Ewelinka2106, jestem na liście jeśli chodzi o termin porodu, ale widziałam, ze utworzyłyście dodatkową grupę zamkniętą i o nią pytałamDziewczyny jeśli któreś z was nie ma na naszej liście to dajcie znać to dopisze. Bo jakoś nie mogę sie doczytać
reklama
aesthete- też mam shih-tzu. Świetna rasa dla dzieci, one kochają wszystkie dzieci a dzieci je:-)dobry wybór. moja córka wyprawia z nim niestworzone rzeczy a on nawet nie warknie. Teraz spi z kornelią, ale kiedy mała przychodzi w nocy do naszj sypialni on idzie za nią jak cień i śpimy w 4keSuczka czy pies? Mój to facet
ewelinka2106
Fanka BB :)
Ewelinka2106, jestem na liście jeśli chodzi o termin porodu, ale widziałam, ze utworzyłyście dodatkową grupę zamkniętą i o nią pytałam
Wszystkie dziewczyny muszą wyrazić zgodę na zaproszenie nowego użytkownika ponieważ piszą na swoje prywatne tematy. Juz do nich napisałam o Tobie Czekam na odpowiedzi
Wasila, mój też chłopak ;-) rok męża męczyłam o psa, bo zgodzić mi się nie chciał :-) a jak do hodowli pojechaliśmy to zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia jak widzi dzieci na placu zabaw to od razu biegnie żeby się z nimi bawić
ok, dziękuję i w takim razie czekam na decyzjęWszystkie dziewczyny muszą wyrazić zgodę na zaproszenie nowego użytkownika ponieważ piszą na swoje prywatne tematy. Juz do nich napisałam o Tobie Czekam na odpowiedzi
Dziewczyny rozumiem, że do grupy nie trafiają wszyscy, jest to zrozumiałe! Ja jestem z Wami krotko, udzielam sie rzadko bo nie mam za wiele czasu! Będzie mi miło kiedy uznacie że zasługuje na przyjęcie do zamkniętego, poki co będe z Wami tutaj,na razie mi to wystarcza
aesthete- szkoda że też chłopak, bo szukam dla niego dziewczyny hehe
aesthete- szkoda że też chłopak, bo szukam dla niego dziewczyny hehe
witam się;**
Gratuluję wszystkim nowym mamuśka;* dużo nas się zrobiło bardzo fajnie
ale pogoda dzisiaj.. masakra;/ do tego nati katarek dostała więc siedzimy w domku..
widzę że u was wporządeczku:-) żadnych złych objawów i boleści
co do rozmmowy o pupilkach to myśmy mieli z M amstafa suczkę Shirę to najukochańszy pies na świecie był musieliśmy niestety go oddać ;( przeprowadzaliśmy się na mieszkanie w bloku.. ze 120m na 37,5m.. do tego bylam w pierwszej ciąży zagrożonej.. zaraziłam się od suni toxoplazmozą.. bo dostała zapalenia skóry no i to trzeba było pielęgnować czyścić i wg. była z nami 7 lat płakałam jak bóbr wtedy pamiętam bo M ją wywiózł bez mojej zgody (tzn. nie pozwolił mi się z nią pożegnać..) ale wiem że do teraz jest jej dobrze ma wielki dom z ogrodem dobrych panów i mnóstwo placu do biegania
stazi, dobrze że z M już lepiej;*
perełka, robot sprzątający by się przydał to prawda powinni taki dawać do becikowego po urodzeniu dziecka haha
aesthete, sagga, ja z zawodu fryzjer chciała bym iść w przyszłości na szkołe wizażu albo coś w tym stylu hehe zobaczymy co czas pokaże
Gratuluję wszystkim nowym mamuśka;* dużo nas się zrobiło bardzo fajnie
ale pogoda dzisiaj.. masakra;/ do tego nati katarek dostała więc siedzimy w domku..
widzę że u was wporządeczku:-) żadnych złych objawów i boleści
co do rozmmowy o pupilkach to myśmy mieli z M amstafa suczkę Shirę to najukochańszy pies na świecie był musieliśmy niestety go oddać ;( przeprowadzaliśmy się na mieszkanie w bloku.. ze 120m na 37,5m.. do tego bylam w pierwszej ciąży zagrożonej.. zaraziłam się od suni toxoplazmozą.. bo dostała zapalenia skóry no i to trzeba było pielęgnować czyścić i wg. była z nami 7 lat płakałam jak bóbr wtedy pamiętam bo M ją wywiózł bez mojej zgody (tzn. nie pozwolił mi się z nią pożegnać..) ale wiem że do teraz jest jej dobrze ma wielki dom z ogrodem dobrych panów i mnóstwo placu do biegania
stazi, dobrze że z M już lepiej;*
perełka, robot sprzątający by się przydał to prawda powinni taki dawać do becikowego po urodzeniu dziecka haha
aesthete, sagga, ja z zawodu fryzjer chciała bym iść w przyszłości na szkołe wizażu albo coś w tym stylu hehe zobaczymy co czas pokaże
Ania, jak mój poprzedni pies zdechł to myślałam, że umrę z rozpaczy :-( a z obecnym jestem tak zżyta, że nawet do biura ze mną jeździ jak mam go na jeden dzień dać do rodziców, bo gdzieś musimy jechać, to szaleję z rozpaczy i tęsknoty
no to będziesz nas czesać żebyśmy ładnie w tej ciąży wyglądały :-) ja do włosów to w ogóle smykałki nie mam ja po maturze zrobiłam studium kosmetyczne, a dopiero 3 lata temu na studia poszłam
no to będziesz nas czesać żebyśmy ładnie w tej ciąży wyglądały :-) ja do włosów to w ogóle smykałki nie mam ja po maturze zrobiłam studium kosmetyczne, a dopiero 3 lata temu na studia poszłam
reklama
ania// - lepiej mam nadzieje ,ze juz tak pozostanie- nawet w przyplywie dobrych chwil powiedzilam M, ze przepraszam ,ze Go tak zwyzywalam (oj mięso polecialo dosc mocno -- jak jestem wzburzona klne jak szewc ) a On na to - widocznie tak musialo byc.., hmm nie wiem do konca co mial na mysli ale przytulala sie do mnie nim usnelismy a to bylo bardzo mile..
Mnie od rana mecza mdlosci i zgaga a piersi po spaniu bola mnie bardzo bo ja jestem przyzwyczajona do spania na brzuchu- pewnie niebawem i tak sie to skonczy jak brzuch znacznie urosnie..
wogole to mi tak wydyma brzuch ,ze mi wystaje jak w 5 miesiacu haha no ale ja z tych grubszych wiec mam tluszczyk brzuszny wiec pewnie dlatego taki efekt
Mnie od rana mecza mdlosci i zgaga a piersi po spaniu bola mnie bardzo bo ja jestem przyzwyczajona do spania na brzuchu- pewnie niebawem i tak sie to skonczy jak brzuch znacznie urosnie..
wogole to mi tak wydyma brzuch ,ze mi wystaje jak w 5 miesiacu haha no ale ja z tych grubszych wiec mam tluszczyk brzuszny wiec pewnie dlatego taki efekt
Podziel się: