reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

hehe;-)Nadzieja-no prawie tydzień na działce siedzieliśmy;-)duuuuuzo świeżego powietrza i czerwone wino oto moja recepta na bliźniaki:cool2::cool2:

reklama
My Ninkę zmajstrowaliśmy w Chorwacji na plaży (mogę podać namiary) :p, tym razem w Chorwacji miałam okres i udało się dopiero po powrocie do domu.

My w domu :) na urlopie byłam w czerwcu, było morze, piwko, relaks...i nic :dry: Według wykresiku, który prowadziłam stało się to chyba w święto kościelne 15 sierpnia ;P Mieliśmy oboje z mężem wolne i poraz pierwszy od dawien dawna, przytulaliśmy się 2 razy tego dnia: rano i wieczorem i...trafiliśmy w samą owulację :-)

No to ja sobie poczytałam i już mi się oczy zamkają..no i głodna jestem oczywiscie,ale juz sobie odpuszcze jedzenie o tej porze,bo i tak już się w spodnie nie dopinam:baffled:ide spac..spokojnej nocki dziewczyny

U mnie to początek września, także dawno po naszych wakacjach :happy2: 5.09 późno już wieczorem lewy jajnik zaczął mnie mega kłóć, to mówię do męża, że działamy. Po treningu był wymęczony, ale dał radę - było super :-D No, a wynik wiadomy hehe Myślę, że to był właśnie ten wieczór ;-)

Dziewczyny, niektóre z Was się zgadywały, że jesteście z tego samego miasta... Wiele z Was nie ma wpisanego miasta (ja również:p), czy jest tu jednak ktoś z województwa łódzkiego?

Ostatnia edycja:
MAM POMYSŁ :)

niech jedna z majóweczek utworzy nowy temat: "O NAS"
każda zrobi w nim jeden swój wpis, który będzie na bieżąco edytować.
takie podstawowe dane:
wiek, miasto, wizyta u lekarza najbliższa, przyjmowane leki, wybrane imiona, płeć, waga (co tylko chcemy)
łatwo będzie się do tego odnieść.
a osoba edytująca tabelki będzie widziała daty edycji tych wpisów czyli będzie mogła nanieść zmiany w tabelach na bieżąco (może tabelki z czasem staną się zbędne)
takie rozwiązanie wydaje mi się dość dobre...

reklama
Witam z rana.
Wczoraj okropnie się czułam i położyłam się już o 20..
Narazie jest trochę lepiej, ale ząb się odezwał..
Dziewczyny wiecie jak to jest z dentystą w ciąży? Można czy nie można? Bo różne opinie czytałam.

Zaraz do pracy, ale naszczęście ostatni dzień i weekend.
Jutro też w końcu zobaczę moją fasolkę:-D

Do góry