reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

aesthete, czesać mogę hehe;) już niestety ma 1,5 roku przerwy od pracy więc jak z dziećmi się uporamy hehe trzeba bedzie jakiś staż albo coś zrobić przypomnieć sobie bo to jednak dużo czasu minie... smykałkę do makijażu też mam dlatego też bym chciała coś w tym kierunku zrobić;) mam dużoo czasu hehe 25 wrzesnia dopiero 22 lata hehe
stazi, ja też uwielbiam jak z M zasypiamy przytuleni;) nawet córa nie wygrała i nie spi między nami tylko w swoim łóżeczku..;) musimy być obok siebie bo inaczej spać nie idzie;) hehe
po ciąży bardzo lubię teraz też na brzuchu spać ale piersi nie bolą aż tak;) brzuszek też wzdęty ciągle ale to raczej też tłuszczyk odstaję :-D

reklama
No młodziutka ;) mój M ma 26 lat;) a jesteśmy razem przeszło 6 ;)
może wytrzymamy spanie na boku hehe a póżniej znowu na upragniony brzuszek ;)

mój ma 28 lat :happy2: a razem jesteśmy hmm... 3-4 lata jakoś. w sumie nie wiem, bo nie pamiętam kiedy zaczęliśmy być razem, ale małżeństwem jesteśmy 2 lata :-p
w sumie fajnie się masz, bo w moim wieku już będziesz miała odchowane maluchy :tak:

Czesc Majoweczki :) gratuluje serdecznie Wam wszystkim :)

jestem juz majoweczka 2012 :D I teraz bede majowka 2014, termin mam na 12 maja, w piatek bylam u ginekologa I zrobila usg dopochwowe I bylo juz widac nasza fasoleczke :D jestesmy bardzo szczesliwi a maz chodz z glowa do gory bo juz druga ciaza ktora nam sie udala w pierwszym cyklu ;) nie bylo nam dane sie dlugo sttarac odstawiam tabletki I juz ;) Pani doctor sie smiala ze plodna ze mnie kobieta I jak juz nie bedzie chcieli miec wiecej dzieci to bedziemy musieli sie dobrze zabiezczyc ;)

widzialam ze tak wczesnie zakladacie grupe zamknieta, nie uwazacie ze to za szybko? dziewczyny dopiero beda sie dowiadywac o ciazy I moze je to zrazic zeby zaczac pisac tutaj jak wy macie juz swoja grupe... ja tez bylam na forum z maja 2012 I tez mielismy grupe zamknieta ale dopiero pozniej jak sie wszyskie lepiej poznalysmy I nawet lepiej bo niektore dziewczyny okazaly sie bardzo niemile I srasznie prowokowaly klotnie wiec pozniej Ich w naszej grupie juz nie bylo a kilka tygodni to malo zeby sie poznac na tyle, ale to tylko moje zdanie ;)
mam nadzieje ze mozna sie przylaczyc chociaz do pisania tutaj jak narazie, a wlasnie mialam pytac czy dziewczyny ktore sa w grupie zamknietej tez sie udzielaja tutaj?

właśnie bardzo chcieliśmy mieć dwójkę dzieci miała być roznica ok 2-2,5 roku no ale cóż;) my małżeństwem 20 bedziemy 2 miesiące;) także króciutki staż ;)

Czesc Majoweczki :) gratuluje serdecznie Wam wszystkim :)

jestem juz majoweczka 2012 :D I teraz bede majowka 2014, termin mam na 12 maja, w piatek bylam u ginekologa I zrobila usg dopochwowe I bylo juz widac nasza fasoleczke :D jestesmy bardzo szczesliwi a maz chodz z glowa do gory bo juz druga ciaza ktora nam sie udala w pierwszym cyklu ;) nie bylo nam dane sie dlugo sttarac odstawiam tabletki I juz ;) Pani doctor sie smiala ze plodna ze mnie kobieta I jak juz nie bedzie chcieli miec wiecej dzieci to bedziemy musieli sie dobrze zabiezczyc ;)

widzialam ze tak wczesnie zakladacie grupe zamknieta, nie uwazacie ze to za szybko? dziewczyny dopiero beda sie dowiadywac o ciazy I moze je to zrazic zeby zaczac pisac tutaj jak wy macie juz swoja grupe... ja tez bylam na forum z maja 2012 I tez mielismy grupe zamknieta ale dopiero pozniej jak sie wszyskie lepiej poznalysmy I nawet lepiej bo niektore dziewczyny okazaly sie bardzo niemile I srasznie prowokowaly klotnie wiec pozniej Ich w naszej grupie juz nie bylo a kilka tygodni to malo zeby sie poznac na tyle, ale to tylko moje zdanie ;)
mam nadzieje ze mozna sie przylaczyc chociaz do pisania tutaj jak narazie, a wlasnie mialam pytac czy dziewczyny ktore sa w grupie zamknietej tez sie udzielaja tutaj?
Witaj;) i gratulację fasoleczki;)
udzielamy się tutaj cały czas;) tylko jeśli ktoś ma poważny problem to piszemy na zamkniętym;)
także spokojnie;)

marteczka, w takim razie gratulacje ;-)

cóż, nam się w naszej grupie podoba i nie uważamy żeby było to za szybko ;-) i nie zauważyłam żeby którąś dziewczynę zraziło to, że mamy grupę zamkniętą :happy2: wszystkie dziewczyny z grupy normalnie się udzielają na forum, a w grupie tylko na prywatne tematy, których nie chcemy na forum poruszać :happy2:

Ania, ja właśnie też chcę różnicę wieku między dziećmi 2-3 lata :happy2:

cos nie w temacie jestem z a zamknieta grupa ...;/ tez chyba w niej nie jestem?
czekam na bete i wtedy oficjalnie dolaczam badz jezcze nie do listy:tak:
Aesthete Ania widze jesli dobrze pamietam blisko siebie mieszkamy to i i te same zainteresoania fajnie!;-)
witam nowe Majoweczki;-)

reklama
Do góry