reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Wczoraj oglądałam horrory i bałam się potem zgasić światło w salonie i iść spać więc spałam w salonie przy zapalonym świetle :p
Ja ogólnie bardzo lubie oglądać horrory, ale jak zasnę pierwsza :p A że teraz cierpie na bezsenność to od razu jak widzę coś strasznego wył
lotos82 tlc. teraz chyba na czasie bo Ja tez ciagle zaglądam :)
Już miałam 2 dni przerwy i myślałam że odżyłam a tu masz babo, dzisiaj znowu nawrót głowy... nie dość że mam te skurcze brzucha dosyć silne, nagminne nawroty nóg to jeszcze ta głowa yhhh Czy ciężarna musi się tak męczyć? Kurcze niektóre mało co odczuwają ...
a piersi mogły się spocić hehe :-) dziwne uczucie nie? :)
Aśku marchewka z groszkiem mmmm pychota :)
aguśka_ witam Cię ciepło :) ojjj jest do czytania Ja zaczęłam , doszłam chyba do połowy i wymiękłam ;-) teraz też chwila i już tyyyle czytania... przynajmniej coś się dzieje
Nie martw się kochana, zacznij żyć tym dzieciątkiem, bo jak wiesz stres działa podwójnie i jest bardzo niebezpieczny...sama się stresuje "życiem" i za każdym razem jak idę do lekarza to mam wyrzuty że coś może się stać :/
Mia 30 My wczoraj robiliśmy pastę z kurczaka pieczonego, szpinaku i sera, luby dorzucił jeszcze pomidory, wyszło jak zwykle pysznie mniam
odnośnie brzucha to Ja mam gigantyczny , normalnie jakbym była w co najmniej w 6 miesiacu :/ myśleliśmy że będzie podwójna ale nie... pojedyńcza :)
Lena_no Ja tez nie mam pojęcia jak odróżnić ruchy dziecka, to moja pierwsza ciąża więc ciężko mi powiedzieć. Ale faktycznie kładłam rękę na podbrzuszu i czułam takie dziwne uczucie, może mi się tylko wydawać bo nie mam doświadczenia. Pomimo wszystkiego jest to wspaniałe uczucie :-) Mi powiedział gin że przy pierwszej ciąży poczuje ok 19 tyg. więc nie jaram się zbytnio...

reklama
Witam :-D

Lotos mi też się wydaje, że wieczorem mam większy brzuch i to znacząco :-D
z niecierpliwością czekam na moją środową wizytę, może i ja dowiem się kto siedzi tam w środku :) ale moja gin coś jest niechętna do mówienia jak nie jest do końca pewna :tak:

Martynia. Ja w tym tygodniu byłam na usg ale z tego stresu nawet się nie zapytałam :) najważniejsze że jak na razie jest wszystko ok...teraz w poniedziałek idę do swego gina na odczytanie dokładne i już będę spokojniejsza

aesthete a co to za horrory oglądałaś? Też lubię mimo, że potem schizuje :D
w sumie stare filmy :p widziane już milion razy :D "statek widmo" i "egzorcysta początek" :p wiecie, najlepsze jest to, że ja zawsze jak oglądałam horrory to na lajcie, jako jedyna się nie bałam :p M to nigdy ze mną oglądać nie chciał, a teraz role się odwróciły :p

Ja się bardzo wczuwam w horrory bo jak pisałam wcześniej uwielbiam :) tyle że potem każdy szmer i dygam hehe no ale... więc... obrałam motyw. Najpierw oglądamy horror a potem komedię ;-)

dziękuje Makao, fajny płaszczyk jeszcze się rozejrzę, a jak któraś coś upatrzy to też proszę o link:)bardziej niż brzucha rośnięcie to obawiam się o piersi brzuch brzuchem ale w cyckach to ja już nic nie dopnę:-D

ja nie oglądam horrorów bo mam słabe serducho i też schizuję strasznie:-)wolę kino akcji:)

Ostatnia edycja:
Byłam dziś na przesiewowym i z maleństwem wszystko w porządku. Ryzyko wad bardzo małe, nosek widoczny. Tylko, że jak wracałam zaczęłam plamić. Potem znowu sporo krwi poleciało, zaczynam się bać a jednocześnie nie chcę jechać na IP :-( nie wiem co robić a mój gin przyjmuje dopiero w środę.

Byłam dziś na przesiewowym i z maleństwem wszystko w porządku. Ryzyko wad bardzo małe, nosek widoczny. Tylko, że jak wracałam zaczęłam plamić. Potem znowu sporo krwi poleciało, zaczynam się bać a jednocześnie nie chcę jechać na IP :-( nie wiem co robić a mój gin przyjmuje dopiero w środę.

Ja na Twoim miejscu pojechalambym na IP

reklama
sylwuskavol ja też bym pojechała na IP

Lena gratulacje odczuwania ruchów dzidziola

u nas juz wyraźnie było widać klejnotki.
u mojej siostry wisiało na lodówce zdjecie klejnotów, zrobione na prenatalnym. Nas połówkowym okazało sie, że to dziewczynka i urodziła sie Martynka. Siostra sie ucieszyła bo jednego synka już ma, ale najpierw obdzwoniła wszystkich że chłopak;-)

Aśku fajny twój Mrówek, będziesz miała kłopoty z odganianiem kandydatek na dziewczynę w przyszłosci:-D

aguśka
ja ze Szczecina, ze słonecznego jestem:-) do kogo chodzisz do lekarza? ja do Pieleszka, on jest ordynatorem w szpitalu w Gryfinie, zapraszał mnie tam na poród, bo ponoć 1 dziennie jest i nie ma oblężenia w szpitalu. Ale nie powiem, żeby to był jakis super lekarz. chodze do niego z przyzwyczajenia od lat. Robiłam u niego konizację szyjki macicy kilka lat temu, wtedy jeszcze pracował w MSWiA. Mi bardzo do gustu przypadł Ira, byłam u niego jak starałam sie o dziecko, porozmawiać, poradzić się. Niestety, nie ma usg w gabinecie koło mnie, trzeba jechac do centrum, do drugiego gabinetu, gdzie przyjmuje ciężarne. nie chce mi się. W każdym razie daje wyczerpujace odpowiedzi na nurtujące pytania. Z mojego gina trzeba wszystko wyciagać.
Ktoś tu jeszcze pisal z Gryfina, ale nie pamiętam po nicku

Ostatnia edycja:
Do góry