annad31
Zaangażowana w BB
a ma któras z Was karte rossmana rossnę ? opyla sie uczestnictwo w tym programie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja przed chwila kichnełam i sie normalnie posikałam Zaczełam sie śmiac sama z siebie, ale nie wiem czy było by mi do smiechu jakbym była w sklepie albo na miescie a nie sama w domku
Chyba trzeba zaczać ćwiczyc te mieśnie kegla tez wam sie zdarzyło cos takiego?
Bajka ja bede miec przewijak jako osobny mebel w salonie, nie taki na lozeczko. To dlatego, ze np bede siedziec z dzidzia w salonie i trzeba bedzie pieluszke zmienic to mam przewijak na miejscu a nie musze latac na gore do sypialni gdzie bedzie lozeczko.. A na gorze to bede przewijac na lozku. Dla mnie osobiscie tak bedzie wygodniej.
QUOTE]
dobra myśl z tym przewijakiem u nas dom na jednym poziomie i raczej się zdecyduję na przewijak na łóżeczku. W sumie maluszek będzie spał z nami w pokoju, a tam raczej duzo miejsca nie ma... :/ ale u Was to co innego
ja jutro wizyta z rana bede na kompie dopiero wieczorem wiec zycze milego wieczoru i udanego jutrzejszego dnia;-), mam jakies zle przeczucia jak nigdy...
Sagaa ja też dziś miałam złe przeczucia, że coś nie tak, że ja to już nie wiem czy córka czy synek i że to w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży, a brzuch już widać i to nawet bardzo... ale jak poszłam do lekarza to wyszłam z uśmiechem na twarzy 3mam kciuki na 100% będzie dobrze!!!
Dziewczyny mam do Was pytanko... od jakiegoś czasu mam takie bóle w prawym boku, tak mnie kłuje, można to porównać do kolki. Najgorzej jak chcę wstać, się wyprostować, wtedy jest masakra. Miała tak któraś z Was? Co to może być? :/
hmm... dziś na wizycie mój lekarz mi pokazał (przy badaniu palcem), że teraz zrobi coś niekomfortowego i po prawej stronie i po lewej coś TAM podniosł jakby do góry i potem nacisnął drugą ręką i mnie strasznie zakuło, tak samo jak w momencie kiedy mam jakąś inną pozę, jak siedzę, czasem jak leżę. Powiedział, że to wiązadła i żeby się położyć na tym boku, po którym odczuwam taki ból. Mam nadzieję, że pomogłam
Ech, to się porobiło... Nic to i tak jest kupa szczęścia, czy z siusiakiem, czy bez ;-)
Nie gadam do brzuchola, czasem tylko tulę. Mój M natomiast ma jakiś większy problem (?) Nie dotyka, unika kontaktu. Mam nadzieję, że to chwilowe. Może pierwsza reakcja na uwypuklony brzuch?
mój M też się boi, bo słyszał że za dużo nie wolno dotykać...
3mamy kciuki za córę i za wizytęczesc
Wpadam na chwilkę, jakos się zorganizować nie mogę i czasu brak mi ostatnio na wszystko
Na pewno Was nie nadrobię ale mam nadzieję że u Was i Waszych maleństw ok
U nas genetyczne w listopadzie wyszło ook trwało długo bo się dzidzia odwróćić nie chciała, i lezaa do na tyłem wyglądałą jak obrażona w końcu przybrałą może nie najlepszą ale w miarę dobrą pozycję do badań Między nóżkami nic nie ma więc trzymam kciuki za córę)
Ogólnie męczą mnie skurcze macicy i martwię się czy z szyjką wsio ok, a wizyta za dwa tyg dopiero:/ poobserwuję się i bede w razie co dzwonić do gin, niech poradzi coś.
Trzymajcie się) dobrej nocki brzuchatki kochane:*