reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Hej,a ja cos zasnac nie moge:-( nie wiem czemu:-) glowa mnie rozbolala i wogole:-( jakies nerwy mam ;-) dobranoc i do rana i ide probowac zasnac:-) co do tempki to mierze caly czas i mam niska taka jak w normalnym cyklu i wszystko poki co okej wiec niema regoly:-) dzis np. Mialam 36,62 wiec nie jest jakas zawyzona:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jezu, dziewczyny, spać nie mogę :( obudziłam się godzinę temu i się kręcę z boku na bok i w ogóle spać mi się nie chce :/ a ja śpiochem strasznym jestem...

ogóle moja przyjaciółka jest położną w prywatnej przychodni i zrobi mi badania bez marży czyli duuużo zaoszczędzę :)

Eh... Idę coś porobić bo sen nie nadchodzi :/

niuniaa, temp nie musi byc bardzo wysoka, tyłko wyzszs w stosunku do pirwszej fazy cyklu, u mnie teraz ok. 36,8, ale dla mnie taka jak Twoja tez bylaby juz temp podwyzszoną. anilewe, trzymajcie się z fasolką mocno. karmelowa, Ty bylas teraz na pierwszej wizycie czy drugiej? Jesli na pirwszej to skąd lekarz może wiedziec ze pęcherzyk za mały, a jesli po prostu miałas opoznioną owulację? Robiłas jakies obserwację, można dokładnie okreslic wiek ciąży? Kiedys jedna znajoma na innym forum pisała, ze jej brat począł się gdzies dopiero w 29 dc. W takiej sytuacji ciąża byłaby nawet 2 tyg młodsza niż by wynikało z OM. Bedzie dobrze, musi byc :)

Witaj Wichurko. Ja dopiero badania dostanę 7 października bo 16 Ide nie do swojego lekarza ...
Ależ macie dziewczyny nie zazdroszczę ja to śpię jak można i ile można;).jeszcze z synkiem w lozeczku ogladamy bajeczki ;);)

Wichurka witaj :) ja badania robilam przedciazowe na wiosne - kwiecien/maj - chcialam wiedziec ze wszystko b4edzie ok jak juz uda sie zajsc :)

Anilewe o ktorej masz dzisiaj wizyte? ja tez mam ale dopiero o 18:50 - mam nadzieje ze bedzie wszystko ok :)

Witam:tak:
Dzisiaj wolne od pracy, bo mam badania krwi i muszę kilka rzeczy pozałatwiać.
Póki co jeszcze leżę w łóżku, ale zaraz pora wstać.

anilewe kochana trzymam kicuki za Twoje dzisiejsze usg :* Mam nadzieję, że z fasolką wszystko będzie w porządku. Co do opieki w Irlandii to znam Twój ból.. to samo przerabiałam w Norwegii i to samo jest tutaj :/ Nie myślałaś może nad zapisaniem się do prywatnego polskiego gina?
kurczaczek tak to ja pisałam o grupie zamkniętej :) Dzięki za info!
perelka takie najbardziej dokuczliwe objawy problemów z tarczycą u mnie to waga.. nie tyję. Stoję w miejscu albo chudnę niezależnie od tego ile jem. Kołatanie serca, ciągłę uczucie zimna, wypadanie włosów i znalazło by się jeszcze parę innych.
wichurka witaj :)

Dziewczyny ja sie niestety musze pozegnac ,wczoraj wykonalam jeszcze 1 test i po 2 testach pozytywnych ten wczorajszy byl negatywny,zrobilam wczoraj bete w 26 dc i wyszla beta 2,66 gdzie tydzien 3 jest od 5,8 ,wiec lipa u mnie to falszywy alarm bo wiatpie ze z taka niska beta to jest ciaza :-(

marteczka844- uważasz ze za wczesnie? Grupa jest po to zebyśmy mogli sie lepiej poznac, dodac zdjęcia i pisac na tematy na które na ogólnym nie mamy ochoty. Do grupy kazda jeszcze moze dołączyć. Witaj wśród nas.
CrystalEye- juz nadrabiam i uzupełniam listę
Ptysia- dołączyłaś bo na początku tak było. Ale teraz muszą sie dziewczyny zgodzić i dopiero wysyłam zaproszenie.
karmelowa- kochana trzymaj sie! Jesteśmy z Tobą!

Nie dam rady do wszystkich sie odnieść:no:
Czuje sie dziwnie dobrze:-D Tylko senność mnie nie opuszcza :no:

dorota123456789, a może jest po prostu jeszcze troszkę za wcześnie, to dopiero 26dc.

A ja dzisiaj rano byłam powtórzyć betę i teraz czekam na wyniki. Mam nadzieję, ze będą szybko. Poprzednio były juz gdzies po 3 godzinach dostępne do pobrania na stronie. :)

reklama
dorotko, może być za wcześnie. Mi testy wychodzą, a beta nie. Wczoraj tak dla pewności zadzwoniłam do mojego ginekologa (mam do niego zaufanie, prowadził moje dwie ciąże i dwie donoszone, zdrowe) i powiedział, że beta może nie wyjść, bo jest za wcześnie. Trzeba liczyć 3 tygodnie od zapłodnienia. Czyli z wyliczeń moich wychodzi, że półtorej tygodnia minęło od plamienia, które wyglądało jak implantacja. Dlatego też test powtórzę w niedziele, albo parę dni po. Więc dorotko nie załamuj się, bo nie jesteś pewna kiedy doszło do zapłodnienia.

Do góry