reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

no to u mnie byla taka plamka :)
tylko nie widziala tam nic w srodku
tzn na jednych z okolo 16 skanow dopatrzylam sie innej kropki w srodku ale moze to nie to skoro ona szukala dalej.
no nic, bedzie co ma byc.

reklama
anilewe napewno bedzie wszystko dobrze :) pewnie bylo zawczesnie zeby cos wiecej zobaczyc.

lena ja nawet nie orientuje sie gdzie u nas mozna zrobic prywatnie usg I po ile wiec ciesze sie ze mialam w PL a teraz zostalo mi czekac w pierwszej ciazy tez czekalam ale miala pod koniec 11 tygodnia robione wiec w miare szybko ;)

Lena_no byc moze u ciebie jest wieksza konkurencja (nie wiem czemu bo Cork to drugie miasto po stolicy)
niestety tu sobie licza za wizyte PLUS za usg a nie za calosc, takze do usg standardowo plus 50 euro a samo usg kosztuje 100 euro najmniej. Przyjamniej juz jestes spokojna ze masz umowiona wizyte :)

aNilewe, trzyma kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby w czwartek maleństwo już się ładnie ujawniło:tak:a swoją drogą rzeczywiście trochę dziwnie podchodzą u Was do ciąży. U nas chyba żaden lekarz by nie robił na samym początku przez powłoki brzuszne. W sumie się nie dziwię, że nic wtedy nie było widać.
Straciatella, dobrze, że już do nas wróciłaś :-) i cieszę się, że krwiak już się wchłonął.

Anilewe - na pewno wszystko bedzie dobrze I z tego co piszesz, to wynika, ze pozniej mialas owulacje - testy O sa nierzadko mylne!!! Fasolinka na pewno jest po prostu za malenka do zdjec ;-)

Poza tym tak czytam ile u Was kosztuja badania to az mnie skreca w zoladku - w USA taki zwykly usg to ok 1000 usd!!!!:angry::no::szok: Jak nie masz ubezpieczenia,to masz (za przeproszeniem) przesrane!!! No chyba, ze chcesz isc do takich najgorszych mozliwych lekarzy.

Mialam kilka miesiecy temu operacje na usuniecie pecherzyka z jajnika,ktory krwawil do wewnatrz brzucha I wlasnie dostalam rachunek za operacje I pobyt w szpitalu (za prosba wyszlam po 24h - mialam koszmarna babke w pokoju, ktora non stop z kims gadala - do ok 3 nad ranem - a wiecie w szpitalu to juz ok 5 pobudka - mierzenie temp, cisnienia itp zero relaksu:wściekła/y:) tak wiec rachunek opiewa na...uwaga uwaga...niebagatela 93 tys dolarow!!!!!! :szok::szok::szok::szok:Niezle co??? :no:Takie tu sa ceny! :angry:I dzieki bogu za ubezpieczenie,ktore mamy bardzo dobre musimy tylko zaplacic 10 %, ale to I tak wychodzi astronomiczna suma! :baffled:
Zazdroszcze Wam cen za uslugi lekarskie!!!!

martuskubus, :szok::szok::szok::szok::szok: a ja myślałam że w Stanach to jest tak pięknie i kolorowo :-p a jakbym miała tyle zapłacić to bym chyba zawału dostała :no:

anilewe, widzisz, dobrze, że badania wyszły ok :tak: teraz to wszystko z górki pójdzie, my trzymamy za Ciebie kciuki :happy2:

reklama
Witam :)
a mój D. mi zrobił niespodziankę i wrócił wcześniej do domu...MIał być jutro, a jest dzisiaj - nie będę spała sama!!!! :)

Do góry