reklama
niuniaa
Fanka BB :)
stazi24- wiem 0,50mm to o,5cm tak mi sie wydaje zwal jak zwal ja powiedzialam ze dzidzius ma juz z 4mm a lekarka sie smiala ze porawie idealnie wcelowalam heeh ja mialam pierwsze usg 28.08 to nie dostalam fotki teraz jak bylam to mi dala czyli na drugim usg
lena_no- to gdzie ty mieszkasz kochana ? ze tak zimno masz juz
lena_no- to gdzie ty mieszkasz kochana ? ze tak zimno masz juz
Według tego, co podają w NPR serce dziecka zaczyna bić w 21 dniu od owulacji. Jeśli ktoś mierzy temperaturę, to mozna zakładac, że 21 dni wyższych temperatur i zaczyna bić serduszko. U mnie dzisiaj 19 dzień. W ogóle warto mierzyć jeszcze przynajmniej przez 1 trymestr temp. bo można szybciej zobaczyć, że coś się dzieje niedobrego i iść do lekarza jeszcze zanim będzie np. plamienie, krwawienie. Tak wiec polecam Dużo czasu na to rano nie trzeba.
Dziewczyny, też tak macie, że w nocy się budzicie? Ja po prostu padam na twarz dzisiaj... Od kilku dni budzę się w nocy co kilka godzin, bo albo za gorąco, albo za zimno, albo siku... Nie mogę już, kurde, wkurza mnie to! Do tego pojawiły się mdłości - bez rzyganka, same mdłości... Straszne uczucie
Zaczęłam szukać dokładniejszych informacji, bo nie jestem ekspertem od NPR. "W 21 dniu ciąży zaczyna bić serduszko dziecka", czyli 21 dni od poczęcia. Teraz moje Nie można tak całkiem dokładnie określić, w którym dniu nastąpiło poczęcie, bo komórka jajowa żyje różną ilość czasu. Generalnie liczy się więc 21 dni z fazą wyższych temperatur. U mnie wyższe temperatury zaczęły się 22 sierpnia czyli 21dc.
Dziewczyny, też tak macie, że w nocy się budzicie? Ja po prostu padam na twarz dzisiaj... Od kilku dni budzę się w nocy co kilka godzin, bo albo za gorąco, albo za zimno, albo siku... Nie mogę już, kurde, wkurza mnie to! Do tego pojawiły się mdłości - bez rzyganka, same mdłości... Straszne uczucie
Ja tez nie moge spokojnie spac w nocy
I najgorsze jest jeszcze to, ze chocbym nie wiem ile spala i tak jestem niewyspana
reklama
Podziel się: