reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

sagaa, byłam pewna że w niej jesteś :-) może nie jesteś dodana, bo jeszcze na 100% nie wiesz? :confused:
dokładnie, mieszkamy niedaleko siebie :-) więc będziemy mogły chodzić razem na spacery z brzuszkami, potem maluszkami i rozmawiać o wspólnych zainteresowaniach :-) ale mi się to podoba :-p

reklama
ahh mnie tez Aesthete:D:D ale w zawodzie pracujesz?
dobra jestem chetna do zamknietej grupy jesli oczywiscie nikou moja osoba nie przeszkadza;-)na liste bede chciala wpis jesli po 15 beda dobre wyniki z hcg

nie, w zawodzie nie pracuję, bo jak chciałam się zatrudnić w jakiś salonie kosmetycznym, to wszędzie chcieli z doświadczeniem osobę :baffled: no i trafiłam do innej branży, w której już kilka lat siedzę, zdobyłam doświadczenie w niej na etacie, a teraz własna działalność :tak:
a Ty mi nie przeszkadzasz w grupie :-) więc jak dla mnie możesz dołączyć, ale to chyba ewelinka dodaje :tak:

hej dziewczyny:) ja dzisiaj po 2-gim teście:) kreseczka nie zniknęła :) wizyte mam dopiero 28,09 W Polskiej przychodni w Irlandii.
Lena-no- widze, ze na jednym wózku jedziemy:):) Ja tez na pierwsza wizyte w Irlandii będe czekała do 12 tyg;/ Dlatego wybieram sie do polskiego ginekologa w Limerick. Bo chyba zwariuje do tego czasu :). U nas tez było zimno. Wczoraj juz w kominku mój mąż palił.
Ewelinka2106-
Prosze o dopisanie mnie do listy:) termin porodu 17,05 ciąza 2

Ja też nie wiem nic o zamkniętym forum.W 1 ciązy tez miałyśmy z dziewczynami forum zamknięte ale to dopiero po kilku miesiącach. Także mam nadzieję ze za niedługo bedzie nas tam więcej:):)

A co do objawów ciązy to jak narazie czuje sie super:):) dzisiaj cały dom wysprzątałam, podłogi umyłam:) Wiec mam nadzieje ze jestem jedną z tych dziewczyn u których występują tylko 2 objawy: brak miesiączki i poród:D:D:D:D

witam nowe majóweczki;-)
Ja dzisiaj cos ma stan depresyjny nie mam na nic ochoty nawet nie chce mi się iść na wizyte :-(

Jesli chodzi o ta grupe prywatna to ja weszlam na grupy, byla ta Maj 2014, kliknelam "dolacz" i juz bylam w niej, wiec chyba kazdy moze dolaczyc :)

Ja tez prosze o dopisanie do listy jezli mozna ;) termin 12 maj, druga ciaza :)

my tez chcielismy 2-3 lata roznicy ale wlasnie najbardziej dwa no I nam sie udalo ;) rowne dwa lata no moze bedzie dwa lata I kilka dni :)

widze ze jest kilka dziewczyn z Irlandii :) ja tez ale z polnocnej :) w piatek bylam u ginekologa aLe to w polsce a dzisiaj ide tutaj do ogolnego I czekam na list ze szpitala na usg pewnie ok 12 tygodnia...

crystaleye ile lat ma twoje pierwsze dzieciatko?

reklama
Witajcie.
Jak wiecie od soboty miałam złe przeczucia odnośnie mojej ciąży, bolały mnie jajniki i kręgosłup. Dziś nie wytrzymałam i poszłam do mojego lekarza choć wizytę miałam mieć w czwartek...

diagnoza: o połowe za mały pęcherzyk ciążowy, zwolnienie, progesteron na podtrzymanie i czekamy do nast poniedziałku...urośnie to super, walczymy dalej.
Nie urośnie....zabieg

Mam tak wielkiego doła i rycze jak bawół od rana.. siedze teraz przed kompem i sprawdzam normy pęcherzyka bo z tego co widzę na zdjęciu ma 6,9mm a w necie to jest norma na 7 tydzien...sama już kurde nic nie rozumiem :( chyba, że źle patrzę :(

Do góry