skorupka tacy są ludzie...niestety... wychodzisz z sercem na dłoni i tak jest :-(
mnie też zawsze jest bardzo przykro, jak ktoś pod biedronką albo w podziemiu siedzi i prosi, no żal mi tych ludzi...ale z drugiej strony mam uraz, raz był taki Pan co ubierał się w najgorsze łachany,żebrał na dworcu, a miał swój piękny dwupiętrowy dom tak na prawdę
albo dasz komuś na bułkę a później spotykasz jak jest napruty jak biszkopt
gwiazdeczka jak fajnie
ja tylko właśnie takie smyrania póki co czuję, a chciałabym już takiego kopniaka żeby się zgiąć w pół
futurystka,
aśku to ja nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje
skleroza to siostra moja rodzona
tyle razy dziś byłam w sklepie i nie kupiłam groszku ptysiowego, a najgorsze jest to że widziałam ten groszek, patrzałam na niego i on na mnie i nie kupiłam
a wymyśliłam dziś zupę-krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym...
raz kupiłam w lidlu, nie spojrzałam a to jakiś smażony, taki niedobry,twardy i słony że chyba dam komuś bo sama nie tknę...
ale zadzwoniłam do ślubnego i jak będzie wracał do domu to kupi.
natuszka jednak kupiłam beżowe sobie no cóż ;-) jak znajdę takie jak chcę to będę mieć dwie pary
a zainteresowaniem chętnie mogę obdzielić.. mnie to już irytuje powoli, że każdy najchętniej to by mi to dziecko wyjął z brzucha, żeby zobaczyć czy jest siusiak czy dziurka... a w szczególności to właśnie teściowa i szwagierka mało się nie zes... no proszę Was...
struss oj nie wiem czy można coś na uspokojenie... chyba tylko meliska i kilka głębokich wdechów... i pogadać z ginem co radzi
diabliczka,
lena a ja się wyłamię... nie lubię ciasta drożdżowego...
tak samo szarlotki i makowca... bleeee;/ ;/
dziś weszłam do h&m miałam nadzieję że rzucą jakieś jeansy ciążowe na wyprzedaż a tu nic...
no ale kupiłam legginsy ciążowe, i taki t-shirt w paseczki też ciążowy :-)
normalnie bym się nie skusiła, bo za zwykły t-shirt z krótkim rękawem 40zł.. ale że był za 20zł i legginsy za 20zł to wzięłam :-)
było dużo rzeczy h&m mama ale rozmiaru s jak na lekarstwo...
był jeden taki sweterek cieplusi, na zimę ale xl ;(
a ile ciuszków dziecięcych po przecenianych ... sukienusie, bodziaki, pajacyki, sweterki...
oj niech tylko ja się dowiem jutro jaka płeć