diabliczka my tam mieszkamy dokładnie od 6stycznia zeszłego roku, akurat wprowadziliśmy się dzień przed moimi urodzinami
Poważnie trafiło nam się z właścicielami, ze świecą takich szukać
Jak czasem się słyszy, że niektórzy nie życzą sobie żeby było zwierzątko, pies, dzieci(!!) że nachodzą niespodziewanie albo czepiają się o pierdoły, albo życzą sobie do wglądu umowę o pracę to skóra cierpnie ;-)
poważnie... jak szukaliśmy mieszkania to trafiliśmy na taka dewotę że...
"co?pies? no ja nie wiem pies może poniszczyć...a tu wszystko nowe..."
"A Pan pracuje? a Pani pracuje? a gdzie? a jako kto? no Pan jako spawacz pracuje...uuu ... to Pan zarobi nie???"
"to co państwo obydwoje pracujecie i macie psa??? to co? ten pies sam siedzi w domu? to bestialstwo"
"a dzieci macie? planujecie? oj to dobrze... bo dzieci też niszczą wszystko.."
"To nie było napisane że kaucja ? 1800zł... od razu... i czynsz do tego... no niech Pan nie mówi że to dużo! skoro jako spawacz Pan pracuje to Pana pewnie stać"
Myślałam że tacy ludzie trafiają się tylko w filmach...
do tej pory się czasem zastanawiam, kto sprostał tym "wymaganiom" ....
ja też coś mam smaki wrażliwe... zawsze lubiłam ser żółty taki dziurawy aromatyczny, ostatnio kupiłam, to był dla mnie za intensywny
szyneczka każda za słona mi się wydaje...
A teraz się zwijam poszukać rękawiczek na zimę... wymyśliłam sobie takie 2w1, że jest kładka jak w jednopalczastych, a pod spodem pięciopalczaste i nie mogę znaleźć :-( są owszem ale z obciętymi palcami
a jak ja sobie coś umyślę, to nie ma przeproś
choćby skały srały to ja muszę mieć ;-) i na dodatek chcem siwe lub siwe w norweski wzór
a wczoraj widziałam jedne czarne albo kremowe