Witajcie majóweczki
Dziś mam dzień wolny, pośród rzeszy imprez.
1 grudnia byliśmy na mikołaju z pracy K. Śmiesznie było :-)
Nawet się dowiedziałam, że kolega K. z pracy, co ma 3-miesięcznego synka odkłada całą wyprawkę dla nas, więc fajnie, że coś odpada
Jedynie wózek i łóżeczko zostanie, bo ciuszków już dwa wory dostałam a reszte, tzn krzesełko do karmienia, foteliki i inne bajery dostaniemy od niego
Wczoraj pierworodny miał wyprawiane urodzinki dla mojej rodziny, obłowił się skubany w zabawki,
a miałam cichą nadzieję, że ktoś mu jakieś porządne dresy kupi, bo wyrasta z wszystkiego, no ale w sobotę impreza dla rodziny K. a i Mikołajki i Gwiazdka jeszcze zostały
;-)
Jutro urodziny mojej mamy i już się smakowicie zapowiada
Mama zawsze pyszności narobi, a ja się dziwie, że mi dupa rośnie
Wiecie na co wczoraj wpadłam? Toć od 17-18 tyg zaczyna się 5 miesiąc ciąży!! Jak to dumnie brzmi... i jaka to fajna wymówka na powiększającą się d**
Czasami mam ochotę powybijać, co niektore matki. Pierworodny w niedzielę wieczorem, po mikołajkach dostał mega biegunki.. No dosłownie srał dalej jak widział i praktycznie spał na kiblu. Myslałam, że zjadł coś, co mu zaszkodziło.
Wczoraj nie posłałam go do szkoły, żeby innych dzieci nie pozarażał, dzwonię i co słyszę od nauczycielki?? Że w piątek jakaś tam Paulinka przyszła do szkoły z rozwolnieniem bo cyt "MAMA NIE MIAŁA CO Z NIĄ ZROBIĆ"
i połowa dzieci chorych..no urwa zabić taką to mało.. nie dość,że dzieciak się męczył w szkole, to jeszcze inne pozarażane. Nataniel zrozpaczony, bo miał dziś cukierki rozdawać, mieli mu sto lat śpiewać, a tu d**, bo jeszcze dziś bałam się go do szkoły posłać. Trudno, jak nic się nie będzie działo, to poślę go jutro. Ale sam fakt mnie do furii doprowadził.
Kluska się rusza jak mały wąż, ale kopniaków przez brzuch jeszcze praktycznie nie czuć, bo mam łóżysko na przedniej ścianie i lekarz uprzedzał,że może być cięzko wyczuć na początku.
Ale w brzuchu czuje jak tam mambo w poziomie odstawia
Nawet czasem słychać, jak się woda przelewa, choć do końca pewna nie jestem czy to nie jelita
Makao prawie tak samo miałam w pierwszej ciąży do 8(sic!) miesiąca 2-ch lekarzy twierdziło, że dziewczynka, aż tu nagle jej coś wyrosło i narodziły się klejnoty
Saga będzie dobrze!! Musi być
Ewelinka co tam u mojej bliźniaczej ciąży?
applecrumble odpoczywaj i się nie martw za dużo