funia11
Fanka BB :)
Z kichaniem też mam problem ,czy tego nie da się załatwić po porodzie?Wiem o ćwiczeniach ,ale może jakiś zabieg?Śmiejcie się ,bo śmiech to zdrowie ,najwyżej ściskajcie nogi......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z kichaniem też mam problem ,czy tego nie da się załatwić po porodzie?Wiem o ćwiczeniach ,ale może jakiś zabieg?Śmiejcie się ,bo śmiech to zdrowie ,najwyżej ściskajcie nogi......
wyszłam z gabinetu i się popłakałam. nie dlatego, że synek, tylko dlatego, że już się nastawiłam na dziewczynkę. a tu taka niespodzianka. no i teraz lipa, bo nie wiem jakim imieniem mówić do brzuszka i w ogóle tak mi jakoś buuu. na szczęście 11.12 idziemy na usg 3d i powinniśmy się ostatecznie dowiedzieć. no i oczywiście wpadłam w jakąś histerię w sobotę, bo miał być Lucjan, jeśli chłopiec. I jak sobie uświadomiłam, że z Lutka mi ludzie będą Lucusia robić, to normalnie jak jakaś wariatka wpadłam w czarną rozpacz. Żal mi było M., bo to imię jego dziadka, ale nie i już. I jak na razie awaryjne jest Józek. Zobaczymy jak dalej. A do usg po prostu zwariuję chyba.
Miłego poniedziałku dziewczynki
O dzięki za info co do glukozy- czeka mnie widać mało przyjemna posiadówka w przychodni
Ja już po obiedzie- rosół dziś zjadłam, więc zapewne za 2 godzinki już w lodówce będę siedzieć za czymś do jedzenia
Właśnie kupiłam z fb przewijak za 20zł :-) W sklepie widziałam za takie za 70zł więc uważam że jak na nieużywany to dobry zakup, i motyw uniwersalny
A ja przed chwila kichnełam i sie normalnie posikałam Zaczełam sie śmiac sama z siebie, ale nie wiem czy było by mi do smiechu jakbym była w sklepie albo na miescie a nie sama w domku
Chyba trzeba zaczać ćwiczyc te mieśnie kegla tez wam sie zdarzyło cos takiego?
Dziewczyny mam do Was pytanko... od jakiegoś czasu mam takie bóle w prawym boku, tak mnie kłuje, można to porównać do kolki. Najgorzej jak chcę wstać, się wyprostować, wtedy jest masakra. Miała tak któraś z Was? Co to może być? :/
czemu masz zle przeczucia? Co się dzieje? Ja tak mam przed każdym usg, że usłyszę, że serduszko nie bije :/ ale to tylko głupie schizy, na pewno wszystko jest ok :*mam jakies zle przeczucia jak nigdy...
Ja tak mam po kąpieli w wannie :/ jak wstaję już i chcę się wytrzeć... Tak jakby ciepła woda rozluźniała mi mięśnie a mięśni kegla chyba nie mogę ćwiczyć bardziej, bo nawet M czasami narzeka że za mocno w trakcie seksu zaciskam. Więc potem bym mu coś jeszcze urwałaA ja przed chwila kichnełam i sie normalnie posikałam Zaczełam sie śmiac sama z siebie, ale nie wiem czy było by mi do smiechu jakbym była w sklepie albo na miescie a nie sama w domku
Chyba trzeba zaczać ćwiczyc te mieśnie kegla tez wam sie zdarzyło cos takiego?