reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Szuszunia, ale po co powielać niektóre tematy? Bo tabelka z wagą jest, z wiekiem, terminem porodu, wizytą u lekarza, jest wątek z imionami... Jedynie nie ma miast ;)

Lena, wiem jak takie czekanie wykańcza ;) ale jak już zobaczysz to radość niesamowita :Ja czytałam w M jak Mama że można leczyć zęby ;)

witajcie w piąteczek :tak:
słoneczny piąteczek! :-D aczkolwiek rano musiałam skrobać auto :szok::szok::szok:

nocka mega spokojna ;-) poranek mniej ;-) ściskanie kibla roboczego zaliczone :baffled: powoli dochodzę do siebie ;-) woda z cytryną nie pomogła :baffled: zresztą musiałam dorabiać, bo ślubny mi wypił :angry:
już nie wiem co jeść rano :sorry2: wyczytałam, że płatki kukurydziane jeszcze mogą pomóc ;-) więc dzisiaj pakę wielgaśną kupuję i będę przy łóżku trzymać ;-) jeszcze postawię na wafle ryżowe ;-) jednakże z nimi może być problem, bo Mrówek ubóstwia te wafle i będę musiała częściowo ukrywać ;-)

przyjemności o poranku ;-) pysznych śniadanek ;-)

Witam i ja

meza mam w domu wiec pewnie ograniczony dostep do forum będę miała

ja jeszcze na zobaczenie fasolki musze tydzień poczekać ale daje o sobie znac ciaglymi mdłościami i smakami wczoraj namowilam meza na kfc

No i juz z pracy pisze:tak:
Humor dopisuje, bo weekend nadchodzi:-D
Jutro usg o 10:30 i strasznie sie niecierpliwie.. mam nadzieje, ze juz serduszko ladne zobacze i, ze fasolka ma sie dobrze.
Jak wczesniej sie nie stresowalam to jutro pewnie bede klebkiem nerwow dopoki sie nie upewnie, ze wszystko jest ok:tak:

straciatella super, dzieki za info :) w takim razie spokojnie moge udac sie do dentysty :)
aesthete jutro niby tak blisko, ale i tak dalej mi sie dluzy :D Naszczescie wizyte mam o 10:30 wiec z rana :)

Asku wiem, że dziewczyny pisały też o migdalach, herbatnikach i łyku coli.
Ja jestem udana... W jednym uchu mam dwie dziurki na kolczyki i wczoraj wlozylam sobie kolczyk w tą drugą, ostatnio rzadko używaną, bo pomyslalam sobie, że szkoda, żeby zarosla. No i gdzies tam przy końcu sie dziabnelam, trochę bolało, dziś go zdjelam i było trochę krwi, przemylam wodą utleniona. Trzymać kolczyk i przemywac czy zdjąć i pogodzić się, że teraz już na pewno zarosnie? :confused:

Witam i ja :)
Saga chyba coś pomyliłaś, bo ja nie edytuję terminów wizyt :-)
Mamunia powiem Ci tak, ja przy podwyższonym (bardzo) poziomie TSH mam prawidłowe wyniki ft3 i ft4, po USG tarczycy endokrynolog stwierdził, że mam niedoczynność i Hashimoto... jeżeli bierzesz już leki, to poziom powinien spaść, jednak będąc przezorną skonsultowałabym to z lekarzem :)

U mnie kolejna noc z mdłościami i napadami głodu...:baffled:

no i świetnie
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
teraz narobiłaś mi smaka na twistera
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif

mi kurczaczek zrobila :-) i tak sobie wymyslilam ze jak pojade po meza to po drodze jest kfc wiec poproszę meza czy możemy zjechać przecież nie odmowi fasolce:-D

reklama
przepraszam ze pisze posta pod postem ale nie mogę edytować jak cos dopisze nie wysyla mi się post już tak kilka razy mi się zrobilo

wczoraj odebrałam wyniki badan i wszystko ok teraz tylko na wizyte czekac musze

Do góry