diabliczka00
Fanka BB :)
Ja ogólnie bardzo lubie oglądać horrory, ale jak zasnę pierwsza A że teraz cierpie na bezsenność to od razu jak widzę coś strasznego wyłWczoraj oglądałam horrory i bałam się potem zgasić światło w salonie i iść spać więc spałam w salonie przy zapalonym świetle
lotos82 tlc. teraz chyba na czasie bo Ja tez ciagle zaglądam
Już miałam 2 dni przerwy i myślałam że odżyłam a tu masz babo, dzisiaj znowu nawrót głowy... nie dość że mam te skurcze brzucha dosyć silne, nagminne nawroty nóg to jeszcze ta głowa yhhh Czy ciężarna musi się tak męczyć? Kurcze niektóre mało co odczuwają ...
a piersi mogły się spocić hehe :-) dziwne uczucie nie?
Aśku marchewka z groszkiem mmmm pychota
aguśka_ witam Cię ciepło ojjj jest do czytania Ja zaczęłam , doszłam chyba do połowy i wymiękłam ;-) teraz też chwila i już tyyyle czytania... przynajmniej coś się dzieje
Nie martw się kochana, zacznij żyć tym dzieciątkiem, bo jak wiesz stres działa podwójnie i jest bardzo niebezpieczny...sama się stresuje "życiem" i za każdym razem jak idę do lekarza to mam wyrzuty że coś może się stać :/
Mia 30 My wczoraj robiliśmy pastę z kurczaka pieczonego, szpinaku i sera, luby dorzucił jeszcze pomidory, wyszło jak zwykle pysznie mniam
odnośnie brzucha to Ja mam gigantyczny , normalnie jakbym była w co najmniej w 6 miesiacu :/ myśleliśmy że będzie podwójna ale nie... pojedyńcza
Lena_no Ja tez nie mam pojęcia jak odróżnić ruchy dziecka, to moja pierwsza ciąża więc ciężko mi powiedzieć. Ale faktycznie kładłam rękę na podbrzuszu i czułam takie dziwne uczucie, może mi się tylko wydawać bo nie mam doświadczenia. Pomimo wszystkiego jest to wspaniałe uczucie :-) Mi powiedział gin że przy pierwszej ciąży poczuje ok 19 tyg. więc nie jaram się zbytnio...