diabliczka00
Fanka BB :)
super gratulacje z pomyślnej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny. U nas dziś kiepski dzien. Wstajac rano z łóżka zakręciło mi sie w głowie aż do wymiotów :/ nigdy czegoś takiego nie miałam. Leżałam cały dzien, za każdym przekreceniem głowy i podniesieniem sie znów żołądek w gardle i karuzela. Chodziłam wzdłuż ścian. Na domiar złego zaplamilam wieczorem krwią. Niewiele ale ten krwiak dalej daje i sobie znać ze wciąż jest. Do tego doszedł twardy brzuch wiec dzwoniłam do ginki, ale fenoterol wycofali, zamiennika na to nie ma. :/ juz nie wiem jak mam leżeć, żeby nic sie nie działo. Nieszczęścia u nas chodzą stadami!
moim zdaniem jak będziesz się nadal fatalnie czuła to powinnaś jechać na IP. Jakieś leki muszą Ci pomóc. Nie możesz się tak męczyć. Dużo zdrówka!!!