reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam sie i ja:)
co do zębów w ciąży to ja na szczęście nie mam tego problemu bo troche ponad rok temu zdjełam aparat i teraz mam często wizyty kontrolne i mi również sprawdza czy ubytków jakiś nie ma.
Zaliczyliśmy dzisiaj 2 godzinny spacer po plaży, później smażona rybka przy porcie i drzemka w hotelu:) Ludwik jest wyczerpany i cały czas śpi:D
Jutro ja mam masaż dla kobiet w ciąży, mąż balijski a w sobotę ja mam 40 min masaż stóp a mąż Lomi Lomi. Rano w sobote idziemy jeszcze do zoo i fokarium. Pełen relaks i chillout.

Piszcie wiadomości z nowymi terminami wizyt. Mimo, że piszę z tabletu to zaraz spróbuję zaktualizować tabelkę:)))

struss dałaś mi nadzieję na lepsze jutro z tym dentystą...zobaczymy jak to u Mnie będzie. Wyszukane zapisane a jutro będę dzwonić, mam nadzieje ze bedę miała tyle szczęścia co Ty :*

zosiasamosia ja się kiedys tam zarejestrowałam i czekam cały czas ąz pojawią sie próbki do zamówienia bo widzę, że to od nich w szpitalach są te różowe i niebieskie pudełka, może się doczekam:-) super, że położna Cie tak obdarowała na wizycie:-) ja na przedostatniej wizycie dostałam skarpetki, sudokrem, próbki płynów do higieny intymnej i czasopisma o dzieciach. Z tej stronki mozna sobie darmowy poradnik ściągnąć w wersji PDF :-D

Ja mam jakiegoś doła i stresa przed dentystą :baffled: Spijam mleko i zajadam grapefruita, a potem idęczytac po raz 10000000 Harrego Pottera i Zakon Feniksa- tak na rozluźnienie :-)

martuska507 nie nooo rewelacja :) pełen relax :) plaża, świeże powietrze i smaczna rybka :) chociaż nie przepadam ( chyba że dobrej nie jadłam ;-) ) wooow 40 min masażu stóp, nie wiem czy bym wytrzymała, mam łaskotki :zawstydzona/y: odpoczywaj na maxa i czerp siły z tego pięknego wyjazdu

Cześć dziewczyny. U nas dziś kiepski dzien. Wstajac rano z łóżka zakręciło mi sie w głowie aż do wymiotów :/ nigdy czegoś takiego nie miałam. Leżałam cały dzien, za każdym przekreceniem głowy i podniesieniem sie znów żołądek w gardle i karuzela. Chodziłam wzdłuż ścian. Na domiar złego zaplamilam wieczorem krwią. Niewiele ale ten krwiak dalej daje i sobie znać ze wciąż jest. Do tego doszedł twardy brzuch wiec dzwoniłam do ginki, ale fenoterol wycofali, zamiennika na to nie ma. :/ juz nie wiem jak mam leżeć, żeby nic sie nie działo. Nieszczęścia u nas chodzą stadami!

Cześć dziewczyny. U nas dziś kiepski dzien. Wstajac rano z łóżka zakręciło mi sie w głowie aż do wymiotów :/ nigdy czegoś takiego nie miałam. Leżałam cały dzien, za każdym przekreceniem głowy i podniesieniem sie znów żołądek w gardle i karuzela. Chodziłam wzdłuż ścian. Na domiar złego zaplamilam wieczorem krwią. Niewiele ale ten krwiak dalej daje i sobie znać ze wciąż jest. Do tego doszedł twardy brzuch wiec dzwoniłam do ginki, ale fenoterol wycofali, zamiennika na to nie ma. :/ juz nie wiem jak mam leżeć, żeby nic sie nie działo. Nieszczęścia u nas chodzą stadami!

moim zdaniem jak będziesz się nadal fatalnie czuła to powinnaś jechać na IP. Jakieś leki muszą Ci pomóc. Nie możesz się tak męczyć. Dużo zdrówka!!!

pat&mom o kurcze to nie jest za ciekawie...nie zwlekaj skarbie tylko jedź ... a co Ci Twoja ginka powiedziała oprócz tego że wycofali??? Twardy brzuch to chyba nie jest dobrze i dodatkowo krew...Ja bym pojechała...przynajmniej będziesz spokojniejsza :* Dzisiaj jakiś trefny dzień Ja też słabo się czuje

reklama
Po ostatnim pobycie w szpitalu wzbraniam sie tego jak ognia:/ na głupie usg musiałabym przeleżeć do poniedziałku. Przeleże do jutra, krwawienie było niewielkie, a brzuch po nospie powoli ustępuje to juz nasz taki standard krwiakowy :/

Do góry