marteczka844
Aktywna w BB
oooo udalo sie jednak jest teraz robie nastepne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie.
Jak wiecie od soboty miałam złe przeczucia odnośnie mojej ciąży, bolały mnie jajniki i kręgosłup. Dziś nie wytrzymałam i poszłam do mojego lekarza choć wizytę miałam mieć w czwartek...
diagnoza: o połowe za mały pęcherzyk ciążowy, zwolnienie, progesteron na podtrzymanie i czekamy do nast poniedziałku...urośnie to super, walczymy dalej.
Nie urośnie....zabieg
Mam tak wielkiego doła i rycze jak bawół od rana.. siedze teraz przed kompem i sprawdzam normy pęcherzyka bo z tego co widzę na zdjęciu ma 6,9mm a w necie to jest norma na 7 tydzien...sama już kurde nic nie rozumiem chyba, że źle patrzę
o mamo, dla tego spojrzenia można zrobić wszystko :-)
o mamo, dla tego spojrzenia można zrobić wszystko :-)
W ogóle warto mierzyć jeszcze przynajmniej przez 1 trymestr temp. bo można szybciej zobaczyć, że coś się dzieje niedobrego i iść do lekarza jeszcze zanim będzie np. plamienie, krwawienie. Tak wiec polecam Dużo czasu na to rano nie trzeba.
diagnoza: o połowe za mały pęcherzyk ciążowy, zwolnienie, progesteron na podtrzymanie i czekamy do nast poniedziałku...urośnie to super, walczymy dalej.
Nie urośnie....zabieg
(
a ja powinnam pracować, a non stop odświeżam forum czy są nowe posty ale wy uzależniacie... chyba mąż mi musi blokadę na neta założyć dobra, zamykam kompa i jadę! trzeba zarabiać!
Ja mam jutro badania krwi na przeciwciala tarczycy i powiedzieli mi, ze moge nawet do 10 dni sobie poczekac Troche mnie to zdziwilo, bo przeciez przeciwciala moga byc grozne w ciazy Ale coz.. w koncu to Irlandia