reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Karmelowa- perełka ma rację:) Nie płacz kochana:*:* Jeszcze nic nie jest przesądzone. idź do innego ginekologa. Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze:*:*:*
sagaa31-Moze bedziemy w jednym czasie leżały na porodówce:D:D:D. Kiedy miałas ostatnia miesiączkę?? bo ja 08,08 ale cykle mam co 31/31 dni

reklama
Karmelowa robilas bete?? tak z innej beczki
idz koniecznie do innego lekarza na konsultacje! 3 mam kciuki i nie lam sie czasami lekarze sie myla to tez ludzie...<tule>

crystaleye tak samo 8.08. tylko cykle krotsze 28 dni;-)

stresuje sie wynikami z bety:/ poza tym mnie tez pobolewa mocno brzuch krzyze;/

Ostatnia edycja:
bete miałam robioną w zeszłym tyg i wyszła 597,8 a teraz kazał mi się wstrzymać z powtórzeniem do następnego tyg.
to jest najlepszy gin w mieście więc sama nie wiem do kogo jeszcze powinnam się udać.

Karmelowa dzieki..okey niech jest najlepszym ale skonsultowac sie mozesz i nie mowiac innemu o co chodzi tylko ze przyszlas na potwoerdzenie ciazy zobaczymy co tobie powie, moze twa taka uroda kurde nie wiem ja mysle ze bedzie ok musi byc!!

karmelowa, dziewczyny maja 100% racje;) nie denerwuj się idz do innego lekarza może akurat lekarzowi się coś pomyliło to tylko człowiek.. a co do zbadania bety to przecież nic się nie stanie jak pójdziesz teraz i na następny tydzien.. a bedziesz wiedziała co się dzieje.. wszystkie tu mamy bole krzyża, brzuszka czasem..;) to nie jest regułą.. puki nie ma krwawienia to jest dobrze a tabletki dostalaś wieć powinno być ok;) trzymaj się;*

Swoją drogą na chwile odeszłam od kompa żeby obiadek zrobić a tu 3 strony no nie;)

a ja powinnam pracować, a non stop odświeżam forum czy są nowe posty :szok: ale wy uzależniacie... :no: chyba mąż mi musi blokadę na neta założyć :-p dobra, zamykam kompa i jadę! trzeba zarabiać! ;-)

reklama
Tylko chwile mnie nie bylo, a tu tyle postow :)

Kurde ja dostalam i zaakceptowalam zaproszenie do zamknietej grupy, ale teraz nie moge jej znalezc :(
Ktoras pomoze?

marteczka witaj i gratulacje!

CrystalEye a powiedz mi ile placisz za wizyte u prywatnego polskiego gina? No u mnie kominek chodzil wczoraj caly czas :D Milo, ze jeszcze ktos z Irlandii. A gdzie dokladnie mieszkasz? W Limerick?

karmelowa kochana trzymam za was mocno kciuki! Odpoczywaj i badz silna. Mam nadzieje, ze nastepna wizyta przyniesie juz dobre wiesci.

Do góry