reklama
Tu masz wszystko opisane Endokrynolog Kraków | Objawy - dr med. Jacek BelowskiDziewczyny a powiedzcie jakie są objawy tarczycy? nigdy nie miałam badań na to a ciekawa jestem
Ja uciekam do domku:-)
Do popisania wieczorem;-)
sagaa31
Fanka BB :)
o kurde Lena nie wiedzialam;/ ja badalam tsh po ciazy nie chudlam wyszlo mi lekko podwyzszone ale to przez hormony po ciazy ktore wracaly do stanu z przed, okazalo sie ze naleze do grupy kobiet karmiazych nie tracacych dzieki temu na wadze;/
Ania ja nie wiem jakie objawy chyba waga masy ciala a reszta to nie mam pojecia...
dzwonilam po 15 powiedzieli o 16 beda wniki i co 17 nie ma napisalam meila w ogole nie doszedl pewno se poszly do domu a ja bede umierac ze stresu do jutra, na marginesie czeka mnie ciezki dzien bo mam wizyte u chirurga dzieciecego z mlodym bo napletek mu nie schodzi
Ania ja nie wiem jakie objawy chyba waga masy ciala a reszta to nie mam pojecia...
dzwonilam po 15 powiedzieli o 16 beda wniki i co 17 nie ma napisalam meila w ogole nie doszedl pewno se poszly do domu a ja bede umierac ze stresu do jutra, na marginesie czeka mnie ciezki dzien bo mam wizyte u chirurga dzieciecego z mlodym bo napletek mu nie schodzi
Szuszunia
jeżeli chodzi o tarczyce to mam ten sam problem.
wyniki miałam zawsze w normie ale gdy endokrynolog kazala mi zbadac przeciwciała tarczycowe okazało się ze mam podwyższone! to jest bardzo ważne w ciąży. odpowiadają one tez często za poronienia i problemy z ciaza.
dostałam euthyrox, gdy zaszłam w ciaze z synkiem został mi zwiększony, w karcie ciąży i przy pobytach na patologii ciąży było to podkreślane.
fachowo to się nazywa u mnie: autoimmunologiczna choroba tarczycy.
pozdrawiam
wyniki miałam zawsze w normie ale gdy endokrynolog kazala mi zbadac przeciwciała tarczycowe okazało się ze mam podwyższone! to jest bardzo ważne w ciąży. odpowiadają one tez często za poronienia i problemy z ciaza.
dostałam euthyrox, gdy zaszłam w ciaze z synkiem został mi zwiększony, w karcie ciąży i przy pobytach na patologii ciąży było to podkreślane.
fachowo to się nazywa u mnie: autoimmunologiczna choroba tarczycy.
pozdrawiam
Szuszunia
na marginesie czeka mnie ciezki dzien bo mam wizyte u chirurga dzieciecego z mlodym bo napletek mu nie schodzi
daj znac po wizycie. mnie czeka ta sama wizyta z synkiem. eh...
sagaa31
ok dam znac jutro wieczorem boje sie bedzie ryk ;/daj znac po wizycie. mnie czeka ta sama wizyta z synkiem. eh...
saga nie dziwie Ci sie, ze sie stresujesz. Ale musisz dzielnie poczekac do jutra :*
szuszunia no i o to mi wlasnie chodzi. W Polsce lekarze podeszli do tego profesjonalnie, a tutaj nikogo nie obchodzi, ze przez te przeciwciala moge poronic
szuszunia no i o to mi wlasnie chodzi. W Polsce lekarze podeszli do tego profesjonalnie, a tutaj nikogo nie obchodzi, ze przez te przeciwciala moge poronic
sagaa31
Lena ja bym jajko z nerowow zniosla kurde to ze 3 miesiace ciezkie to nie znaczy ze sie w ciazy nie jest nigdy nie zrozumie ich postepowania i nastawienia;/ przykro mi...
nie mam wyjscia walka mi wykrecili z wynikami ;/dzwonilam pytalam i
nie mam wyjscia walka mi wykrecili z wynikami ;/dzwonilam pytalam i
martuskubus
Zaciekawiona BB
Załączniki
reklama
marteczka844
Aktywna w BB
Ja bylam u ogolnego, dostalam kwas foliowy I mam czekac na list ze szpitala, ogolnie to my mamy konflikt I teraz w drugiej ciazy moze byc problem powinni sprawdzac krew czesciej na przeciwciala no ale z ta sparawa tez mam czekac na llist :/
lena co do suwaczka to jakos nie moge dodac :/
lena co do suwaczka to jakos nie moge dodac :/
Podziel się: