reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

perelka86-ja osobiscie to sama odrazu zauwazylam na usg serduszko no i mowie do lkerza tak ze dzidzia to juz duza chyba ma ze 4mm a lekarka zmierzyla i sie smieje ze dobra jestem bo dzidzia miala akurat 0,44mm :) wiec jestem dumna przyszla mama :) a na kiedy ty masz termin ????

reklama
ja tez już serca mam dwa :)
w 5t6d lekarz pokazal mi migający punkcik, zaczynalo się tworzyć serduszko i miało 80 u/min, sam początek. z rozmiaru dzidziusia był to 6t1d, 0,41mm (jak dobrze pamiętam..)

Witam :)
Czas zacząć nowy tydzeń :p Zaraz do pracy uciekam.
Jutro wolne i na badnia krwi idę.
Jak wam mineła noc?
Ja położyłam się wcześnie, ale i tak niewyspana jestem :(
I cały czas mam problemy z żołądkiem..

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych wczesnych usg:zawstydzona/y:
Ja dzisiaj znowu dzownię do szpitala umawiać się na wizytę, bo w piątek było już za póżno.
Ale i tak każą mi przyjść koło 12 tyg więc jeszcze trochę się naczekam zanim fasolinkę zobacze.

karmelowa widzę, że wstajemy rano o tych samych godzinach :)

Hej u nas noc kiepska strasznie ciągły mnie pachwiny i bolał brzuch jestem niewyspania jadę na 2 bete i pogrzeb ;/
Apple tak mam kurs wizazu bo bardzo lubie i n malowac, włosy od,czasu do czasu robię bo też na policealna poszłam.
Lena, nie zazdroszczę czekania..
Wszystkich bijacym serduszkom i 2 kreskom gratuluję

Dziewczyny jak Wy to mierzenie faosloki podajecie? bo albo ja czegos nie rozumiem albo juz nie wiem :p

niuniaa napisalas ,ze fasolka ma 4 mm a potem ,ze ma 0,44 mm wedlug mnie powinnas napisac 4,4 mm bo to oznacza 4 mm z groszem a jesli napisalas 0,44 mm to tak jakby fasolka miala pół mm??? poprawcie mnie jesli sie myle:D chyba powinno byc 0,44 ale wtedy cmm bo w zaokragleniu to 0,4cm czyli -4 mm >>co sadzicie???

stazi24- na usg wyswietlilo sie o,44mm czyli troche wiecej niz 4mm :-) niecale 0,5 cm :)

dziewczyny ale wymiotowalam dzis jak kot i to sama zolcia z zoladka to normalne ?

perelka86 o kurcze ale pozna owulacja:p a zazwyczaj jakiej dlugosci mialas cykle wczesnijsze???:)

Wedlug tego co policzylam to z powodu TWej pozniej owulacji mozliwe ,ze jestemy na podobnym poziomie ciazy:) to tym bardzij czekam na relacje czy serducho juz bije;D jak sie naczytam, ze u Was juz cos widac to sama nabiore checi by juz isc:p hehe

reklama
niuniaa ale kurcze 0,44 mm to tak jakby 0,5 mm a nie 0,5 cm !! a przeciez 1cm ma 10 mm ale wazne,ze wiesz ,ze chodzi ,ze fasolka ma 4,4 mm ;P z ciekawosci jak bede na usg to zerkne co tam wyswietla (jesli sie bedzie dalo);)

a Dziwczyny dostałyście foto z takiego pierwszego USG>> daja wogole??

Do góry