reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

ja jakos nie mam przeczuc co to bedzie:p ale wedle Waszego powiedzonka z ciagotami to by byl chlopiec:p ale co by nie bylo nie wazne wazne by byl zdrowe to mnie najbardzij interesuje:D ale to pewnie każdą z Nas;)

M sie odebrazil poki co i jest lepiej:) -szkoda tylko ,ze dwa dni zmarnowane na udawanie ,ze jestesmy nikim dla siebie łeee no ale lepiej tak niby to mialo trwac jeszcze chocby dzien-dostalabym szalu wowczas!!:p

Dziewczyny co ida w najblizszych dniach na Usg prosze zdajcie relacje czy juz bilo serducho- bo ja wciaz sie bije z myslami kiedy isc:D- u mnie nie ma problemu z terminem i moge isc z dnia na dzien wiec moge sobie wybrac kiedy mam chec isc i ta powaznie mysle nad piatkiem a nawet poniedzialkiem ale kto wie moze wczesniej mnie cos zagna do lekarza- hmm ;P

Ostatnia edycja:
reklama
karmelowa- wlasnie ta cena mnie dobila :D lepiej cos dla dzidzi:D ja pokoj mam dzieciecy przygotowany tylko nie wiem na jaki kolor malowac i juz nie wytrzymuje :( ale ciagle mysle ze musi byc dziewczynka ze jakos inaczej nie mysle , nie doposzczam mysli ze moze byc chlopak :) i obym sie nie mylila :) pewnie imie mam juz :) Sofie Theodora chyba ze zmienie zdanie :) a ty juz masz imie ?:)

stazi24-ja jak bylam 28.08 to serduszko nie bilo a jak bylam w ten czwartek to juz bije :) i dzidzia miala 0,44 mm zobaczymy ile ma teraz bo ide w srode na wizyte kolejna czyli 3 usg w ciazy 3 tygodni juz :)

Ostatnia edycja:
Aesthete, ja też mam aparacik na zębach :-). Już dawno nie byłam u orto bo miałam problemy zdrowotne i musiałam odwoływać wizytę a teraz znowu mam termin wtedy co gina i znowu muszę odwołać. Mam nadzieję, że mnie orto nie prześwięci za to..hihi. Troszkę się obawiam bo po dokręcaniu bolały mnie zęby i nieraz dostawałam podgorączkowego stanu. Nie wiem czy to teraz nie będzie niebezpieczne. Może poproszę orto i "łagodne traktowanie"... a Ty jak robisz?dasz radę?
ps; usuwane ósemki też miałam. Trzy sztuki poziome... :/ brrr...

Ostatnia edycja:
stazi24- bylam taka podekscytowana ze nie zapamietalam wogole co gadala lekarka tylko powiedziala ze serce zaczyna bic okolo 20-22 po owu lacji ;:D ja mialam ostatnia @ 24 lipca i to byl 3 cykl po odstawieniu anty w czesniej mialam 28,26 dniowy :) a teraz mialabym dluzszy bo owu miala 19 dnia cyklu , 10 dni po owu bylo zagniezdzenie a 12 dnia po owu pozytywny tescior :)

niuniaa u mnie to byl 2 cykl od odstawienia hormonow- i w pierwszym cyklu bez nich mialam cykl 26 dniowy a teraz niestety ciezko mi bylo stwierdzic kiedy mialam owulacje wedle wyliczen na sucho zakladajc cykl 26 dniowy to 10 sierpnia ale wiadomo iel warte sa takei wyliczenia.. z dniem poczecia tez nie mam pojecia bo hulalismy prawie caly cykl codziennie od skonczenia @ tak wiec coz.. ale jesli mowisz ,ze lekarka mowila o 20-22 dniach od owulacji to jakby nie liczyc to u mnie juz tyle jest wiec moze faktycznie wybiore sie niebawem:)

stazi24-to superr ja mierzylam tempke i robilam cykl obserwacji wiec wiem bardzo dokladnie kiedy co bylo :) no i teraz czekam na kolejna wizyte :D w srode mam usg i w piatek do poloznej po karte ciazy a potem zobaczymy kiedy kolejna wizyta bo chyba nie bede miec co tydzien hehhe :)

Ja chyba z Was wszystkich miałam najwcześniej okres( 18 Lipiec), ale późna owulacje 23 dc ciekawe czy zobaczę jutro serduszko:tak:

niuniaa ja podobnie też mierzyłam:-)

perelka86-wiec jutro nie ma bata musisz zobaczyc swoje serduszko :) ja mam pare dni mlodsza ciaze od Ciebie i juz bilo wiec u Ciebie tez musi byc juz :) wiec jutro napisz co i jak :D o ktorej wizyta ?:)

reklama
Wizytę mam dopiero przed 19 tylko w poprzedniej ciązy byłam w 6t4d i dzidzia już była, ale serduszka nie widziałam według owulacji jestem na Twoim poziomie ale u każdej to inaczej u jednych szybciej widać drugiej nie więc biore to pod uwage;-)

Do góry