reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

no to u mnie byla taka plamka :)
tylko nie widziala tam nic w srodku
tzn na jednych z okolo 16 skanow dopatrzylam sie innej kropki w srodku ale moze to nie to skoro ona szukala dalej.
no nic, bedzie co ma byc.

reklama
anilewe napewno bedzie wszystko dobrze :) pewnie bylo zawczesnie zeby cos wiecej zobaczyc.

lena ja nawet nie orientuje sie gdzie u nas mozna zrobic prywatnie usg I po ile wiec ciesze sie ze mialam w PL a teraz zostalo mi czekac w pierwszej ciazy tez czekalam ale miala pod koniec 11 tygodnia robione wiec w miare szybko ;)

Lena_no byc moze u ciebie jest wieksza konkurencja (nie wiem czemu bo Cork to drugie miasto po stolicy)
niestety tu sobie licza za wizyte PLUS za usg a nie za calosc, takze do usg standardowo plus 50 euro a samo usg kosztuje 100 euro najmniej. Przyjamniej juz jestes spokojna ze masz umowiona wizyte :)

aNilewe, trzyma kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby w czwartek maleństwo już się ładnie ujawniło:tak:a swoją drogą rzeczywiście trochę dziwnie podchodzą u Was do ciąży. U nas chyba żaden lekarz by nie robił na samym początku przez powłoki brzuszne. W sumie się nie dziwię, że nic wtedy nie było widać.
Straciatella, dobrze, że już do nas wróciłaś :-) i cieszę się, że krwiak już się wchłonął.

Anilewe - na pewno wszystko bedzie dobrze I z tego co piszesz, to wynika, ze pozniej mialas owulacje - testy O sa nierzadko mylne!!! Fasolinka na pewno jest po prostu za malenka do zdjec ;-)

Poza tym tak czytam ile u Was kosztuja badania to az mnie skreca w zoladku - w USA taki zwykly usg to ok 1000 usd!!!!:angry::no::szok: Jak nie masz ubezpieczenia,to masz (za przeproszeniem) przesrane!!! No chyba, ze chcesz isc do takich najgorszych mozliwych lekarzy.

Mialam kilka miesiecy temu operacje na usuniecie pecherzyka z jajnika,ktory krwawil do wewnatrz brzucha I wlasnie dostalam rachunek za operacje I pobyt w szpitalu (za prosba wyszlam po 24h - mialam koszmarna babke w pokoju, ktora non stop z kims gadala - do ok 3 nad ranem - a wiecie w szpitalu to juz ok 5 pobudka - mierzenie temp, cisnienia itp zero relaksu:wściekła/y:) tak wiec rachunek opiewa na...uwaga uwaga...niebagatela 93 tys dolarow!!!!!! :szok::szok::szok::szok:Niezle co??? :no:Takie tu sa ceny! :angry:I dzieki bogu za ubezpieczenie,ktore mamy bardzo dobre musimy tylko zaplacic 10 %, ale to I tak wychodzi astronomiczna suma! :baffled:
Zazdroszcze Wam cen za uslugi lekarskie!!!!

martuskubus, :szok::szok::szok::szok::szok: a ja myślałam że w Stanach to jest tak pięknie i kolorowo :-p a jakbym miała tyle zapłacić to bym chyba zawału dostała :no:

anilewe, widzisz, dobrze, że badania wyszły ok :tak: teraz to wszystko z górki pójdzie, my trzymamy za Ciebie kciuki :happy2:

reklama
Witam :)
a mój D. mi zrobił niespodziankę i wrócił wcześniej do domu...MIał być jutro, a jest dzisiaj - nie będę spała sama!!!! :)

Do góry