reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
aesthete- też mam shih-tzu. Świetna rasa dla dzieci, one kochają wszystkie dzieci a dzieci je:-)dobry wybór. moja córka wyprawia z nim niestworzone rzeczy a on nawet nie warknie. Teraz spi z kornelią, ale kiedy mała przychodzi w nocy do naszj sypialni on idzie za nią jak cień i śpimy w 4ke:)Suczka czy pies? Mój to facet:)

Ewelinka2106, jestem na liście jeśli chodzi o termin porodu, ale widziałam, ze utworzyłyście dodatkową grupę zamkniętą i o nią pytałam :)

Wszystkie dziewczyny muszą wyrazić zgodę na zaproszenie nowego użytkownika ponieważ piszą na swoje prywatne tematy. Juz do nich napisałam o Tobie:tak: Czekam na odpowiedzi :tak:

Wasila, mój też chłopak ;-) rok męża męczyłam o psa, bo zgodzić mi się nie chciał :-) a jak do hodowli pojechaliśmy to zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia :-p jak widzi dzieci na placu zabaw to od razu biegnie żeby się z nimi bawić :happy2:

Dziewczyny rozumiem, że do grupy nie trafiają wszyscy, jest to zrozumiałe! Ja jestem z Wami krotko, udzielam sie rzadko bo nie mam za wiele czasu! Będzie mi miło kiedy uznacie że zasługuje na przyjęcie do zamkniętego, poki co będe z Wami tutaj,na razie mi to wystarcza

aesthete- szkoda że też chłopak, bo szukam dla niego dziewczyny hehe

witam się;**
Gratuluję wszystkim nowym mamuśka;);* dużo nas się zrobiło bardzo fajnie;)

ale pogoda dzisiaj.. masakra;/ do tego nati katarek dostała więc siedzimy w domku..
widzę że u was wporządeczku:-) żadnych złych objawów i boleści;)

co do rozmmowy o pupilkach to myśmy mieli z M amstafa;) suczkę Shirę to najukochańszy pies na świecie był;) musieliśmy niestety go oddać ;( przeprowadzaliśmy się na mieszkanie w bloku.. ze 120m na 37,5m.. do tego bylam w pierwszej ciąży zagrożonej.. zaraziłam się od suni toxoplazmozą.. bo dostała zapalenia skóry no i to trzeba było pielęgnować czyścić i wg. była z nami 7 lat płakałam jak bóbr wtedy pamiętam bo M ją wywiózł bez mojej zgody (tzn. nie pozwolił mi się z nią pożegnać..) ale wiem że do teraz jest jej dobrze;) ma wielki dom z ogrodem dobrych panów i mnóstwo placu do biegania;)

stazi, dobrze że z M już lepiej;);*
perełka, robot sprzątający by się przydał to prawda;) powinni taki dawać do becikowego po urodzeniu dziecka haha;)
aesthete, sagga, ja z zawodu fryzjer;) chciała bym iść w przyszłości na szkołe wizażu albo coś w tym stylu hehe;) zobaczymy co czas pokaże;)

Ania, jak mój poprzedni pies zdechł to myślałam, że umrę z rozpaczy :-( a z obecnym jestem tak zżyta, że nawet do biura ze mną jeździ :happy2: jak mam go na jeden dzień dać do rodziców, bo gdzieś musimy jechać, to szaleję z rozpaczy i tęsknoty :-p

no to będziesz nas czesać żebyśmy ładnie w tej ciąży wyglądały :-) ja do włosów to w ogóle smykałki nie mam :-p ja po maturze zrobiłam studium kosmetyczne, a dopiero 3 lata temu na studia poszłam :happy2:

reklama
ania// - lepiej mam nadzieje ,ze juz tak pozostanie- nawet w przyplywie dobrych chwil powiedzilam M, ze przepraszam ,ze Go tak zwyzywalam (oj mięso polecialo dosc mocno -- jak jestem wzburzona klne jak szewc ) a On na to - widocznie tak musialo byc.., hmm nie wiem do konca co mial na mysli ale przytulala sie do mnie nim usnelismy a to bylo bardzo mile..

Mnie od rana mecza mdlosci i zgaga a piersi po spaniu bola mnie bardzo bo ja jestem przyzwyczajona do spania na brzuchu- pewnie niebawem i tak sie to skonczy jak brzuch znacznie urosnie..

wogole to mi tak wydyma brzuch ,ze mi wystaje jak w 5 miesiacu haha no ale ja z tych grubszych wiec mam tluszczyk brzuszny wiec pewnie dlatego taki efekt:p

Do góry