reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

witam :happy2:
wczoraj cały dzień tak mnie ciągnął brzuch bardzo bolało ale nie panikowałam stwierdziłam że po prostu rośnie co wy o tym myślicie?? czułam jakby mnie ktoś za niego złapał i ciągnął do przodu:dry:
jeszcze wczoraj mojemu M przyszło zdjęcie z fotoradaru wrrrr:wściekła/y: najgorsze jest to że to od straży miejskiej jakiś podstawiony ukryty był co za chamstwo stawiać takie nieoznakowane skarbonki na pieniądze na szczęście jechał o 20kmszybciej ale i tak 200zł w dupie:-(
bajka07 ja czuję czasami taki rybi ogonek jakby mnie smyrnął:tak: jak leże już i zasypiam to wtedy najbardziej:-D ale ciągle czekam na mocniejsze znaki:tak:

Mia 30 ja uwielbiam kawę i muszę słabą rano wypić piję z ekspresu z mlekiem więc myślę że ok pytałam lekarza powiedział że jak mam ochotę to nie za mocna nie zaszkodzi. a kurier to jakiś kretyn:no:
monikaaaj na szczęście jeszcze mnie to nie spotkało ale wiem że są zabiegi jak jest to bardzo dokuczliwe:tak:
saaga
będzie dobrze ja mam wizytę dopiero 16 ehh

reklama
jeszcze wczoraj mojemu M przyszło zdjęcie z fotoradaru wrrrr:wściekła/y: najgorsze jest to że to od straży miejskiej jakiś podstawiony ukryty był co za chamstwo stawiać takie nieoznakowane skarbonki na pieniądze na szczęście jechał o 20kmszybciej ale i tak 200zł w dupie:-(
Ze straży miejskiej i straży gminnej nie musicie przyjmować mandatu z fotoradaru ;) oni powinni to przekazać policji i dopiero policja może swastyki ścigać :) a z reguły tego nie robią, bo jak przekażą sprawę policji, to kasa trafia do państwa a nie gminy czy miasta ;) więc możecie to olać a oni mogą was cmoknąć w pupę :D

Czy Wy tez budzicie się z niesymetrycznym brzuchem?
ja śpię na lewym boku i po przebudzeniu mam kluske po lewej stronie brzucha, wygląda jakby mi się w nocy Dziecię tam sturlało :D
albo uczyło sie stawac na wyprostowanych nóżkach :)
pierwszy raz zauważyłam to wczoraj dziś było tak samo

dodam, że jak na razie n ie odczuwam, żadnych kopniaków czy innych ruchów Maleństwa

Pozdrawiam

ale jestem zla mam kredyt hipoteczny w getinonline i wchodzę na konto a tam pobrane 30zl za niedotrzymanie deklaracji wplat jak zakladalam konto inny bank nie chciał nam udzielić kredytu to była mowa o 1000zl wiec tak wplacalam a teraz się okazało ze 1204zl
jak tylko będzie możliwość to przeniosę kredyt do innego banku bo ten od początku w kulki leci

No mi też tak wysłali i olałam :) będą potem wam pisma wysyłać, że jak nie wskażecie kto kierował, to dodatkowa kara itp, a ***** prawda :) poczytaj na necie o tym :D oni na serio mało mogą :)

mi_lva nie wiem jak jest w pl ale jak maz kiedyś w hiszpanii dostal mandat za zle parkowanie od ich strazy miejskiej i poszedł zaplacic to go wyśmiali ze dopiero jak się 10uzbiera to trzeba zaplacic

hej dziewczynki,

mi_lva nam też niedawno przyszedł mandat na 300zl ale niestety od policji więc zapłacić trzeba, bo zablokują konto!
po wczorajszym spacerze na Snieżnik stwierdzam, że moja forma leży i kwiczy:( kurcze aż się boję co to będzie za 2 miesiące albo po porodzie:-(

Witanko

Ja wczoraj popołudniu miałam dziwne kłucia, bóle poprawej stronie w podbrzuszu. Jak tylko się podnosiłam czy ruszałam to odrazu mnie łapało. Trochę poleżałam wieczorem i dziś już na szczęśćie ok ;)

Wczoraj Amelka wniebowizęta Mikołajek w przedszkolu :-) Siedziała u Mikołaja a kolanach , rozmawiała z nim - a myślałam,że będzie się bała. Po czym wieczorem powiedziała, że skoro mikołaj już chodzi z prezentami to ona mu mleko i ciasteczko przygotuje - może przyjdzie w nocy . I co było zrobić musiał przyjść :tak:
Więc Mikołaj w tym roku przysedł wyjątkowo szybko ;-)

Aesthete na pewno tak jest w fotoradarem ? Nam przyszło w wakacje ze straży gminnej. olaliśmy przychodziły wezwania aż w końcu pismo do m do pracy ze komornik pobierze z pensji... Więc chyba nie do końca tak jest... Chyba że ktoś chce się sądzić

reklama
poczytałam o tym wysmarujemy im pismo aby podali dokładne informacje kto robił to zdj z jakiego radaru itp takie pierdoły tak włąśnie polacają i im wtedy nie chce się tego sprawdzać i olewają sprawę spróbujemy szkoda mi 200 zł wywalić w błoto:dry:

Do góry