Straciatella pojawia się, ale rzadko...Witam po kilku dniach nieobecnosci, widze ze dalej brak Straciatelli?
U nas leci od pt pobolewa mnie podbrzusze, dzis mialam mega duzo wydzieliny od dawna tak sie nie dzialo... mam troche stresow i nerwow za soba, chce juz isc na swoje bo temat dityczy sie wpierdzielania tesciowejw wychowywanie mojego dziecka mam juz tego serdecznie dosc a nawet nie zapytaja jak si czuje ah szkoda gadac;/ maz tez troche wczoraj mnie zawiodl;/ glowa czasami mnie dopala np wczoraj myslalam ze wykorkuje, heftanie jest dalej, jedyny plus ze nie tyje poki co..wiec u mnie nie ma na razie jakos kolorowo...
Chcialabym Wam odpisac kazdej z osobna ale nie jestem w stanie...
Lotos 3 mam kciuki by nie bolalo za mocno...
Kotka 3 mam kciuki...odpowczywaj
ja też mam wydzieliny tyle, że nawet jakiejś gry wstępnej nie musimy prowadzić więc są plusy tego
co do teściowej to już Ci mówiłam - olewka i tyle... bo z takimi ludźmi tak trzeba
to super widzę że masz te rolety dzień-noc, a ja właśnie takie bym chciała to na wiosnę się odezwęPewnie, jak tylko będziesz potrzebowała jakichkolwiek rolet, to śmiało do mnie uderzaj. Robimy nawet nadruki na roletach, także dzidzi można nadrukować na rolecie co tylko nam się będzie podobać Tutaj nasza strona, a raczej sklep internetowy Sklep internetowy , choć tam i tak wszystkiego nie ma, bo nasza oferta jest znacznie szersza :-)
Co do zatrudniania ludzi, to doskonale Ciebie rozumiem, bo dajemy miejsca pracy ludziom, a oni przychodzą do pracy aby tylko "odbębnić" godziny i zrobić absolutne minimum. Ale są różne sposoby motywacji pracowników, jakby co służę radą i pomocą :-)
co do motywacji to wiesz, mam studia w tym kierunku, jakieś kursy, nawet pracę pisałam o motywacji ale teoria sobie, a praktyka sobie no ale, mam jeszcze 1,5 roku żeby wymyślić jakiś super system na pewno nie taki jak w mojej poprzedniej pracy stosował kierownik on nawet wśród prezesów miał ksywki "gestapo", "ss-man" i "hitler"
matko, ja posprzątałam łazienkę, wc i kuchnię i kręgosłup mi siada :/
M się przeziębił i boję się żeby mnie nie zaraził i piję *spam* żeby się wzmocnić
w ogóle oglądałyście może "movie 43"? dawno tak głupiej, a zaraz śmiesznej komedii nie widziałam bo powiedziałam M że musi mi psychika odpocząć po całym tygodniu z horrorami i powiem wam, że odmóżdżyłam się rewelacyjnie polecam