reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Cześć Kobitki:-)

Witam nowe mamusie i robi nas się coraz więcej i oby stan ten sam utrzymał się do maja ;-).

Karmelowa - Ja na twoim miejscu pewnie poszłabym do innego lekarza, żeby zobaczyć co inny powie.

Lena - chyba ty pisałaś, że zaakceptowałaś grupę prywatną, ale nie możesz jej znaleźć?? (jeśli to nie ty to wybacz ale mam problemy z koncentracją :-)). Więc żeby wejść na tę grupę wchodzić na "twój profil" i niżej po lewej stronie jest grup zamknieta ;-).

A u nas tak:

Mdłości jakby mniejsze - więc mnie to trochę niepokoi :zawstydzona/y:.
Nerwy mi szaleją - więc Lena do spania ma znowu smoka, doszłam do wniosku, że przez hormony mogę niesprawiedliwie na nią nakrzyczeć jak będzie marudziła - więc wrócimy do odzwyczajania jak mi nastrój powróci - może uda się w II trymestrze.

My dzisiaj z rana pojechaliśmy do ikei po szafę do Leny pokoju i cały dzień skręcania a i tak zostały drzwi, ale mój M poszedł teraz na chwilę do pracy i od jutra ma dużo pracki więc pewnie na drzwi trochę poczekam :-(.

Ewelinka - ja też poproszę o dopisanie do listy ( miałam tego nie robić przed 12 tyg ale nie mogę wytrzymać :-)) - wiek 28 lat, ciąża 3, termin wg. Om - 10 maja.

Uciekam się myć i do łóżka a jak nie usnę to poczytam co na innych wątkach ;-)

Dobranoc kobitki ;-)

reklama
anilewe, nie martw się na zapas. Na pewno jutro usłyszysz serduszko swojej kruszynki... takie plamienia czy krwawienia się zdarzają. Ja jestem dobrej myśli :*

ja dzisiaj próbowałam się dodzwonić do gina żeby jednak przyspieszyć termin wizyty, ale chyba ma wyłączony telefon. Napisałam mu smsa, ale nie odpisał, wydaje mi się, że jest na urlopie i dlatego nie umiem się z nim skontaktować. No trudno, poczekam do 26-go :)

Anillewe badz dobrej mysli mam nadzieje ze wszystko sievulozy sił wytrwalosci i cierpliwosci wam zycze a najbardziej spokoju ;*
Kurczaczek dobrej nocy ;)
Aesthete poczekaj albo probuj jutro jeszcze ;)

kurczaczek mamy dzieciaczki w tym samym wieku :) moj do teraz mial smoczka tylko do spania ale od kilku dni goraczkuje I chodzi z nim na okraglo a juz mielismy sie oduczac :/

ok, musze myslec pozytywnie
skoro plamienie jest delikane i nic mnie nie boli to chyba bedzie dobrze.
dziekuje za wsparcie.
odezwe sie jutro, dobrej nocy dziewczyny

Lena_no jakie miałas objawy jeśli można wiedzieć moja kolezanka miałam przeciwciała w ciazy ale to brała ten tylko euthyrox czy jak to sie pisze nic z tym wiecej nie da sie zrobic...

sagaa powodzenia na wizycie z małym będzie napewno dobrze :) ale cie wyrolowały kobietki oj oj

martuskubus o jaka słodka minka moje tez takie robia ale potrafia jeszcze zbujedzkie pokazać :D

applecrumble napewno jest wszystko dobrze :)

aNilewe boze co za ludzie zamiast zrobic usg i spokoj to oni przekladaja co im to daje to nie wiem trzymaj sie jutro napewno wszystko jest w porzadku....

Relacja z wizyty będzie w odpowiednim dziale;-)

Tak piszecie o tej tarczycy, że aż się boje ja nie robiłam tych przeciwciał jedynie samo TSH ft3 ft4 a miałam jedno obumarcie to znaczy że musze oświec mnie jakos

Witam Was wszystkie Kobietki serdecznie,

wcześniej udzielałam się na kwietniówkach (wg terminu OM), lecz lekarz wyliczył mi termin na 1.05, więc dołączam do Was...

reklama
Anilewe - przytulam, ale na pewno wszystko bedzie dobrze! Jutro sie okaze, ze juz wielkie serducho bije jak szalone!!! Napisz nam koniecznie jak poszlo!!

Perelka - ona tez ma zbojecka mine jak sie bawi czy cos przeskrobala!!:tak::tak:

Wichurka - witaj! :-)

Do góry