówię do męża, że działamy. Po treningu był wymęczony, ale dał radę - było super No, a wynik wiadomy hehe Myślę, że to był właśnie ten wieczór ;-)
Szuszunia
MAM POMYSŁ
niech jedna z majóweczek utworzy nowy temat: "O NAS"
każda zrobi w nim jeden swój wpis, który będzie na bieżąco edytować.
takie podstawowe dane:
wiek, miasto, wizyta u lekarza najbliższa, przyjmowane leki, wybrane imiona, płeć, waga (co tylko chcemy)
łatwo będzie się do tego odnieść.
a osoba edytująca tabelki będzie widziała daty edycji tych wpisów czyli będzie mogła nanieść zmiany w tabelach na bieżąco (może tabelki z czasem staną się zbędne)
takie rozwiązanie wydaje mi się dość dobre...
niech jedna z majóweczek utworzy nowy temat: "O NAS"
każda zrobi w nim jeden swój wpis, który będzie na bieżąco edytować.
takie podstawowe dane:
wiek, miasto, wizyta u lekarza najbliższa, przyjmowane leki, wybrane imiona, płeć, waga (co tylko chcemy)
łatwo będzie się do tego odnieść.
a osoba edytująca tabelki będzie widziała daty edycji tych wpisów czyli będzie mogła nanieść zmiany w tabelach na bieżąco (może tabelki z czasem staną się zbędne)
takie rozwiązanie wydaje mi się dość dobre...
reklama
Witam z rana.
Wczoraj okropnie się czułam i położyłam się już o 20..
Narazie jest trochę lepiej, ale ząb się odezwał..
Dziewczyny wiecie jak to jest z dentystą w ciąży? Można czy nie można? Bo różne opinie czytałam.
Zaraz do pracy, ale naszczęście ostatni dzień i weekend.
Jutro też w końcu zobaczę moją fasolkę
Wczoraj okropnie się czułam i położyłam się już o 20..
Narazie jest trochę lepiej, ale ząb się odezwał..
Dziewczyny wiecie jak to jest z dentystą w ciąży? Można czy nie można? Bo różne opinie czytałam.
Zaraz do pracy, ale naszczęście ostatni dzień i weekend.
Jutro też w końcu zobaczę moją fasolkę
Podziel się: