reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

hehe;-)Nadzieja-no prawie tydzień na działce siedzieliśmy;-)duuuuuzo świeżego powietrza i czerwone wino oto moja recepta na bliźniaki:cool2::cool2:

reklama
My Ninkę zmajstrowaliśmy w Chorwacji na plaży (mogę podać namiary) :p, tym razem w Chorwacji miałam okres i udało się dopiero po powrocie do domu.

My w domu :) na urlopie byłam w czerwcu, było morze, piwko, relaks...i nic :dry: Według wykresiku, który prowadziłam stało się to chyba w święto kościelne 15 sierpnia ;P Mieliśmy oboje z mężem wolne i poraz pierwszy od dawien dawna, przytulaliśmy się 2 razy tego dnia: rano i wieczorem i...trafiliśmy w samą owulację :-)

No to ja sobie poczytałam i już mi się oczy zamkają..no i głodna jestem oczywiscie,ale juz sobie odpuszcze jedzenie o tej porze,bo i tak już się w spodnie nie dopinam:baffled:ide spac..spokojnej nocki dziewczyny

U mnie to początek września, także dawno po naszych wakacjach :happy2: 5.09 późno już wieczorem lewy jajnik zaczął mnie mega kłóć, to mówię do męża, że działamy. Po treningu był wymęczony, ale dał radę - było super :-D No, a wynik wiadomy hehe Myślę, że to był właśnie ten wieczór ;-)

Dziewczyny, niektóre z Was się zgadywały, że jesteście z tego samego miasta... Wiele z Was nie ma wpisanego miasta (ja również:p), czy jest tu jednak ktoś z województwa łódzkiego?

Ostatnia edycja:
MAM POMYSŁ :)

niech jedna z majóweczek utworzy nowy temat: "O NAS"
każda zrobi w nim jeden swój wpis, który będzie na bieżąco edytować.
takie podstawowe dane:
wiek, miasto, wizyta u lekarza najbliższa, przyjmowane leki, wybrane imiona, płeć, waga (co tylko chcemy)
łatwo będzie się do tego odnieść.
a osoba edytująca tabelki będzie widziała daty edycji tych wpisów czyli będzie mogła nanieść zmiany w tabelach na bieżąco (może tabelki z czasem staną się zbędne)
takie rozwiązanie wydaje mi się dość dobre...

reklama
Witam z rana.
Wczoraj okropnie się czułam i położyłam się już o 20..
Narazie jest trochę lepiej, ale ząb się odezwał..
Dziewczyny wiecie jak to jest z dentystą w ciąży? Można czy nie można? Bo różne opinie czytałam.

Zaraz do pracy, ale naszczęście ostatni dzień i weekend.
Jutro też w końcu zobaczę moją fasolkę:-D

Do góry